fbpx

Lipvergroting zonder naald

Kan een lipvergroting zonder naald gedaan worden? Veel vrouwen zijn niet tevreden met de vorm of het volume van de lippen. In tegenstelling tot dat wat sommigen misschien denken, blijven problemen met het zelfbeeld niet beperkt tot jonge vrouwen. Dunner wordende lippen is een bijzonder veelvoorkomend probleem voor velen. Omdat volle lippen worden geassocieerd met jeugd en sensualiteit, veroorzaken dunner wordende lippen soms een negatief zelfbeeld. Terwijl lipfillers uw lippen tijdelijk voller maken, heeft een chirurgische lipvergroting zonder naald blijvende resultaten.

Lipvergroting zonder naald.
Lipvergroting zonder naald.
Operatieve lipvergroting zonder naald

Cosmetische chirurgie was ooit alleen voorbehouden aan vooral oudere mensen. Dankzij vooruitgang en verbetering van zowel technieken als technologie kunnen cosmetisch artsen nu lipvergrotingen uitvoeren bij gezonde volwassenen van alle leeftijden. Als u nog niet toe bent aan een chirurgische ingreep, kan een filler behandeling gedaan worden. Wanneer u liever een lipvergroting zonder naald laat doen, is de bullhorn liplift een uitstekende oplossing. De liplift is een populaire behandeling. Vaak verjongt de operatieve lipvergroting beter dan fillers en is de balans ook beter.

Nadelen lipvergroting met fillers

De toenemende populariteit van chirurgische lipliften is te wijten aan verschillende factoren. Injecties met fillers zoals Restylane kunnen na verloop van tijd leiden tot littekens. De herhaalde injecties veroorzaken bij sommige mensen enige fibrose. Weliswaar wordt met een filler wat volume aan de lippen toegevoegd, maar het resultaat kan tegenvallen. Het grootste nadeel van een lipvergroting met naalden heeft te maken met de anatomie. Wanneer u al een grote afstand tussen de neus en bovenlip heeft, maken fillers deze groter. Dit komt doordat de lip zwaarder wordt en verder gaat hangen. Naarmate we ouder worden neemt de afstand tussen de bovenlip en neus toe, omdat de huid de natuurlijke elasticiteit verliest. Fillers veranderen hier weinig aan. Met een bullhorn lift wordt de afstand verkort en zien uw mond en lippen jeugdiger uit.

Chirurgische lipvergroting

Er zijn verschillende technieken waarmee een chirurgische liplift wordt gedaan. De meest populaire ingreep is de bullhorn of subnasale liplift. Deze operatie verkort de afstand tussen de lip en de neus door een reepje huid onder de neus te snijden via een incisie die lijkt op de hoorn van een stier. De bovenlip is uitgerold en verhoogd, wat resulteert in een bredere glimlach en het laten zien van de boventanden. In het verleden had een chirurgische lipvergroting twee nadelen: littekens en het veranderen van de basis van de neus. Er was een aanzienlijke hoeveelheid littekenweefsel, omdat de incisie in en vanuit de neus werd gedaan. Alles wat teveel wordt weggenomen, is niet terug te plaatsen. De bullhorn liplift is een relatief veilige ingreep, waarvan de littekens na het herstel vrijwel onzichtbaar zijn.

Voordelen lipvergroting zonder naald

Een operatieve lipvergroting wordt zonder naalden gedaan. De enige naalden die gebruikt worden, zijn deze van de plaatselijke verdovingen. U voelt niets van de liplift en de napijn is beperkt. Andere voordelen van een chirurgische lipvergroting zijn als volgt.

Een prominentere liplijn

Naarmate de lippen dunner worden, kunnen ze ook minder nadrukkelijk uw uitstraling bepalen. Dit komt door dat vermiljoenkleurige rand van de bovenlip versmelt met de huid rondom de mond. De bullhorn lift is de aangewezen ingreep om dit probleem aan te pakken. Om deze procedure uit te voeren, maakt de chirurg een incisie en wordt de lip omhoog getrokken. De techniek versterkt de definitie van uw liplijn en laat de vermiljoenrand beter opvallen.

Verbeter uw glimlach

Beter gevormde lippen geven een jeugdiger uiterlijk. Het optillen van de bovenlip verbetert uw glimlach. Door de bovenlip op te tillen, bereikt u een esthetische harmonie rond het mondgebied. Het maakt uw uiterlijk aantrekkelijk. Met zoveel voordelen, kunt u met zelfvertrouwen naar uw glimlach kijken. Een glimlach gaat over meer dan alleen uw lippen. Wanneer u uw boventanden niet laat zien tijdens het lachten, kan dit met een liplift gecorrigeerd worden. Na het liften van de bovenlip is uw gebit weer zichtbaar.

Verminder rokerslijntjes

Rokerslijntjes op de lippen en rond de mond kunnen uw uitstraling dramatisch verouderen. Een van de bijkomende voordelen van een lipvergroting zonder naald is de mogelijkheid om enkele van deze lijntjes te verwijderen. Uw gezicht krijgt een frisse, jeugdige uitstraling.

Lift de mondhoeken

Naarmate u ouder wordt, hebben de mondhoeken de neiging om af te zakken. Dit geeft het idee alsof u van streek of boos bent. Met een lipvergroting kunnen de mondhoeken gelift worden, waardoor uw uitstraling verbetert en uw gezicht een vriendelijkere uitdrukking krijgt. Het gecombineerde effect van deze veranderingen op uw lippen en mond verbeteren het zelfvertrouwen. De resultaten van een lipvergroting zonder naald maken genoeg indruk op anderen om uw jeugdige uiterlijk op te merken, maar zijn subtiel genoeg om er natuurlijk uit te zien.

Permanent resultaat lipvergroting

Een meerderheid van de mensen die niet tevreden zijn met hun lippen, hebben de neiging om voor een filler behandeling te kiezen. Injecteerbare hyaluronzuur fillers kunnen sommige effecten van een liplift nabootsen. Fillers kunnen echter niet de afstand tussen de bovenlip en de neus verkleinen en kunnen ook de lipkleuring niet veranderen. Naast een beperkt aantal voordelen bieden lipfillers slechts een tijdelijke verbetering. Een operatieve liplift daarentegen geeft blijvende resultaten en heeft geen nabehandeling nodig. De chirurgische lipvergroting is een veilige behandeling die niet langer dan 45 tot 90 minuten duurt en die geen downtime kent. De huid geneest vlot en na een paar weken zijn de meeste zwellingen verdwenen.

Gratis lipvergroting consult

Spreekt een lipvergroting tot uw verbeelding, maar ziet u een behandeling met naalden niet zitten? Een liplift operatie is dan een uitstekend alternatief voor een filler behandeling. Zeker als u weet dat de resultaten blijvend zijn en u met eenmalige kosten te maken heeft, is het interessant om uzelf te laten adviseren door ervaren professionals. De ervaren cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum passen zowel filler behandelingen als chirurgische liplift technieken toe en staan bekend om de uitstekende resultaten die bereikt worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een gratis lipvergroting consult. U vindt Acura Medisch Centrum in het centrum van Weert. U kunt ons telefonisch bereiken op 0495 – 54 78 48.

Lipvergroting zonder naald – FAQ

1. Is een lip filler zonder naalden pijnlijk?
Filler behandelingen zonder naalden veroorzaken weinig tot geen pijn. De meeste mensen ervaren eerder een drukkend gevoel dan pijn. Alle behandelingen waar geen gebruik wordt gemaakt van naalden, zijn niet-invasief.

2. Is een filler behandeling zonder naalden gevaarlijk?
De ingreep is relatief veilig, maar heeft een minimaal risico op bacteriële en schimmelinfecties. Bij verkeerde toepassing kan schade aan de huid, ogen en/of bloedvaten ontstaan. Laat de behandeling door een ervaren cosmetisch arts of huidtherapeut uitvoeren.

3. Hoe voelt een filler behandeling zonder naalden aan?
Mensen die de behandeling ondergaan zeggen achteraf vaak dat de behandeling pijnloos verloopt. Gezonde volwassenen komen voor de ingreep in aanmerking. Wel vindt er voorafgaand aan de behandeling een consult plaats.

4. Wat is een hyaluron pen lipfiller en werkt het?
De hyaluron pen heeft tot doel een resultaat te creëren dat vergelijkbaar is met een fillerinjectie. Het apparaat werkt door onder extreem hoge druk hyaluronzuur in de huid toe te dienen. De techniek werkt zonder naalden. De hyaluron pen kan gebruikt worden voor het opvullen van de lippen.

5. Is het resultaat van een lipvergroting zonder naalden blijvend?
Afhankelijk van de techniek die wordt toegepast, biedt alleen een chirurgische bullhorn lip lift een blijvend resultaat. De operatieve ingreep wordt onder plaatselijke verdovingen gedaan, waarbij een stukje huid van de bovenlip net onder de neus rand wordt verwijderd. Alleen verdovingsnaaldjes worden gebruikt, daarna voelt u niets van de operatie.

6. Wat is het voordeel van een niet-chirurgische lipvergroting?
De hersteltijd is kort. U hoeft in principe geen vrije dagen op te nemen. Resultaten zijn direct zichtbaar. De kostprijs is daarnaast in verhouding laag.

7. Waarom kiezen mensen voor een lipvergroting zonder naalden?
Niet iedereen juicht het gebruik van fillers toe en niet iedereen is geschikt voor fillers. Afhankelijk van de verwachting die u voor ogen heeft en de mogelijkheden die bij u passen, doet een cosmetisch arts u een persoonlijk behandelvoorstel.

8. Kan ik de behandeltechnieken met elkaar vergelijken?
Vergelijken is altijd mogelijk, al is dat bij verschillende technieken niet altijd eenvoudig. Besteed aandacht aan het resultaat, maar kijk ook naar de frequentie waarin een behandeling herhaald moet worden om het effect te behouden.

9. Waar lees ik ervaringen over lipvergrotingen zonder naald?
Op verschillende fora waar cosmetische behandelingen worden besproken, delen mensen ervaringen met onder andere de liplift. Verschillende behandeltechnieken worden belicht en soms plaatsen mensen ook foto’s van het resultaat.

10. Hoe is het effect van een lipvergroting zonder naalden?
Het vergroten van de lippen wordt met fillers bereikt. Een bullhorn lip lift maakt de lippen niet groter, maar lift een stukje van de bovenlip. Dit geeft een natuurlijk liftend effect. Wanneer u echt een opvallende lipvergroting zoekt, zijn fillers of een prothese mogelijk. Vaak is een subtiele vergroting met een natuurlijk resultaat mooier dan een forse vergroting.

11. Kan een lipvergroting zonder naalden ongedaan gemaakt worden?
Hyaluronzuur dat met een filler is ingebracht kan omgekeerd worden. De arts spuit hiervoor een oplossing in de lippen, waardoor de filler snel wordt afgebroken.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu