fbpx

Lipvergroting zonder fillers

Zoekt u informatie over lipvergroting zonder fillers? De lippen zijn een van de meest prominente gelaatstrekken. Het is normaal dat u de volle, jeugdige uitstraling van uw mond wilt behouden. Met de tijk veranderen de lippen en mond van uiterlijk. Het is normaal dat uw lippen volume verliezen, de mondhoeken wat meer gaan afhangen en dat fijne lijntjes en rimpeltjes rond de lippen en mond ontstaan. Er zijn echter zowel chirurgische als niet-chirurgische cosmetische behandelopties beschikbaar die helpen om natuurlijk ogende, vollere lippen en een jeugdiger uiterlijk te krijgen. U bent niet beperkt tot een lipvergroting met fillers.

Lipvergroting zonder fillers.
Lipvergroting zonder fillers.
Liplift voor een langdurig resultaat

Een liplift is een chirurgische ingreep die het uiterlijk van vollere, jeugdigere lippen creëert en tekenen van veroudering omkeert, zoals afhangende mondhoeken. Omdat een liplift de vorm van de lip permanent verandert, is de ingreep een prima alternatief voor een lipvergroting zonder fillers. Een van de grootste voordelen van een liplift is dat de ingreep volledig kan worden aangepast aan uw individuele behoefte. Er zijn meerdere liplift technieken en wat voor u de beste optie is, hangt af van de resultaten die u met de operatie wilt bereiken. De drie meest voorkomende liplift technieken zijn als volgt.

Directe liplift

Een directe liplift kan worden uitgevoerd op de bovenlip, de onderlip of beide. Deze techniek wordt geadviseerd aan mensen die zwoelere lippen wensen. Tijdens de operatie maakt de chirurg zorgvuldig een incisie langs de buitenrand van de lip om een voller uiterlijk te creëren. Een dun strookje huid wordt verwijderd, waarna de huid voorzichtig wordt gelift om zo meer van de boven- en/of onderlip te laten zien. Een directe liplift is een duurzaam alternatief voor een lipvergroting met fillers.

Subnasale of Bullhorn liplift

Een subnasale of zogenaamde Bullhorn liplift voegt volheid aan de lippen toe en laat een stukje van de boventanden zien. De afstand tussen de bovenlip en de neus wordt verkleind. De bovenlip wordt opgetild, waardoor een jeugdiger uiterlijk ontstaan. Tijdens de procedure maakt de arts een incisie in de natuurlijk huidplooien van de neus en neemt een reepje van de huid weg. De arts trekt de huid omhoog en hecht deze. Na het genezen van de operatiewond is het litteken nauwelijks zichtbaar.

Mondhoeken liften

Als u ouder wordt, kan uw mond er wat boos uitzien. Een mondhoek liplift richt zich op het wegnemen van de boze, bittere uitstraling die kan optreden bij het ouder worden. Tijdens de ingreep wordt een kleine incisie gemaakt langs de hoeken van de bovenlip. De arts tilt de hoeken voorzichtig op en creëert zo een uitgeruste, jeugdige uitstraling.
Elke liplift operatie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Deze behandeling kan eventueel worden gedaan in combinatie met een andere cosmetische ingreep. De meeste mensen herstellen binnen een paar dagen, hoewel het herstel tot enkele weken kan duren. Een liplift wordt vaak gecombineerd met andere populaire cosmetische procedures, zoals een facelift om een optimaal resultaat te bereiken.

Lipvergroting zonder fillers behandelmogelijkheden

Zowel een liplift als fillers kunnen het uiterlijk van uw lippen verbeteren, maar het is lastig om te beslissen wat het beste bij u past. Iedere techniek heeft voor- en nadelen. Het kiezen van de beste behandeling hangt af van factoren zoals:

 • Chirurgische of niet-chirurgische behandeling.
 • Duur van het herstel en downtime.
 • Het doel dat u voor ogen heeft met uw uiterlijk.
 • Blijvende of tijdelijke resultaten.
 • Kosten van een chirurgische ingreep in vergelijking met fillers.

Een liplift is een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar permanente resultaten en die een weloverwogen afweging maken voor de ingreep. De chirurgische ingreep kent een beperkte downtime en een blijvend resultaat. Aan de andere kant zijn lipfillers een geweldig alternatief voor iedereen die eerst de resultaten willen zien. Hoewel een enkele filler behandeling goedkoper is, is het mogelijk dat u na verloop van tijd meer uitgeeft aan onderhoudsbehandelingen, omdat de resultaten niet permanent zijn.

Lipvergroting voor en na

Om de behandeling te kiezen die het gewenste resultaat oplevert, kunt u lipvergroting voor en na foto’s bekijken en geverifieerde reviews of beoordelingen lezen op websites zoals kliniekervaringen.nl. Wanneer u een gespecialiseerde, ervaren cosmetisch arts voor de behandeling kiest, kunt u ook zoeken naar getuigenissen van anderen om meer te weten te komen over de resultaten. Leest u reviews? Let dan op de waarde van de informatie die wordt gedeeld. Het is positief dat iemand een tevreden beoordeling geeft, maar u schiet hier weinig mee op. U wilt weten welke techniek is gebruikt, waar de ingreep heeft plaatsgevonden, hoelang het herstel heeft geduurd en hoe het eindresultaat is geworden.

Veilige ingreep

Een lipvergroting zonder fillers, wel of niet chirurgisch, is een relatief veilige ingreep. Algemene medische bijwerkingen kunnen zich voordoen. Artsen nemen de nodige voorzorgsmaatregelen en nemen de procedure uitgebreid met u door. Om de ingreep te kunnen ondergaan, is uw gezondheid belangrijk. Mensen die bepaalde medicatie gebruiken en/of die kampen met chronische aandoeningen of huidinfecties komen misschien niet voor alle beschikbare procedures in aanmerking. Om de ingreep veilig en met een beperkte kans op bijwerkingen te ondergaan, neemt u naar het eerste gespreek beschikbare informatie over uw gezondheid mee naar de kliniek.

Kies voor een expert die u laat glimlachen

Bij cosmetische chirurgie aan het gezicht is het kiezen van een specialist met ervaring, nodig voor het bereiken van het gewenste resultaat. U wilt weten dat u in goede handen bent wanneer u de ingreep laat uitvoeren. Het gezicht is een delicaat gebied. De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum zijn BIG-geregistreerd en experts op het gebied van gezichtschirurgie en liplift behandelingen. De beste manier om te bepalen welke optie voor u geschikt is, is door een persoonlijk adviesgesprek in de kliniek in Weert. Tijdens het consult bespreekt u de voorkeur of wens die u heeft en de verwachting die u heeft van een lipvergroting. Wilt u weer met een stralende glimlach naar uw spiegelbeeld kijken? Maak een afspraak voor een gratis consult voor een lipvergroting zonder fillers. Stuur een e-mail of vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0495 – 54 78 48.

Lipvergroting zonder fillers – FAQ

1. Is een lipvergroting zonder fillers mogelijk?
Ja, u kunt daarbij kiezen tussen een bullhorn lip lift of een combinatie van liposuctie en lipofilling.

2. Wanneer is iemand niet geschikt voor lipfillers?
Fillers worden afgeraden aan mensen die allergisch zijn voor een van de bestanddelen die in de filler verwerkt zijn.

3. Gebeurt een lipvergroting zonder fillers onder narcose?
Nee, alternatieve ingrepen worden onder plaatselijke verdovingen gedaan. Volledige sedatie is niet nodig. Bij zowel een bullhorn lift als liposuctie en lipofilling volstaat een lokale verdoving.

4. Wanneer wordt een lipvergroting zonder fillers geadviseerd?
Fillers geven een tijdelijk effect. Dit is bij een bullhorn lift niet het geval. De chirurgische ingreep geeft een blijvend resultaat en wordt geadviseerd aan mensen die een voorkeur hebben voor een permanente oplossing.

5. Is een lipvergroting zonder fillers beperkt?
Als u uw lippen door middel van lipofilling laat vergroten, is de mate van vergroting eerder beperkt. U moet voldoende opgehoopt vet hebben dat voor liposuctie in aanmerking komt. Resultaten zijn natuurlijk en uw lippen voelen zacht aan. Met fillers kan een uitgebreidere vergroting plaatsvinden, waarbij uw lippen aanmerkelijk groter worden. Het resultaat van een filler behandeling is niet altijd even natuurlijk.

6. Wat zijn de kosten van een lipvergroting zonder fillers?
Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Bullhorn lipliftvanaf € 1.495

7. Kan ik voorbeelden zien van een lipvergroting zonder fillers?
Ja, onze cosmetisch artsen laten u graag zien hoe de resultaten van een lip lift zijn, zonder het gebruik van fillers. Online vindt u deze beelden bij onder andere klinieken, review sites, vergelijkingssites en fora.

8. Wat is het verschil tussen de verschillende behandelmogelijkheden?
De liplift en lipvergroting behoren tot de meest voorkomende cosmetische ingrepen. De techniek die wordt toegepast kan zowel chirurgisch als niet-invasief zijn. Alleen bij een chirurgische ingreep worden incisies gemaakt die gehecht worden. Na een filler behandeling hervatten de meeste mensen het werk direct, terwijl u het na een operatieve ingreep een paar dagen rustig aan moet doen.

9. Kan ik na een lip lift nog voor fillers kiezen?
De mogelijkheden worden door de cosmetisch arts met u besproken. Daarbij worden ook combinaties met een bijvoorbeeld een facelift toegelicht.

10. Wordt een lipvergroting zonder fillers vergoed?
Nee, zonder medische noodzaak is vergoeding helaas niet mogelijk. Een enkele, vaak dure aanvullende zorgverzekering vergoedt cosmetische chirurgie soms beperkt. In realiteit worden lipvergrotende ingrepen uit eigen middelen betaald.

11. Zijn dunne lippen aantrekkelijk?
Mensen die van nature dunne lippen hebben, zien dat deze vaak meer bij het gezicht passen dan vollere lippen. Dit komt omdat het een natuurlijke eigenschap is. Houd uw lippen voldoende gehydrateerd, lach veel en verberg uw mond niet. Alleen als u zelf overtuigd bent van de noodzaak van een lipvergroting wint u advies in over de behandelmogelijkheden.

12. Wordt een lipvergroting zonder filler op jonge leeftijd gedaan?
Minderjarigen worden niet behandeld. Er is niet echt een gemiddelde of ideale leeftijd voor de ingreep.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu