Liposuctie venusheuvel

Overweegt u een liposuctie van de venusheuvel? Vrouwen kunnen een te dikke of te grote venusheuvel als storend ervaren. Schaamtegevoelens worden ontwikkeld en u zit niet meer lekker in uw vel. Onzekerheden over uw schaamstreek kunnen met een liposculptuur of liposuctie venusheuvel behandeld worden. Met behulp van deze veilige en veelvuldig toegepaste ingreep wordt het overtollige vet verwijderd.

Liposuctie venusheuvel.
Liposuctie venusheuvel.
Veilige liposuctie venusheuvel

Net zoals op andere lichaamsplaatsen kan overtollig vet zich ophopen in uw schaamstreek, of de venusheuvel. Een teveel aan vet kan een onzeker gevoel geven, waarbij u zich schaamt voor de te grote en te dikke venusheuvel. Hoe u ook uw best doet, met sporten en diëten laat het vet zich niet verwijderen. Toch is het niet nodig om met het overtollige vet op uw venusheuvel rond te blijven lopen. Liposculptuur biedt een verfijnde techniek, waarmee het vet op veilige wijze blijvend wordt verwijderd. Vet kan zich in de loop der jaren opstapelen, het kan ook een hormonale oorzaak hebben. Daarnaast kunnen ook uw genen hierin een rol spelen. Uiteraard is het belangrijk om regelmatig te bewegen en daarnaast gezond en gevarieerd te eten. Dat neemt niet weg dat hardnekkig vet zich nu eenmaal niet een, twee, drie laat verwijderen. Als het teveel aan vet bij uw venusheuvel u irriteert, dan kan dat behandeld worden. De overtollige vetcellen worden met liposuctie verwijderd. Pijnlijk of gênant? Nee. U bent zeker niet de enige die met hardnekkig vet bij uw venusheuvel te maken heeft. De ervaren artsen van Acura Medisch Centrum voeren de ingreep regelmatig uit en bereiken daarmee succesvolle resultaten. Met een relatief korte ingreep, gemiddeld 1,5 tot 2 uur, wordt uw lichaamscontour verbeterd en kunt u weer met vertrouwen leuke of spannende lingerie dragen.

Vaser systeem liposuctie venusheuvel

Acura Medisch Centrum maakt bij een liposculptuur behandeling gebruik van het geavanceerde Vaser systeem. Dat betekent dat na het maken van de incisies waarin een verdovende vloeistof wordt gespoten, het vet met behulp van de Vaser techniek vloeibaar wordt gemaakt. Dit gebeurt door middel van de ultrasone geluidsgolven die vrij komen. Door toepassing van deze geavanceerde techniek, kan het vet op effectieve wijze worden verwijderd. Na de behandeling worden de incisies met wondpleisters afgeplakt, hechten is in de regel niet nodig. Het is mogelijk dat er nog vloeistof nadruppelt. Dit stopt vanzelf. U zult na de venusheuvel liposuctie elastisch druk ondergoed dragen, waarmee zwellingen worden verminderd en tegengegaan. Draag dit ondergoed op voorschrift van de behandelend arts en net zolang als wordt geadviseerd. Schaf meerdere broekjes aan, zodat u uzelf regelmatig kunt verschonen. Direct na de ingreep kunt u een wat beurs gevoel in de schaamstreek ervaren. Blauwe en rode verkleuringen doen zich voor, dit evenals zwellingen. De eerste dagen na de liposuctie behandeling aan de venusheuvel doet u het beter wat rustig aan. Van de arts ontvangt u tips en adviezen over hetgeen u zowel wel als niet kunt doen. De meeste vrouwen die een venusheuvel liposculptuur uit laten voeren gaan na een week tot tien dagen weer aan het werk.

Blijvende resultaten liposuctie venusheuvel

De resultaten die met de liposuctie worden bereikt, zijn niet direct zichtbaar. Uw lichaam herstelt van de ingreep en gaandeweg worden de resultaten steeds beter zichtbaar. U moet rekening houden met een periode van drie tot zes maanden voordat het resultaat optimaal is. Vet dat door middel van liposuctie wordt verwijderd komt niet terug. Dat betekent dat de resultaten die bereikt worden, blijvend zijn. Komt het vet dan echt nooit terug? Nee, uw lichaam maakt tot in de puberteit vetcellen aan. Op het moment dat deze vetcellen zijn verwijderd, kunnen ze niet terugkomen. Dat neemt niet weg dan andere vetcellen zich wel kunnen ontwikkelen. Om uw verbeterde lichaamscontouren te behouden is het dan ook belangrijk om niet teveel in gewicht aan te komen. Regelmatig bewegen en een uitgebalanceerd, gezond voedingspatroon helpen hierbij.

Is een venusheuvel liposuctie een geschikte ingreep voor u?

Stoort u zich aan het feit dat uw venusheuvel te dik is? Schaamt u zich voor uw schaamstreek? Wilt u weer met zelfvertrouwen in uw bikini naar het strand? Laat u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van liposuctie venusheuvel. De ingreep wordt door de artsen van Acura Medisch Centrum met prima resultaten toegepast. Meer informatie over de ingreep, de mogelijke bijwerkingen en complicaties alsook over de kosten van de ingreep krijgt u tijdens een intakegesprek. U heeft de gelegenheid om vragen te stellen, zodat u weet wat u kunt verwachten van een liposuctie. Het intakegesprek vindt plaats in Acura Medisch Centrum Weert. Wilt u een afspraak maken? Dat kan zowel telefonisch als via e-mail. Een mogelijk alternatief voor de liposuctie is de cryolipolyse behandeling, hierbij wordt ook wel gesproken van vet bevriezen.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie venusheuvel’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu