fbpx

Lipvergroting voor en na

Zoekt u lipvergroting voor en na foto’s? Het hebben van volle, stevige lippen wordt vaak beschouwd als een teken van goede gezondheid, schoonheid en jeugdigheid. Of u nu geboren bent met van nature dunne lippen, als de ene lip groter is dan de andere of als uw lippen door het verouderingsproces dunner worden, hoeft u daar geen genoegen mee te nemen. Acura Medisch Centrum biedt een lip vergrotende ingreep aan die u helpt met het krijgen van natuurlijk volle lippen. Lipvergroting foto’s van voor en na de behandeling kunt u bekijken tijdens een bezoek aan de kliniek.

Lipvergroting voor en na.
Lipvergroting voor en na.
Cosmetische ingreep

Als u nog niet eerder een cosmetische ingreep heeft ondergaan, kan de gedachte aan het laten opvullen van de lippen met fillers wat ontmoedigend zijn. Een lipvergroting heeft voor- en nadelen en u beslist zelf of de ingreep u aanspreekt. Wanneer kunt u een lipvergroting overwegen?

 • U heeft van nature lippen die volledig lijken te verdwijnen als u lacht.
 • Uw lippen worden dunner en minder vol naarmate u ouder wordt.
 • Uw dunne lippen tasten het zelfvertrouwen aan.
 • Uw gezicht zou er evenwichtiger uitzien en aanvoelen als uw lippen voller waren.

Wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkheden van een filler behandeling? U kunt altijd contact opnemen met onze kliniek voor meer informatie en advies.

Lip vergroting voordelen

Een filler behandeling heeft verschillende voordelen. Dat is ook van toepassing bij het vergroten van de lippen met fillers:

 • De behandeling is niet-invasief en laat geen ontsierende littekens achter op uw gezicht.
 • De behandeling is snel en bijna pijnloos. Met een paar eenvoudige injecties wordt de filler op de juiste plaats in uw lippen geïnjecteerd.
 • Er is nauwelijks hersteltijd. Na de behandeling kunt u korte tijd een tintelend gevoel op de injectieplaatsen ervaren. De meeste werkzaamheden kunnen direct na de behandeling uitgevoerd worden.
 • Lipfillers zijn meestal een tijdelijke oplossing. Als u niet tevreden bent met de lip vergroting voor en na resultaten, kunt er zeker van zijn dat het effect na een tijdje afneemt.
 • De procedure kan volledig op uw behoefte worden afgestemd. U werkt samen met de cosmetisch arts om het gewenste volume in de lippen te bereiken.
Lip vergroting nadelen

Zoals met zoveel dingen in het leven, heeft een lip vergroting enkele potentiële nadelen. Om een weloverwogen beslissing te nemen is het belangrijk om ook de nadelige aspecten van de behandeling te bekijken:

 • Het tijdelijke karakter van fillers betekent dat de procedure om de paar maanden moet worden herhaald, om het gewenste volume te behouden.
 • Het is mogelijk dat uw lippen na de behandeling ongelijk en asymmetrisch zijn.
 • Er is een zeker risico op een allergische reactie. Dit kan worden voorkomen door vooraf een proefstukje op de binnenkant van uw arm te laten doen.
 • Als de behandeling meerdere keren wordt herhaald, bent u aan het einde van de rit relatief veel geld en tijd kwijt.
Lip vergroting voor en na ingreep

Een filler behandeling is een cosmetische procedure die wordt gebruikt om de volheid van uw lippen te vergroten. Het meest gebruikte middel bij fillers is het lichaamseigen hyaluronzuur. Het gekozen middel hangt af van uw doel van de ingreep. Of het daarbij nu gaat om het verbeteren van de lipvorm of het toevoegen van volume of structuur. Hyaluronzuur werkt als vochtbinder en hecht zich aan het water in de lichaamscellen. Dit maakt het gebied waar geïnjecteerd wordt voller en steviger. De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum werken onder meer met Restylane om de lippen te vergroten. Na de behandeling worden de lippen gekoeld. Korte tijd later verlaat u de kliniek. Downtime is er niet.

Lipvergroting ervaring

Het behandelplan wordt vooraf samengesteld. Mensen die niet veel op hebben met naalden en injecties kunnen zich voor de behandeling wat nerveus of ongemakkelijk voelen. Dit is niets om u voor te schamen. U ondergaat niet elke dag een cosmetische ingreep. Mensen die de lippen laten vergroten met fillers, zeggen achteraf dat de pijnsensatie minimaal is. Eventueel worden de lippen wat verdoofd en door na het injecteren meteen met koelen te starten, blijft de pijn ook beperkt. Het kan gebeuren dat de arts u koelinstructies meegeeft, zodat u ’s avonds thuis de lippen kunt koelen en zwellingen vlot afnemen. Instructies voor nazorg:

 • Draag minimaal 12 uur geen make-up voor lipproducten.
 • Slaap de eerste nacht met een extra kussen, dit vermindert de zwellingen.
 • Vermijd de eerste 24 uur alcohol en bloedverdunners, ook als u blauwe plekken heeft.
 • Oefen geen massage of stevige druk uit op de lippen gedurende minimaal een week.
Lipvergroting voor en na ervaringen

De ervaringen van en met een filler behandeling lopen uiteen. Mensen delen op verschillende beauty websites, blogs en online fora ervaringen over cosmetische behandelingen. Een filler behandeling is een van de meest toegepaste cosmetische behandelingen in Nederland. De ingreep wordt gedaan bij gezonde volwassenen die een jeugdig en fris uiterlijk nastreven. De meningen over een lipvergroting zijn verdeeld. Mensen die een realistische verwachting hebben, zijn naderhand tevreden met het resultaat. Resultaat van fillers zijn direct zichtbaar, al is dat niet het definitieve resultaat. Door de behandeling zijn uw lippen wat extra gezwollen. De zwellingen nemen vanzelf af, daarna kan het eindresultaat beoordeeld worden.

Lipvergroting kosten en vergoeding

Filler behandelingen vallen onder de verzamelnaam van cosmetische behandelingen. Een kostenvergoeding wordt zelden gegeven. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Afhankelijk van het gewenste volumevanaf € 175

De exacte kostprijs hangt af van de hoeveelheid filler en het merk dat wordt geïnjecteerd. Tijdens een consult in de kliniek onderzoekt een cosmetisch arts de mogelijkheden en ontvangt u een prijsopgave op maat. Binnen de kliniek worden wekelijks filler behandelingen gedaan en is er veel ervaring met lipvergrotende ingrepen. Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken voor een gratis consult? Neem telefonisch contact op met Acura Medisch Centrum op 0495 – 54 78 48. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op. Het eerste consult is vrijblijvend. Gebruikt u medicatie of heeft u in het verleden een medische ingreep meegemaakt? Neem eventueel belangrijke informatie mee naar het gesprek.

Lip vergroting voor en na – FAQ

1. Kunnen mijn lippen permanent vergroot worden?
Als u het gebruik van fillers niet ziet zitten, omdat de behandeling regelmatig herhaald moet worden, kunt u een chirurgische lip lift overwegen. Een bullhorn lip lift biedt een blijvend resultaat en mooi gevormde lippen.

2. Wie is niet geschikt voor lipfillers?
Als u allergisch bent voor een van de ingrediënten die in lipfillers met hyaluronzuur zijn verwerkt, kan de behandeling niet plaatsvinden. Ook als de huid in het lipgebied gezwollen, beschadigd of geïnfecteerd is, mogen geen fillers worden geïnjecteerd.

3. Hoe vaak moet ik lipfillers laten herhalen?
Herhalingen kunnen om de 6 maanden gedaan worden. Cosmetisch artsen hebben ontdekt dat fillers op basis van hyaluronzuur de huid ertoe aanzetten meer collageen aan te maken, waardoor uw lippen natuurlijk aanvoelen en de frequentie van de filler behandelingen teruggebracht kan worden.

4. Worden mijn lippen groter door een lip lift?
Een bullhorn lip lift vergroot uw lippen subtiel doordat het vermiljoen rood en uw boventanden beter zichtbaar worden. Uw uitstraling is jeugdig en natuurlijk. Met fillers kan een aanzienlijke vergroting gedaan worden. Het nadeel hiervan is dat u een ‘eenden mond’ kunt krijgen en de lippen er onnatuurlijk uitzien.

5. Kan ik foto’s zien van voor en na een lipvergroting?
Online zijn talloze foto’s en video’s te vinden. Voor en na foto’s van lipvergrotende behandelingen die door de artsen van Acura Medisch Centrum zijn gedaan, bekijkt u tijdens het consult in de kliniek.

6. Ben ik lang uit de running na een lipvergroting?
Nee. Een filler behandeling kan tussendoor gedaan worden, waarna u uw werkzaamheden direct kunt hervatten. Na een bullhorn lip lift doet u het een paar dagen rustig aan. In overleg met de arts gaat u kort na de ingreep terug aan werk.

7. Welke risico’s of bijwerkingen heeft een lipvergroting?
Zowel een operatieve ingreep als een filler behandeling zijn veilig. Bijwerkingen zijn zwellingen, bloeduitstortingen, een veranderd gevoel en slechte wondgenezing. In ernstige situaties ontstaat een ontsteking waardoor de kans op littekenweefsel toeneemt.

8. Heb ik direct resultaat?
Ja, al direct na de ingreep ziet u verbetering van de mond en lippen. De zwellingen nemen langzaam af, waardoor het resultaat zich ontwikkelt tot een natuurlijke en jeugdige mond.

9. Wat kan er misgaan bij een filler behandeling?
Naast een allergische reactie kan een asymmetrisch resultaat ontstaan. De cosmetisch arts masseert de filler in de lippen, om zo symmetrie te bereiken. Blijf in de uren en eerste dagen na de behandeling zoveel mogelijk van uw lippen af.

10. Verdwijnen bultjes van lipfillers vanzelf?
Neem contact op met de kliniek als u na een filler behandeling bultjes of knobbeltjes heeft in het behandelde gebied. Een arts controleert of er geen sprake is van een complicatie zoals een infectie. In de meeste gevallen verdwijnen de onregelmatigheden binnen 1 tot 2 weken. Zwellingen kunnen tegengegaan worden door te koelen.

11. Is het normaal dat fillers hard aanvoelen?
De eerste 14 dagen na de behandeling kunnen lipfillers stijf en stevig aanvoelen. Na het verdwijnen van de zwellingen, verbetert het gevoel en worden uw lippen zachter.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu