fbpx

Mesotherapie haar Amsterdam

Zoekt u naar mesotherapie haar Amsterdam of omgeving? Mesotherapie is eigenlijk een alternatieve behandeling die wordt gebruikt om zowel mannelijke als vrouwelijke haaruitval te behandelen. Mesotherapie reguleert de groeifactoren, eiwitten en vitamines in de hoofdhuid van alopecia patiënten. Het is een manier om het haarverlies te verminderen en de hormonale balans te herstellen. Mesotherapie wordt zowel in Amsterdam als in een groot aantal andere Nederlandse plaatsen en steden aangeboden.

Mesotherapie haar Amsterdam.
Mesotherapie haar Amsterdam.
Werkwijze mesotherapie haar Amsterdam of omgeving

Mesotherapie omvat het gebruik van injecties die de essentiële voedingsstoffen in het mesoderm van de hoofdhuid injecteren. De specialist stelt de samenstelling van de injectie vloeistof af op uw persoonlijke behoefte. De speciaal ontwikkelde behandelapparatuur is voorzien van meerdere kleine injectienaalden, waarmee in korte tijd een groot aantal injecties wordt afgegeven. Een behandelsessie duurt gemiddeld 10 tot 30 minuten. De combinatie van vitamines, mineralen, plantenextracten, medicijnen en aanvullende ingrediënten die toegediend worden, maximaliseren de opname van voedingsstoffen door de haarzakjes. Deze opname activeert ook de (semi)-slapende haarzakjes om meer groei te stimuleren. Mesotherapie verzekert de hoofdhuid van een juiste hoeveelheid aminozuren die cruciaal is voor de gezondheid van uw haargroei en de stimulatie van de keratineproductie. Mesotherapie tegen haaruitval wordt om uiteenlopende redenen als een veilige, effectieve behandeling beschouwd voor bijna alle hoofdhuid en haargroei gerelateerde problemen.

Voordelen mesotherapie haar

Mesotherapie bij haaruitval is een behandeling waar veel belangstelling voor is. De behandeling kent een aantal interessante voordelen:

 • Veilige techniek.
 • Minimaliseert het is risico op bijwerkingen of complicaties.
 • Er wordt geen anesthesie gebruikt.
 • Vrijwel pijnloos.
 • Snel herstel. U kunt uw werkzaamheden na de behandelsessie hervatten.

Verwacht van mesotherapie niet direct resultaat. Een volledige behandeling bestaat uit meerdere behandelsessies, gemiddeld 6 tot 8. Wanneer het traject wordt aangevangen, volgen de eerste sessies elkaar snel op. Naarmate u zichtbare verbetering krijgt, neemt de frequentie af en worden de tussenliggende periodes langer. Het eerste traject duurt een aantal maanden. Geadviseerd wordt om alle voorgestelde behandelsessies te ondergaan en het behandeltraject af te maken, anders kan het gewenste resultaat uitblijven. Welke resultaten kunt u van mesotherapie bij haaruitval verwachten?

 • De haargroei wordt gestimuleerd. Uw haardos wordt voller.
 • Mesotherapie vermindert vaak overmatige haaruitval.
 • De haarzakjes worden gevoed en gestimuleerd bij het haargroeiproces.
 • Het versterkt het haar en herstelt de verloren glans.

Mesotherapie is een vrijwel pijnloze behandeling. Het kan gebeuren dat u zich een beetje ongemakkelijk voelt door beknellingen op de hoofdhuid. Ongeveer 90% – 92% van de alopecia patiënten behaalt met mesotherapie mooie resultaten. Een specialist kan vooraf niet exact of met volle zekerheid zeggen of en hoe de behandeling bij u effect heeft. In enkele gevallen blijft vermindering van het haarverlies uit en wordt ook na meerdere behandelsessies geen verbetering gezien.

Kosten en vergoedingsmogelijkheden mesotherapie Amsterdam of omgeving

Behandelingen tegen haaruitval zijn divers en dat geldt ook voor de kosten die in rekening worden gebracht. De kostprijs van mesotherapie is afhankelijk van de complexiteit van de procedure. Om te beoordelen welke ingrediënten bij u in de hoofdhuid geïnjecteerd worden, vindt een consult plaats. Tijdens dit consult bekijkt een specialist zowel de structuur en type van uw huid, als de mate waarin het haar is uitgevallen. Er wordt gesproken over de oorzaak van het haarverlies en de specialist vraagt naar uw gezondheid en medische geschiedenis. Gebruikt u medicatie? Neem hiervan een overzicht mee naar het consult. Op basis van de onderzoeks- en gespreksresultaten wordt een behandelplan voorgesteld.Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Mesotherapie heren (6 behandelingen)
incl. spray
€ 935 € 700
Mesotherapie vrouwen (8 behandelingen)
incl. spray
€ 1.235 € 1.000
Mesotherapie m/v/x enkele behandeling € 150
Mesotherapie Hair Energizer spray € 80
Mesotherapie Revitalix shampoo € 60

Vergoeding vanuit de basisverzekering is helaas meestal niet mogelijk. Verschillende aanvullende zorgpakketten bieden soms beperkte vergoedingsmogelijkheden. De hoogte van de vergoedingsbedragen, maar ook de voorwaarden om hier aanspraak op te kunnen maken, verschillen per zorgverzekeraar. U kunt dit nalezen in de polisvoorwaarden die u van uw zorgverzekeraar heeft ontvangen. In overleg met de specialist is het vaak mogelijk om te betalen voor of na elke behandelsessie.

Consult mesotherapie tegen haaruitval

Vergelijkt u de behandelmogelijkheden bij haaruitval? Spreekt een niet-chirurgische behandeling u aan? Of wilt u gewoon meer weten over mesotherapie, laat u goed en professioneel adviseren door een ervaren specialist. De specialisten van Acura Medisch Centrum in Weert passen jaarlijks honderden succesvolle mesotherapie behandelingen toe bij zowel mannen als vrouwen. Door de unieke combinatie van bestanddelen en ingrediënten is mesotherapie een interessante alternatieve behandelwijze, waarbij veel mensen baat hebben. Niet alleen wordt het haarverlies verminderd, uw haardos wordt voller en krijgt de gezonde glans terug. Maak een afspraak voor een vrijblijvend mesotherapie consult. U kunt Acura Medisch Centrum telefonisch bereiken op 0495-212324, maar u kunt ook het contactformulier insturen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op uw bericht.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu