fbpx

Mesotherapie resultaten

Wilt u weten hoe mesotherapie resultaten eruit zien? Wat is een mooie huid of een stralende haardos? Vaak wordt direct gedacht aan een gezonde huid of een gezonde haardos. Helaas is het door externe invloeden niet altijd mogelijk om op de juiste manier zorg te dragen voor de gezondheid van uw huid of haargroei. Droogheid, gevoeligheid, rimpels, donkere vlekken en haaruitval. Het is een summiere opsomming van problemen waar u mee te maken kunt krijgen. Mesotherapie is een niet-chirurgische behandeltechniek voor huidaandoeningen en haaruitval. Mesotherapie eindresultaten verschillen per persoon.

Mesotherapie resultaten.
Mesotherapie resultaten.
Injectievloeistof en mesotherapie resultaten

Een mesotherapie behandeling bestaat uit het geven van oppervlakkige injecties in de huid. De vloeistof die wordt geïnjecteerd bestaat uit een combinatie van vitamines, mineralen, hyaluronzuur, aminozuren, kruidenextracten en antioxidanten. Injecties worden gezet in het gebied dat behandeld wordt, uw hoofd, het gezicht en/of andere lichaamsgebieden. De diepte waartoe de injecties doordringen varieert van 0,5 mm tot 4 mm, dit is afhankelijk van hetgeen behandeld wordt. Onvolkomenheden, problemen en aandoeningen waarbij goede mesotherapie resultaten worden behaald zijn onder andere een doffe huid, een zichtbaar verouderde huid, verlies van natuurlijke huidelasticiteit en haaruitval. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over mesotherapie tegen haaruitval.

Werkwijze mesotherapie behandeling

De huid haalt soms niet alle noodzakelijke elementen en voedingsstoffen uit de voedingsmiddelen die u dagelijks consumeert. Bovendien laten externe factoren zoals een gebrek aan slaap, langdurige blootstelling aan stress, het natuurlijke verouderingsproces en roken hun sporen na op de huid en de onderliggende weefsels. Daarom ziet u rimpels, het verlies van volume en huidelasticiteit, vergrote poriën, donkere kringen, een doffe teint, acne, dof haar, breekbaar haar en haaruitval. Het geven van lokale injecties bestaande uit vitamines, mineralen en andere nuttige componenten verbetert de huidklachten en vermindert het haarverlies. Een van de grootste voordelen van mesotherapie is dat het een behandeling is die volledig op maat wordt aangeboden. Samen met de specialist bespreekt u de problemen die u wilt laten behandelen. De specialist selecteert op basis van het gesprek en uw medische achtergrond de werkzame bestanddelen voor de mesotherapie behandeling. Mesotherapie resultaten verschillen per persoon. Rondom de techniek bestaan controversiële meningen en de een heeft een sneller en beter resultaat dan de ander. Waarom zijn sommige mensen ontevreden met het resultaat? Een mogelijke reden is het verschil tussen verwachting en realiteit. Mensen verwachten direct na de ingreep een volledig nieuwe huid: geen poriën, geen rimpels, geen plooien, geen haaruitval en een volle haardos. Dit is onmogelijk. Mesotherapie verbetert uw teint, lift de huid en geeft u een frisse uitstraling. Haaruitval wordt verminderd en de haargroei wordt gestimuleerd. Resultaten van mesotherapie zijn niet direct na een sessie zichtbaar. Het duurt even voordat alle ingrediënten de onderliggende weefsels hydrateren en voeden en de productieprocessen van collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleren.

Mesotherapie bijwerkingen en resultaten

Mesotherapie is een veilige procedure die onder voorwaarden van naleving van de regels voor hygiëne en huidverzorging, geen complicaties of ernstige bijwerkingen met zich meebrengt. De meest voorkomende bijwerkingen zijn roodheid, zwellingen, blauwe plekken, jeuk en tijdelijke gevoeligheid van de behandelde huid. Mesotherapie is een populaire manier om huidveroudering tegen te gaan en haaruitval de verminderen. Het behandeltraject bestaat uit meerdere sessies. Wanneer u haaruitval door middel van mesotherapie laat behandelen, worden 6 tot 10 behandelsessie geadviseerd. Het volledige traject duurt 4 tot 5 maanden. Bij aanvang vinden de sessies wekelijks plaats. Na 5 of 6 sessies wordt doorgaans verbetering zichtbaar. Dit verschilt per persoon en is geen maatstaf. Een behandelend specialist houdt de vorderingen en het verloop van de therapie nauwlettend in de gaten. Vanaf het moment dat u merkbare verbeteringen heeft, wordt de frequentie waarin de sessies plaatsvinden langer. Mesotherapie resultaten zijn niet permanent. In overleg met de specialist kunt u nabehandelingen afspreken. Na een afgerond behandeltraject worden jaarlijks 1 – 2 vervolgbehandelingen toegepast.

Consult mesotherapie

Heeft u last van haaruitval? Stoort u zich aan de zichtbare tekenen van het ouder worden? Maak een afspraak voor een gratis mesotherapie consult bij Acura Medisch Centrum in Weert. Onze specialisten laten u zien welke mesotherapie resultaten behaald kunnen worden en beoordelen uw situatie. Op basis van het probleem of de aandoening die u wilt laten behandelen, wordt een unieke combinatie van actieve bestanddelen samengesteld die met behulp van een reeks oppervlakkige injecties in de huid geïnjecteerd worden. De behandeling is niet-chirurgisch en behoeft geen narcose of plaatselijke verdoving. Na een behandelsessies kunnen de meeste werkzaamheden direct hervat worden. Bent u benieuwd of mesotherapie een behandeling is die bij u past? Maak een afspraak voor een consult bij onze specialisten. U kunt Acura Medisch Centrum telefonisch bereiken op 0495-431713.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu