fbpx

Lipvergroting reviews

Zoekt u lipvergroting reviews? Mooie volle, welgevormde lippen zijn een echte blikvanger en bepalend voor uw uiterlijk. Als uw lippen dunner worden of als u van nature dunne, kleine lippen heeft kan de wens voor een lipvergroting ontstaan. Een lipvergroting heeft aangename resultaten die u meer volume en een betere vorm van de lippen geven. Lipvergroting reviews laten zien hoe anderen de cosmetische ingreep hebben ervaren.

Fillers of implantaten lipvergroting reviews

Voor het vergroten van de lippen maken specialisten gebruik van fillers, maar het is ook mogelijk om voor implantaten te kiezen. De implantaten worden tijdens een chirurgische ingreep geplaatst en veranderen uw uiterlijk blijvend. Wanneer u niet tevreden bent met het resultaat is een nieuwe operatie nodig om de implantaten te verwijderen. De meeste mensen die een lipvergroting ondergaan, kiezen in overleg met een specialist voor het injecteren van fillers op basis van hyaluronzuur.
Voordelen van fillers zijn:

 • Subtiele, natuurlijke verbetering van zowel de vorm, structuur en volume van de lippen.
 • Klein risico op zwellingen of blauwe plekjes.
 • Allergische reacties zijn zeldzaam.
 • Resultaten houden ongeveer een jaar aan.

Nadelen van fillers zijn:

 • Gevoeligheid en roodheid van de injectieplaatsen.
 • Infecties, knobbeltjes of lipasymmetrie.
 • Vervolgbehandelingen zijn nodig.
Wanneer een lipvergroting toepassen?

Bij het lezen van reviews over lipvergrotingen ziet u dat iedereen een eigen mening heeft. De meeste mensen die een behandeling overwegen hebben dunne lippen, zoeken langdurige verbetering en hebben een goede gezondheid. Fijne lijntjes, rimpels, dunne lippen en hangende mondhoeken worden verholpen met lipfillers. De markt voor cosmetische behandelingen verandert voortdurend en er verschijnen regelmatig nieuwe producten op de markt. Acura Medisch Centrum werkt met de veilige producten van Restylane. Restylane is gemaakt met hyaluronzuur, een natuurlijke stof die in het lichaam voorkomt. De stof werkt samen met elastine en collageen om uw huid volume en elasticiteit te geven. Omdat het een natuurlijk ingrediënt is, komen allergische reacties zelden voor.

Verwachting en ervaring

Afhankelijk van de gekozen behandeltechniek vindt een lipvergrotende ingreep op poliklinische basis plaats. Bij het injecteren van de fillers bent u 15 tot 30 minuten onder behandeling. Fillers zijn minimaal belastend en u ziet direct resultaat. Incisies zijn overbodig. Om het pijngevoel te beperken krijgt u eerst verdovingsprikjes. Er zijn meerdere injecties nodig om de gewenste volheid te krijgen. Reviews laten zien dat de lippen na een fillerbehandeling een paar dagen gevoelig zijn. U krijgt nazorginstructies om de lippen goed te verzorgen.

Lipvergroting stap voor stap

De eerste stap naar een lipvergroting is het plannen van een afspraak bij een specialist. Online leest u beoordelingen van andere patiënten. Stel uzelf vooraf een paar vragen:

 • Welk uiterlijk wil ik hebben?
 • Wil ik mijn mondhoeken laten behandelen?
 • Wil ik dat mijn lippen er voller en/of groter uitzien?

Neem naar het consult eventueel foto’s van uw jongere zelf mee. Op de foto’s zijn uw mond en lippen goed zichtbaar. De specialist legt uit hoe fillers uw lippen verfraaien en op welke manier de behandeling plaatsvindt. Sommige mensen geven aan dat ze een koel gevoel krijgen in de kin en wangen na het toepassen van de verdoving. Op het moment dat de specialist de filler in de lippen injecteert is een licht prikkelend gevoel waarneembaar.

Na de fillerbehandeling

Na het injecteren van de filler zijn uw lippen gezwollen en kleine rode vlekjes zijn zichtbaar. Blauwe plekken doen zich regelmatig voor en houden meestal niet langer dan een week aan. Uw lippen voelen na de behandeling anders aan. De eerste dagen ervaren mensen dat het lastig is om te glimlachen, omdat de lippen gevoelig zijn. Na twee tot drie dagen trekken de zwellingen weg en is lachen mogelijk. Specialisten geven het advies de eerste twee dagen uw lippen niet te tuiten, omdat dit van invloed is op de vorm en het resultaat.

Risico’s lipvergroting

Een lipvergroting, ook met fillers, is een cosmetische ingreep waar risico’s aanzitten. Allergische reacties op hyaluronzuur zijn zeldzaam, maar niet uitgesloten. Het is ook mogelijk om een knobbel van ontstoken weefsel te ontwikkelen, bekend als granuloom. Vulmiddelen produceren ook klontjes als het in de verkeerde delen van de huid geïnjecteerd wordt. Datzelfde geld ook bij ondiepe injecties. Klontjes zijn met hyaluronidase oplosbaar. Een zeldzaam, maar ernstige bijwerking is een verstopt bloedvat en een verminderde bloedtoevoer naar de lip. Voor artsen is dit meteen te herkennen en onmiddellijk omkeerbaar. Als u de instructies opvolgt en goed op de gezondheid van uw lippen let, blijft het risico beperkt en is een lipvergroting een veilige behandelmethode.

Herhaling lipvergroting met fillers

Veel mensen zien de tijdelijke resultaten als nadeel van een fillerbehandeling. Gemiddeld blijven de effecten 9 tot 12 maanden mooi. Nabehandeling is mogelijk. Op langere termijn, zijn fillers prijzig. Wel is het zo dat hoe vaker u fillers laat injecteren hoe langer de effecten aanhouden. Daar staat tegenover dat het ook mogelijk is om de fillers ongedaan te maken. Hyaluronidase injecties breken het geïnjecteerde hyaluronzuur versnelt af, waardoor uw lippen weer de vorm zoals eerder krijgen.

Kosten en vergoeding lipvergroting

Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Afhankelijk van het gewenste volumevanaf € 175

Zorgverzekeraars vergoeden deze kosten niet, omdat het een cosmetische behandeling is. Tijdens het intakegesprek in de kliniek krijgt u uitleg over de behandelmogelijkheden, de kosten en de kosten voor eventuele vervolgbehandelingen.

Meer weten over een lipvergroting

Heeft u lipvergroting reviews of ervaringen gelezen en is uw interesse voor de behandeling bevestigd? Maak een afspraak voor een gratis advies gesprek bij de specialisten van Acura Medisch Centrum in Weert. Het gesprek is bedoeld om uitleg te geven over de behandeling en het beantwoorden van uw vragen. Neem eventuele documentatie over uw gezondheid en medische geschiedenis mee naar het consult. Een arts kan dit nalezen om uw geschiktheid voor de behandeling te beoordelen. De behandeling zelf duurt niet langer dan 30 minuten en kan in principe op elk gewenst moment van de dag gebeuren. Naderhand hervat u uw normale werkzaamheden. Downtime is niet van toepassing. Meer weten? De kliniek is telefonisch bereikbaar op 0495 54 78 48, of vul het contactformulier in.

Lipvergroting reviews – FAQ

1. Hoelang duurt het om te herstellen van een lipvergroting?

Door de lippen te vergroten met Restylane fillers kunt u de volgende dag uw werkzaamheden hervatten. Het duurt een paar dagen voordat de filler ‘pakt’, u krijgt het advies om de lippen de eerste dagen niet te masseren en/of lipmake-up te gebruiken.

2. Hoe bereid ik me voor op een lipvergroting?

Twee dagen voorafgaand aan de lipvergroting stopt u met het gebruik van producten zoals retinol, glycolzuur en/of andere anti-veroudering producten. Drink vanaf 24 uur voor de behandeling geen alcohol.

3. Waar moet ik op letten na een lipvergroting?

Gebruik de eerste 24 uur geen agressieve huidverzorgingsproducten, zoals een peeling. Drink de eerste dag niet met een rietje, omdat dit de lippen onder druk zet. Vermijd gezichtsmassages twee weken. Na een paar dagen is het gebruik van lipmake-up weer toegestaan.

4. Houden mijn lippen de verbeterde contouren?

Lipfillers zijn tijdelijk. De fillers worden op natuurlijke manier afgebroken, de snelheid waarin dit proces zich voltrekt, hangt van de stofwisseling. Een cosmetisch arts kan vooraf inschatten hoelang de resultaten in uw geval mooi en zichtbaar blijven. Regelmatige nabehandelingen zijn nodig, anders krijgen uw lippen weer het normale uiterlijk.

5. Kan ik mijn tanden poetsen na een lipvergroting?

Probeer te vermijden dat u uw mond te wijd opent. Gebruik een zachte, kleine tandenborstel en maak de eerste dagen niet te veel bewegingen bij het spoelen van de mond.

6. Hoe ziet mijn mond er een dag na de behandeling uit?

Het is normaal om lichte zwellingen rond de injectieplaatsen en de randen van uw lippen te ervaren. Overmatige zwellingen en andere ongemakken kunt u beperken door direct na de behandeling de lippen te koelen.

7. Krijgen mijn lippen na een paar dagen meer volume?

Na een paar dagen zijn de meeste zwellingen verdwenen en wordt het effect van de lipvergroting zichtbaar. Napijn en een veranderd gevoel op de injectieplaatsen zijn op dag twee na de behandeling bijna volledig verdwenen.

8. Wanneer zien lipfillers er op hun best uit?

Na een paar weken is het resultaat optimaal. De zwellingen moeten afnemen en de filler heeft tijd nodig om te ‘pakken’. De resultaten van lipfillers zijn subtiel en natuurlijk. U heeft een mooie glimlach, zonder dat het gezicht statisch is.

9. Hoe ervaren anderen een lipvergroting met fillers?

Reviews laten zien dat ervaren artsen natuurlijke en subtiele resultaten nastreven. U hoeft niet bang te zijn voor een statisch gezicht. In reviews leest u ook hoe anderen zich hebben voorbereidt op de lipvergroting en welke ervaring ze hebben bij een bepaalde kliniek of behandelend specialist. Het is een minimaal-invasieve behandeling die niet lang duurt en waarna u vlot terug aan het werk kunt.

10. Gaan mensen naar het buitenland voor een lipvergroting?

Een lipvergroting met fillers is meestal een behandeling die niet langer dan 30 tot 60 minuten duurt. Opname in een kliniek is overbodig. Ondanks dat lipfillers in het buitenland goedkoper worden aangeboden, is het niet voordeliger om de behandeling in het buitenland toe te laten passen. Bijkomende reis- en verblijfkosten laten het prijsverschil verdwijnen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu