fbpx

Mesotherapie haar Rotterdam

Zoekt u informatie over mesotherapie haar in Rotterdam of omgeving? Mesotherapie is een behandeltechniek die bestaat uit het toedienen van oppervlakkige injecties in de hoofdhuid. De oplossing die wordt geïnjecteerd bestaat uit een combinatie van mineralen, vitamines, aminozuren, nucleïnezuren, co-enzymen en medicijnen. De uiteindelijke vloeistof die wordt toegediend, hangt af van uw behoeften. Mesotherapie Rotterdam of omgeving is een behandeling die een oplossing kan bieden bij haaruitval.

Mesotherapie haar Rotterdam.
Mesotherapie haar Rotterdam.
Mesotherapie Rotterdam of omgeving bij haarverlies

Als behandeling tegen haaruitval wordt mesotherapie toegepast op de kale of uitgedunde delen van de hoofdhuid. Verschillende vormen van tijdelijk en blijvend haarverlies kunnen baat hebben bij mesotherapie. De doelstelling van mesotherapie bij de behandeling van alopecia verschilt per persoon en is afhankelijk van de oorzaak die het haarverlies heeft. In het algemeen heeft mesotherapie als doel:

 • Haaruitval te verminderen.
 • De haargroei te bevorderen en de activiteit van haarzakjes te stimuleren.
 • Versterken van het haar met behulp van oligo-elementen en essentiële voedingsstoffen.

De samenstelling van de vloeistoffen die worden geïnjecteerd worden op uw problematiek afgestemd, maar zijn een combinatie van:

 • Vitamines en mineralen die een stimulerende werking op de haargroei hebben en die de haarzakjes van optimale voedingsstoffen voorzien.
 • Vasodilatatoren, waaronder Minoxidil, die de doorbloeding verhogen en die een positieve invloed hebben op de haargroei.
 • Oligo-elementen die oxidatieve stress tegengaan en de productie van groeifactoren bevorderen.
 • Ingrediënten die het haar versterken en meer glans geven.
Aanbod mesotherapie

Afhankelijk van de oorzaak van uw haarverlies, kunt u een behandeling zoeken. Naast vrij verkrijgbare shampoos, lotions, pillen en poeders kunt u een effectief bewezen haargroeimiddel proberen. Niet iedereen wil een haargroeimiddel blijvend gebruiken. Alternatieve behandeltechnieken zoals een haartransplantatie, mesotherapie, lasertherapie of micro haar pigmentatie bieden uitstekende resultaten. Met name blijvend haarverlies, als gevolg van erfelijke kaalheid, kan op verschillende manieren behandeld worden. Afhankelijk van uw verwachtingen, wensen en budget kunt u zich laten adviseren over de diverse behandeltechnieken. Mesotherapie is een niet-chirurgische methode, die bij verschillende aandoeningen toegepast kan worden. Een volledig behandeltraject bestaat uit meerdere, 6 tot 10, behandelsessies. De frequentie waarin de behandelingen elkaar opvolgen, verschilt per persoon. Mesotherapie is een persoonlijke behandeling, waarbij de specialist de samenstelling van de injectie vloeistoffen afstemt op uw omstandigheden. Om dit optimaal te kunnen doen, vindt eerst een adviesgesprek plaatst in de kliniek. Hier kunt u aangeven waarom u mesotherapie overweegt en welke verwachtingen u van de behandeling heeft. De specialist omschrijft het behandeltraject en laat u kennismaken met de apparatuur die tijdens een behandelsessie wordt gebruikt. De speciale mesogun bevat korte, fijne naaldjes die gericht de huid behandelen. Een sessie is niet echt pijnlijk. De naalden die in contact komen met de huid zijn zo fijn, dat u niet meer ervaart dan een irriterend gevoel.

Vergelijk mesotherapie haar Rotterdam en omgeving

Mesotherapie wordt door meerdere klinieken en specialisten aangeboden. Ook bij u in de buurt kunt u terecht voor een behandeling die haaruitval vermindert en de haargroei verbetert. Op basis van offertes kunt u de behandelingen met elkaar vergelijken. Vraag bij een aantal klinieken een prijsopgave op of ga naar een consult en vraag om een behandelplan op maat. Vergelijk de inhoud van de verschillende aanbiedingen met elkaar en let daar bij op:

 • De samenstelling van de vloeistof.
 • Het aantal behandelsessies dat is inbegrepen.
 • Eventuele nazorg en controles.

U ziet niet direct na de eerste behandeling resultaat. Mannen en vrouwen die mesotherapie bij haaruitval laten toepassen, beginnen na een aantal weken tot maanden veranderingen en verbetering te zien. Dit proces is persoonlijk en duurt bij de een langer dan bij de ander. Gaat u kennismaken bij een specialist? Vraag naar aantoonbare ervaring en mesotherapie voor en na foto’s. Het is ook mogelijk om het aanbod van binnen- en buitenlandse aanbieders met elkaar te vergelijken. Mesotherapie bestaat uit meerdere sessies. De afstand van en naar de kliniek kan van invloed zijn op de prijs die u voor de behandeling betaald.

Consult mesotherapie haar omgeving Rotterdam

De ervaring van de specialist die de behandeling uitvoert is belangrijk voor het eindresultaat. Alleen met de juiste combinatie van ingrediënten wordt het gewenste resultaat bereikt. Mesotherapie is een veilige, niet-chirurgische methode met een klein risico op bijwerkingen. Een enkele keer is iemand allergisch voor een van de gebruikte ingrediënten of blijft verbetering uit. Acura Medisch Centrum biedt een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding voor mesotherapie. Jaarlijks wordt de behandelsessie bij een groot aantal mannen en vrouwen met succes toegepast. Wilt u meer informatie of wilt u weten of wilt u weten of mesotherapie een oplossing biedt? Maak een afspraak voor een gratis consult bij een ervaren specialist. Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar op 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu