fbpx

Lipvergroting beste kliniek

Lipvergroting beste kliniek – FAQ

1. Wat is de beste kliniek voor een lipvergroting?
Bij de beste kliniek voelt u zich op uw gemak en heeft u vertrouwen in de cosmetisch arts. Dit gevoel verschilt per persoon. Het is niet eenvoudig om te zeggen wat de beste kliniek is, omdat dit voor iedereen anders is.

2. Is de duurste kliniek het beste voor een lipvergroting?
Nee, de prijs is bij het kiezen van een goede kliniek niet de doorslaggevende factor. Zaken als ervaring, kennis en kunde van de behandelend arts spelen hierin een grotere rol. Het is logisch dat u prijzen vergelijkt, maar kwaliteit en resultaten uit het verleden zijn misschien wel belangrijker.

3. Kan ik kennismaken bij een kliniek?
U kunt een afspraak maken voor een adviesgesprek of consult. Stel gerichte vragen en beoordeel het gevoel dat u heeft. Wordt de ingreep goed toegelicht en toegespitst op uw situatie? Heeft een specialist inderdaad ervaring? Hoe zien eerdere resultaten eruit? Veel vragen die u kunt stellen en die een beeld geven van een kliniek.

4. Waar lees ik reviews over een lipvergroting?
Klinieken die de behandeling aanbieden, plaatsen reviews en beoordelingen op de website. Bezoek ook fora die gericht zijn op cosmetische behandelingen. Hier leest u hoe anderen een lipvergroting hebben ervaren en welke klinieken als positief omschreven worden.

5. Kan ik klinieken vergelijken?
U kunt daarvoor een online vergelijkingssite gebruiken, maar ook uw eigen ervaringen kunnen ter vergelijking naast elkaar gelegd worden. Let bij het vergelijken op over welke behandeling wordt gesproken. Er is een groot verschil tussen lipfillers en een bullhorn lip lift.

6. Hoe weet ik of een specialist ervaring heeft?
Gerenommeerde klinieken en behandelend specialisten zijn open over de ervaring die ze hebben. Vraag tijdens een kennismakingsgesprek hoelang iemand al lipvergrotingen doet en/of hier foto’s van beschikbaar zijn. Het is gebruikelijk om voor en na foto’s in te zien. Online vindt u vaak meer informatie over cosmetisch artsen en huidtherapeuten.

7. Zijn alle positieve ervaringen betrouwbaar?
Het is goed om zowel positieve als negatieve reviews te lezen. De inhoud van een review verschilt soms, omdat het een persoonlijke mening betreft. De betrouwbaarheid is niet altijd even duidelijk. Neem de inhoud van reviews niet te letterlijk, hiervoor zijn de verschillen in opvatting te groot.

8. Moet ik betalen voor een adviesgesprek?
Nee, bij Acura Medisch Centrum is het adviesgesprek gratis.

9. Wat als ik na een consult toch nog twijfel?
Neem de tijd om het consult te beoordelen en over de behandeling na te denken, als dat u voor u nodig is. Wat is er allemaal gezegd? Hoe ziet het behandelplan eruit? Het is niet nodig om direct een afspraak voor de behandeling te maken.

10. Waarom is het prijsverschil tussen klinieken groot?
De prijzen voor cosmetische ingrepen worden door klinieken zelf bepaald. Bij het samenstellen van de tarieven wordt rekening gehouden met verschillende zaken, waaronder loonkosten en maandelijks terugkerende kosten om een kliniek te laten functioneren. Huisvestingskosten en een promotiebudget zijn eveneens van invloed op de uiteindelijke prijs van een behandeling. Vergelijken is zeker interessant en kan verschillende voordelen opleveren.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu