fbpx

Liposuctie Weert

Overweegt u een liposuctie in Weert of omgeving? Stoort u zich aan plaatselijke vetophopingen? Hardnekkig vet dat zich ondanks sporten en verstandig eten niet laat verwijderen, kan uw figuur verstoren. De verhoudingen van uw lichaam raken zoek en u zit niet optimaal in uw vel. Plaatsen waar vet zich opstapelt zijn onder meer heupen, billen, bovenbenen, buik en knieën. Liposuctie in Weert kan een methode zijn om het vet te verwijderen. Door de vetophopingen weg te laten zuigen, worden uw lichaamsverhoudingen verbeterd.

Liposuctie Weert.
Liposuctie Weert.
Vaser liposuctie in Weert

De ervaren artsen van Acura Medisch Centrum in Weert maken gebruik van de moderne LipoSelection® van Vaser®. Dit houdt in dat bij een liposuctie in Weert het vet vloeibaar wordt gemaakt door ultrasone geluidsgolven. Deze behandelmethode kent diverse voordelen en komt het herstel positief ten goede. Door het vet vloeibaar te maken, kan het ook beter verwijderd worden. Hiermee wordt voorkomen dat andere, omliggende weefsels beschadigen. De kans op schade aan bloedvaten en zenuwen wordt met de Vasertechniek tot een minimum beperkt. Het herstel na Vaser liposuctie verloopt vlot. Doorgaans is er nauwelijks sprake van napijn en/of stijfheid. Bijkomend voordeel van het gebruik van ultrasone geluidsgolven is dat door de uitstralende warme uw huid krimpt. In het behandelde gebied wordt de huid gladder en strakker. Hoe goed de resultaten van liposuctie in Weert ook zijn, het is geen manier om af te vallen. De behandeling zal alleen worden toegepast als u een normaal gewicht heeft, met een BMI lager dan 30. Uw huid dient daarnaast voldoende elasticiteit te bevatten. Bent u een geschikte kandidaat voor liposuctie in Weert? Een ervaren arts beoordeelt uw situatie tijdens een persoonlijk intakegesprek.

Als vet kwijtraken niet lukt

Liposuctie is vooral bekend als cosmetische ingreep. Vrouwen en mannen die zich storen aan ontsierende vetophopingen, ondergaan een liposuctie om hun figuur te laten corrigeren. Het betreft hier vet dat zich ondanks gezond eten en regelmatig bewegen niet laat verwijderen. Soms kan liposuctie in Weert ook als medische noodzaak toegepast worden. Kunt u niet meer normaal functioneren door het plaatselijke vet? Dan kan er sprake zijn van een medische noodzaak. Ook bij de behandeling van lipoedeem blijkt liposuctie effectief te zijn. Toch is liposuctie niet altijd een geschikte oplossing.

 • Liposuctie in Weert is geen geschikte behandeling bij zowel obesitas als overgewicht. Het is geen manier om snel af te vallen of een grote hoeveelheid vet kwijt te raken.
 • In geval van cellulitis bij de te behandelen gebieden, is liposuctie ook niet vanzelfsprekend.

Liposuctie is een ingreep die een gedegen voorbereiding nodig heeft. Weet u niet zeker of liposuctie in uw geval de meest ideale behandeling is? Vraag de artsen van Acura Medisch Centrum om advies. Een intakegesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets. U kunt een persoonlijk advies verwachten. Vindt de arts dat liposuctie niet de juiste behandeling is in uw situatie? Dan kan een andere behandelmogelijkheid voorgesteld worden.

Langdurige resultaten liposuctie in Nederland

De vetcellen die verwijderd worden met de liposuctie, zijn voorgoed weg. Uw lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Om langdurig van het resultaat plezier te hebben, zorgt u ervoor dat u niet teveel in gewicht aankomt. Aankomen kan de achtergebleven vetcellen aansporen, waarna ze zich kunnen ontwikkelen en opvullen. Nieuwe vetophopingen kunt u voorkomen door gevarieerd, gezond te eten en regelmatig te bewegen. Als uw lichaamsverhoudingen zijn verbeterd, is dat op zich al een motivatie om uw figuur te behouden. Door de tips en adviezen van de behandelend arts op te volgen, heeft u een positieve invloed op zowel het herstel als het eindresultaat.

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Als u heeft gezocht op liposculptuur of liposuctie Weert, bent u bij Acura Medisch Centrum in Weert aan het juiste adres. Heeft u de mogelijkheid voor een liposuctie in Weert overwogen? Vergelijkt u meerdere klinieken met elkaar? Acura Medisch Centrum is gevestigd in het centrum van Weert. De kliniek is in 2018 door Weekblad Elsevier tot Beste Kliniek van Nederland verkozen. Ervaren artsen voeren dagelijks cosmetische ingrepen, waaronder liposuctie, uit. Als u de tarieven voor liposuctie in Weert bekijkt, zult u zien dat Acura Medisch Centrum betaalbare prijzen hanteert. Afhankelijk van het aantal lichaamszones dat u laat behandelen, ontvangt u een persoonlijk prijsvoorstel. Welke probleemzones laat u behandelen? Een arts kan dit samen met u bekijken tijdens een intakegesprek in de kliniek. Ervaar zelf hoe de ontvangst en het gesprek verlopen. Voelt u zich op uw gemak? Heeft u een vertrouwd gevoel bij de behandelend arts? Bekijk liposuctie voor en na foto’s en zie welke resultaten de artsen in het verleden hebben behaald. Laat u vrijblijvend voorlichten over de LipoSelection® van Vaser®. Vul het online contactformulier in en maak zo een afspraak voor een consult in Weert.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie Weert’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu