fbpx

Lippen opvullen

Steeds meer vrouwen kiezen voor de behandeling lippen opvullen. Dit wordt vrijwel altijd gedaan met behulp van fillers. Dit is een lichaamseigen stof die onder andere kan worden gebruikt om lippen te vergroten, maar ook om bijvoorbeeld rimpels te verminderen. Het opvullen van de lippen wordt al jaren gedaan en is een relatief veilige cosmetische behandeling. Het is daarbij wel belangrijk dat u zich goed houdt aan de opgegeven voor- en nazorg. Denkt u er over na om de lippen op te vullen, maar heeft u hier nog vragen over? In dit artikel worden een groot aantal vragen over deze ingreep behandeld.

Lippen opvullen.
Lippen opvullen.
Verschillende manieren om lippen op te vullen

In Nederland bestaan een groot aantal verschillende soorten fillers die kunnen worden gebruikt voor een lipvergroting. Let op dat de kwaliteit van de verschillende soorten fillers sterk kan verschillen. Wij maken altijd gebruik van de beste kwaliteit lip fillers. Er wordt gebruik gemaakt van tijdelijke fillers. Na verloop van tijd wordt deze natuurlijke filler door uw lichaam afgebroken. Daarom kiezen de meeste mannen en vrouwen voor een herhaalbehandeling na 6 tot 12 maanden. Vroeger werd door sommige klinieken gebruik gemaakt van permanente fillers, maar deze zijn tegenwoordig verboden.
Er bestaan een aantal manieren om de kwaliteit van de filler behandeling met elkaar te vergelijken. Om te bepalen welke fillers het beste bij u past, is het belangrijk om aan de behandelend arts uit te leggen wat uw wensen precies zijn. Aan de hand van uw wensen en uw persoonlijke situatie kan advies worden gegeven over de filler die het meest geschikt is voor u.

Natuurlijke resultaten lippen opvullen

Iedereen weet dat smaken behoorlijk kunnen verschillen. Dit geldt onder andere voor vakanties, auto’s, eten, maar ook zeker voor het opvullen van de lippen. Wanneer we kijken naar de verschillende wensen van vrouwen, willen sommige vrouwen een subtiele lipvergroting. Er zijn daarentegen ook veel vrouwen die juist veel vollere lippen willen dan andere vrouwen gemiddeld hebben. Naast vrouwen kunnen ook mannen kiezen voor het opvullen van de lippen.
Voordat de ingreep plaatsvindt, zal altijd met de arts worden overlegd wat uw wensen precies zijn. Daarnaast kan de arts u ook advies geven over de verschillende mogelijkheden. Heeft u bepaalde vragen over de lipvergroting behandeling? Noteer deze dan, voordat u op consult gaan. Op deze manier vergeet u niet om belangrijke vragen over de behandeling te stellen.

Opvullen lippen ervaringen

Jaarlijks kiezen duizenden vrouwen voor het opvullen van de lippen. Er zijn daarom online veel lippen opvullen ervaringen te vinden. U kunt deze vaak eenvoudig vinden door te zoeken op ‘opvullen lippen ervaringen’. Er zijn diverse fora waar deze behandeling uitgebreid wordt besproken. Onder andere de gedeelde voor en na foto’s zijn vaak interessant materiaal om goed te bekijken. Door de voor en na foto’s te bestuderen, kunt u namelijk ook een beter beeld krijgen van de mogelijkheden. Daarnaast worden op de verschillende lipvergroting forums vaak ook interessante onderwerpen besproken over bijvoorbeeld de kwaliteit, kennis en ervaring van verschillende klinieken.

Kosten lippen opvullen

De kosten voor het opvullen van de lippen worden hoger naarmate u de lippen meer wilt laten vergroten. Hoe meer ML fillers er nodig is, hoe hoger de kosten zullen zijn. Daarnaast kunt u natuurlijk ook verschillende klinieken vergelijken die deze behandeling aanbieden. Door de kosten, de ervaring en de kwaliteit van fillers voor de lippen te vergelijken, is het mogelijk om flink op de kosten te besparen. Wij staan bekend om de uitmuntende prijs kwaliteit verhouding. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Afhankelijk van het gewenste volumevanaf € 175

Wat de kosten voor u precies zullen zijn, wordt tijdens een consult bepaald.

Online klinieken vergelijken voor het opvullen van de lippen

Het is tegenwoordig behoorlijk eenvoudig om online klinieken te vergelijken die de lippen kunnen opvullen met behulp van fillers. U kunt hierbij onder andere denken aan het vergelijken van de lipvergroting prijzen, lipvergroting kwaliteit, ervaring met deze behandeling en hoeveel mensen de desbetreffende kliniek of arts ook zouden kunnen aanraden aan anderen. Er wordt aangeraden om altijd voldoende vooronderzoek te doen naar de behandeling die u overweegt. Door u te verdiepen in de ingreep, weet u goed waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten van de behandeling.

Gratis en vrijblijvend een injectables consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘lippen opvullen’ een consult inplannen voor injectables of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu