fbpx

Lipvergroting permanent

Lipvergroting permanent – FAQ

1. Hoe maak ik mijn lippen blijvend groter?
Met een bullhorn lip lift wordt het vermiljoen roze gedeelte van de bovenlip beter zichtbaar. Door het wegnemen van een klein stukje huid vlak onder de neus wordt de bovenlip omhoog getrokken. De resultaten van deze techniek zijn blijvend.

2. Zijn fillers permanent?
De meeste fillers zijn langdurig, maar nabehandelingen zijn wel nodig. Naarmate u fillers vaker laat injecteren zal het effect langer aanhouden.

3. Hoe vaak moet een filler behandeling herhaald worden?
Afhankelijk van het soort en type filler dat gebruikt wordt, kan de behandeling na 6 maanden herhaald worden. De tussentijd is meestal langer. Gemiddeld houdt het effect 9 tot 12 maanden aan.

4. Is een permanente lipvergroting pijnlijk?
Een chirurgische bullhorn lip lift wordt onder plaatselijke verdovingen gedaan. U voelt niets van de ingreep. Napijn is van korte duur en de zwellingen nemen geleidelijk aan af.

5. Is een lipvergroting veilig?
Een bullhorn lip lift heeft net als elke andere operatie een risico op nabloedingen, infecties, slechte wondgenezing en een tegenvallend resultaat.

6. Hoe kan ik het risico op bijwerkingen beïnvloeden?
Volg de instructies van de arts op en ontzie het behandelde gebied de eerste weken na de ingreep. Masseer de huid rondom de mond niet en pas op met stof. Eventueel kunt u koelen om de zwellingen te verminderen.

7. Hoeveel kost een permanente lipvergroting?
Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Bullhorn lipliftvanaf € 1.495
8. Hoe wordt een permanente lipvergroting gedaan?
Bij een bullhorn lift wordt de lengte van de bovenlip een stukje ingekort. De arts maakt incisies in de huidplooien en snijdt een klein stukje huid weg. De wond wordt gehecht en de instructies voor de herstelperiode worden met u besproken. De ingreep zelf duurt 45 tot 90 minuten.

9. Wat als ik niet tevreden ben met het resultaat?
De resultaten van een bullhorn lip lift zijn subtiel. Uw bovenlip wordt gelift waardoor u een frisse, jeugdige uitstraling heeft. Wanneer u een bepaalde grote voor ogen heeft, bespreekt u dit tijdens het consult. Met fillers kunnen de lippen groter gemaakt worden.

10. Kan een filler behandeling ongedaan gemaakt worden?
Door het injecteren van hyaluronidase in het behandelgebied wordt de filler opgelost.

11. Wie komt in aanmerking voor een permanente lipvergroting?
Gezonde volwassenen kunnen een lipvergroting overwegen. Vooraf wordt uw geschiktheid besproken en beoordeeld door een cosmetisch arts.

12. Worden de kosten van een lipvergroting vergoed?
Nee, zonder medische indicatie niet. De basisverzekering heeft hiervoor geen vergoedingsmogelijkheden. Aanvullende verzekeringspakketten vergoeden cosmetische behandelingen beperkt. Afhankelijk van het type behandeling.

13. Is een lipvergroting in Turkije goedkoper?
Cosmetische ingrepen worden onder andere in Turkije goedkoper aangeboden dan in Nederland. De reden hiervoor zijn voornamelijk de lagere kosten waar Turkse klinieken mee te maken hebben. Een lipvergroting is een relatief eenvoudige ingreep die niet veel tijd in beslag neemt. In Nederland kunt u kort na het beëindigen van de lipvergroting naar huis. In Turkije is dat niet mogelijk. U verblijft in een hotel vlak bij de kliniek. De kosten voor reis en verblijf zijn bijkomend.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu