fbpx

Mesotherapie huid reviews

Zoekt u naar mesotherapie huid reviews en ervaringen? Mesotherapie is een niet-chirurgische techniek om de huid te verjongen en strakker te maken. Met micro-injecties, die bestaan uit een combinatie van vitamines, enzymen, aminozuren, mineralen en plantenextracten krijgt uw huid een boost. Met de groeiende interesse voor medicijnen gebaseerd op natuurlijke plantenextracten is het logisch dat cosmetische behandelingen deze mogelijkheid bieden. Mesotherapie geeft de geruststelling dat een natuurlijke vloeistof uw huid verjongt. Online leest u binnen- en buitenlandse mesotherapie huid reviews en ervaringen.

Interessante mesotherapie huid reviews

Mesotherapie is een minimaal invasieve cosmetische procedure gebaseerd op micro-injecties. De cocktail bestaat uit slimme ingrediënten die de huid verjongen en tegelijkertijd de productie van collageen en elastine stimuleren. Dit leidt tot een frisse en jeugdig uitziende huid. De interesse voor homeopathische en natuurlijke geneeswijzen kent al jaren een stijging. Zonder operatie of agressieve behandelmethodes uw schoonheid verbeteren is mogelijk met behulp van mineraal- en vitamineformules.

Voordelen mesotherapie

Bij het lezen van mesotherapie reviews worden verschillende voordelen van de behandeltechniek duidelijk. Mesotherapie verbetert een doffe, vermoeide huid en oppervlakkige rimpels en lijntjes. Door het verbeteren van de doorbloeding krijgt uw lichaam een boost om gif- en afvalstoffen sneller af te voeren. Mesotherapie is ook toepasbaar bij het behandelen van hyperpigmentatie en acne. Tekenen van huidveroudering worden tegengaan. Het kan met huidvriendelijke plantaardige ingrediënten bestaande uit vitamines, hyaluronzuur, peptiden, antioxidanten en sporenelementen. Een typische cocktail bestaat over het algemeen meer dan 50 actieve ingrediënten die uw huid voeden, herstellen en verjongen. Als u een snelle oplossing zoekt om uw huid te laten stralen, kan mesotherapie daarbij helpen.

Toepassingsgebieden mesotherapie

Mesotherapie is veelzijdig inzetbaar. Zowel uw huid als haargroei worden met diverse cocktails behandeld. Stimulatie van de collageenproductie, verbeteren van de doorbloeding en het creëren van een gezond uitziende huid zijn kenmerken van mesotherapie. Een behandeling heeft diverse mogelijkheden:

 • Hydrateren, verjongen en verstevigen van de (gezichts)huid.
 • Herstructureren en regenereren van de huid.
 • Huidbescherming.
 • Verbeteren van het uiterlijk van de huid.
 • Herstel van de beschadigde huid.
 • Verbeteren van acne en littekens.

Mesotherapie behandelt ook huidproblemen in het gezicht:

 • Rimpels en lijntjes.
 • Doffe, fletse huid.
 • Acne en acne littekens.
 • Hyperpigmentatie.
 • Doffe, droge huid.

Andere toepassingen van mesotherapie zijn:

 • Cellulitis.
 • Striae.
 • Haaruitval.
Losse behandeling en behandelkuur

Een mesotherapie behandeling duurt niet lang, gemiddeld 15 tot 30 minuten. Het is niet pijnlijk, al kan het idee van injecties zowel pijn als angst oproepen. Vooral bij een behandeling in het gezicht is het niet vreemd om de huid vooraf met een verdovende crème te behandelen. In hoog tempo zet een specialist de micro-injecties in uw huid, hierdoor kunnen lichte zwellingen en kleine blauwe plekjes ontstaan. Dit is van korte duur en binnen 24 uur verdwijnen zowel de zwellingen als huidverkleuringen. Uw huid ziet er stralender, glanzender en steviger uit. Het is mogelijk om af en toe een losse behandeling te kiezen, maar de beste resultaten ziet u na een kuur van 6 tot 8 sessies. Jaarlijks adviseren specialisten 1 à 2 vervolgbehandelingen

Resultaten mesotherapie huid

Mesotherapie kan een doffe, vermoeide huid er strakker en glanzender uit laten zien. Een behandeling helpt ook bij het verbeteren van de doorbloeding in het behandelgebied. Afvalstoffen worden op efficiëntere wijze weggespoeld. Mesotherapie is ook een goede behandeltechniek voor het behandelen van pigmentproblemen en acnelittekens. In bepaalde gevallen versterkt mesotherapie de effecten van cosmetische behandelingen, zoals botox en fillers. De resultaten ontwikkelen zich na de behandeling. Na een kuur heeft u langdurig plezier van de bereikte effecten.

Ervaringen mesotherapie als gezichtsbehandeling

Uit de verschillende ervaringen en reviews die online staan, valt op dat de meeste mensen direct na een sessie terug aan het werk gaan. Zonder pijn, maar misschien met wat roodheid in het gezicht is er geen uitvaltijd. De roodhuid neemt snel af en verdwijnt volledig. Mesotherapie is een ideale behandeling als u botox of fillers niet zit zitten. De actieve ingrediënten geven uw huid een natuurlijke, stralende huid. Het merendeel van de reviews is positief en mensen noemen vooral de voordelen en natuurlijke verbeteringen van het uiterlijk.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Voordat mesotherapie plaatsvindt, heeft u een gesprek met een specialist om uw probleemgebieden te bespreken. Als uw gezondheid dat toe laat, gebeurt de eerste behandelsessie in veel gevallen direct na het intakegesprek. De injectievloeistof bestaat uit ingrediënten die geschikt zijn voor het behandelen van de vastgestelde huidproblemen. Het combineren van 50 of meer actieve bestanddelen is normaal. In het gesprek zijn uw allergieën besproken, zo voorkomt een arts een allergische reactie op de behandeling. Met een mesogun injecteert de arts de vloeistoffen in de oppervlakkige huid. Vaak spreken mensen over een beheersbaar gevoel dat lijkt op krassen. De naald raakt de huid snel aan en u heeft weinig tijd om een pijnsensatie te voelen. In sommige reviews leest u dat de mesotherapie soms in combinatie met lichttherapie gebeurt. De lichttherapie heeft als functie de genezing te versnellen, ontstekingen te verminderen en nieuw collageen aan te maken.

Pijn of een schurend gevoel?

Opvallend is dat uit veel ervaringsverhalen blijkt dat de pijn tijdens en na mesotherapie minimaal is. Verschillende mensen hebben het over een schurend tot krassend gevoel, dat net zo snel verdwijnt als dat het optreedt. Kort na de behandeling ziet de huid er goed gehydrateerd uit. Mesotherapie is de moeite waard als u een snelle oplossing zoekt voor huidverbetering. De eerste resultaten zijn bijna onmiddellijk na een sessie zichtbaar. Volgt u een kuur? De effecten ontwikkelen zich verder en na ongeveer vier maanden is het optimale resultaat bereikt.

Advies en kosten mesotherapie huid

Zoekt u een snelle oplossing voor huidproblemen? Mesotherapie is een cosmetische behandeling die bij veel mensen toepasbaar is.

Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

1x4x
HA Injectie€ 165€ 635
Hyalift 75€ 185€ 710
Tensorlift€ 185€ 710
HA Ogen€ 125€ 475

Wat het beste bij u past, bespreekt u met een specialist tijdens een intakegesprek in de kliniek. U krijgt uitleg over de samenstelling van de injectievloeistof en het is mogelijk om mesotherapie voor en na foto’s te zien. Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar op 0495 54 78 48.

Mesotherapie huid reviews – FAQ
1. Hoe ervaren mensen mesotherapie huid behandelingen?

Mesotherapie is geschikt voor het behandelen van onder andere een doffe, vermoeide huid en het verbeteren van oppervlakkige rimpels. De bloedcirculatie wordt verbeterd, waardoor uw lichaam beter in staat is slechte of verkeerde afvalstoffen weg te stoelen. Mesotherapie is een oplossing voor hyperpigmentatie, acne en andere huidproblemen.

2. Is mesotherapie een eenmalige behandeling?

Waarschijnlijk heeft u meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te krijgen. Mesotherapie wordt vaak in kuurvorm toegepast. Afhankelijk van de huidaandoening die u laat behandelen zijn 3 tot 6 behandelingen nodig.

3. Wat is het slagingspercentage van mesotherapie bij huidproblemen?

Ruim 90% van de behandeling wordt succesvol toegepast. Afhankelijk van de verwachting zijn de meeste mensen achteraf tevreden met het effect dat is behaald.

4. Welke bijwerkingen worden in mesotherapie reviews gemeld?

Mesotherapie op zich is een veilige behandeling, maar het kan gebeuren dat er bijwerkingen optreden. Van vertraagde allergische reacties op de geïnjecteerde bestanddelen, tot huidirritaties en huidinfecties. Mensen maken ook melding van pigmentvorming op de injectieplaatsen. Ook kleine zwellingen en blauwe plekjes kunnen tijdelijk zichtbaar zijn.

5. Hoe veilig is mesotherapie?

Zolang de behandeling door een ervaren arts wordt toegepast is het een veilige procedure, zonder grote risico’s en/of kansen op ernstige complicaties. Tijdelijke bijwerkingen zoals misselijkheid, vermoeidheid, gevoeligheid, hoofdpijn, nabloedingen en lokale reacties op de injectieplaatsen nemen vanzelf af.

6. Waar wordt mesotherapie bij toegepast?

Mesotherapie is een techniek die wordt gebruikt om de huid te verjongen door gebruik te maken van micro-injecties. De injectievloeistof bestaat uit een combinatie van vitamines, mineralen, plantenextracten, aminozuren en eiwitten waarvan bewezen is dat ze de tekenen van huidveroudering verbeteren.

7. Kan mesotherapie vergeleken worden met fillers?

Nee, het zijn verschillende behandelmethodes. Fillers hebben als bedoeling afgenomen volume op te vullen, terwijl mesotherapie natuurlijke functies stimuleert die de huid verjongen en er gezonder uit laten zien.

8. Is mesotherapie mogelijk bij actieve acne?

Specialisten adviseren mesotherapie alleen toe te passen op een rustige huid en niet bij actieve acne en/of huidinfecties. Het is mogelijk dat in zo’n situatie bacteriën naar andere delen van het gezicht overgebracht worden, waardoor de acne zich kan uitbreiden.

9. Is mesotherapie hetzelfde als microneedling?

Nee. Mesotherapie heeft als doel met een krachtige cocktail van vitamines, mineralen en plantenextracten, onder meer de doorbloeding te stimuleren en gezonde voedingsstoffen aan de weefselstructuren te geven. Bij microneedling worden meerdere naalden over het gezicht bewogen om minuscule gaatjes te maken, waardoor de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd wordt.

10. Kan ik make-up aanbrengen na een mesotherapie behandeling?

Geef de behandelde huid minimaal een tot drie dagen tijd om te herstellen en adem te halen. Breng pas na een paar dagen weer make-up aan.

11. Moet mijn gezicht vervellen na mesotherapie?

Losse velletjes en huidschilfers zijn geen typische gevolgen van mesotherapie. Op de injectieplaatsen kan tijdelijk een geïrriteerd gevoel ontstaan. Ook zijn soms lichte zwellingen en blauwe plekjes zichtbaar. Het is belangrijk om de huid gehydrateerd te houden. U kunt hiervoor een vocht inbrengende crème gebruiken.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu