fbpx

Mesotherapie haar aanbieding

Zoekt u een betaalbare mesotherapie haar aanbieding? Mesotherapie is een niet-chirurgische huid- en haarverjongingsbehandeling die gericht is op het verminderen van probleemgebieden op het gezicht en lichaam. Een mesotherapie aanbieding kan worden gebruikt voor verjonging van het gezicht, de hals en onder de ogen. Ook een veel voorkomend probleem zoals haaruitval wordt succesvol behandeld. Mesotherapie voedt en verjongt de huid door de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen en het metabolisme van uw huid te stimuleren.

Mesotherapie haar aanbieding.
Mesotherapie haar aanbieding.
Verloop mesotherapie haar aanbieding

Mesotherapie prijzen variëren en zijn afhankelijk van de grootte van het behandelde gebied en de hoeveelheid gebruikte ingrediënten. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Mesotherapie heren (6 behandelingen)
incl. spray
€ 935 € 700
Mesotherapie vrouwen (8 behandelingen)
incl. spray
€ 1.235 € 1.000
Mesotherapie m/v/x enkele behandeling € 150
Mesotherapie Hair Energizer spray € 80
Mesotherapie Revitalix shampoo € 60

Kortingen op pakketten bestaande uit meerdere behandelsessies zijn beschikbaar. De mogelijkheden voor een mesotherapie haar aanbieding worden tijdens een consult toegelicht en met u doorgenomen. De procedure omvat het geven van kleine, oppervlakkige injecties met daarin onder meer hyaluronzuur, die rechtstreeks in het mesoderm worden gegeven. De bestanddelen helpen het betreffende gebied te voeden en te verjongen. Bovendien worden de productie van collageen en elastine gestimuleerd. Na een mesotherapie kuur zien uw huid en haar er gehydrateerd, stralend, gezond en steviger uit. Om optimale resultaten uit een mesotherapie behandeling te halen, wordt de behandeling in kuur vorm geadviseerd. Laat u mesotherapie bij haaruitval toepassen? Doorgaans worden 6 tot 8 behandelsessies voorgesteld. Na een behandeling kunnen zich kleine blauwe plekken en zwellingen voordoen. Deze verdwijnen snel, van downtime is geen sprake. Voordelen van mesotherapie zijn:

 • Algehele verjonging van de huid.
 • Zowel de stevigheid als elasticiteit van de huid worden verbeterd.
 • De teint en uitstraling van de huid worden verbeterd.
 • Preventie van rimpels en een doffe, vermoeide huid worden verbeterd.
 • De doorbloeding wordt verbeterd, waardoor de haarzakjes in staat zijn voedingsstoffen op te nemen. De haargroei ziet er gezonder en voller uit.
 • Geschikt voor de behandeling van alle huidtypes.
Waarom is mesotherapie een interessante behandeltechniek?

Mesotherapie is een populaire, non-chirurgische cosmetische behandeling. Dankzij de brede toepassingsmogelijkheden is het een behandeling die positieve resultaten heeft. Mesotherapie wordt om uiteenlopende redenen overwogen en uitgevoerd:

 • Bij haarverlies. Verschillende vormen van haaruitval worden met mesotherapie aangepakt. De haargroei wordt gestimuleerd en uw haardos ziet er voller en gezonder uit.
 • Bij cellulitis. Mesotherapie kan helpen om de huid te verstrakken in probleemgebieden zoals de billen en heupen.
 • Bij huidproblemen. Uw huid wordt beter gehydrateerd, waardoor deze er minder dof en vermoeid uitziet. Mesotherapie geeft uw gezicht een frisse, uitgeruste uitstraling.
 • Bij overgewicht. Vetophopingen in de kin en wangen kunnen met behulp van mesotherapie behandeld worden.
 • Bij pigmentvlekken en littekens. Pigmentverschillen en littekens worden minder zichtbaar en zijn minder opvallend aanwezig.

Tot de grootste voordelen van mesotherapie worden de relatief lage kosten genoemd. U moet wel rekening houden met onderhoudsbehandelingen die meestal nodig zijn. Het verouderingsproces wordt met mesotherapie niet stilgezet. Mesotherapie bij haaruitval is bovendien een van de snelst groeiende alternatieven voor onder andere micro haar pigmentatie en een haartransplantatie.

Geslaagde mesotherapie haar aanbieding

Aangezien de resultaten van een mesotherapie behandeling verschillen, kunnen ook de bijwerkingen uiteenlopen. Er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten voor en na een behandelsessie:

 • Kies voor een behandelaar die over aantoonbare ervaring beschikt.
 • Zwellingen en jeuk zijn meestal van korte duur. Ervaart u in de dagen na de behandeling een toename van de jeuk of zwellingen? Neem dan contact op met de specialist.
 • Allergische reacties. Een van de meest voorkomende problemen bij mesotherapie is een onverwachte allergische reactie. Aangezien de bestanddelen van de injectievloeistof bestaan uit plantenextracten, aminozuren, enzymen, medicijnen, vitamines en mineralen kan een allergische reactie zich voordoen. Bent u bekend met enige allergie? Maak hiervan altijd melding tijdens het consult. Zo kan een allergische reactie voorkomen worden.

Afhankelijk van het probleem of de aandoening die u wilt laten behandelen, kunt u overwegen om hierover eerst met uw huisarts te praten. Een huisarts kan u advies geven, maar kan tegelijkertijd ook noodzakelijke informatie over uw gezondheid samenvatten zodat u dit aan de huidtherapeut of specialist kunt overhandigen.

Effectiviteit mesotherapie tegen haaruitval

De resultaten van mesotherapie tegen haaruitval kunnen verschillen. Het is een behandeltechniek die volledig op uw persoonlijke behoefte samengesteld kan worden. Hoewel bewijs aantoont dat mesotherapie zowel bij huid- als haarproblemen verbetering brengt, ontbreekt uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Het beste wat u kunt doen, is zorgvuldig overwegen waar u de mesotherapie behandeling laat toepassen. Vergelijk de mogelijkheden met elkaar en kies voor een behandelaar die het beste bij u past. De specialisten van Acura Medisch Centrum lichten de behandeltechniek graag toe tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Neem telefonisch contact op met 0495-431717 of vul het contactformulier in.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu