fbpx

Mesotherapie tarieven

Wilt u meer weten over de manier waarop mesotherapie tarieven zijn samengesteld? Bij mesotherapie worden stoffen zoals vitamines, mineralen, antioxidanten, kruiden- en plantenextracten direct onder de huid geïnjecteerd om de natuurlijke aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur te stimuleren. De meest voorkomende toepassingsgebieden zijn huidproblemen en haaruitval. Mesotherapie tarieven variëren en hangen af van het behandelgebied, het aantal behandelsessies en de kliniek waar de behandeling plaatsvindt.

Mesotherapie tarieven.
Mesotherapie tarieven.
Succesvolle behandeltechniek

Mesotherapie is een techniek die halverwege de vijftiger jaren van de vorige eeuw werd ontwikkeld. Oorspronkelijk is mesotherapie een vorm van pijnbestrijding, die bij allerlei vormen van pijn werd toegepast. Later is de gunstige werking van de verschillende actieve ingrediënten gezien bij huidaandoeningen en haaruitval. Ondanks het feit dat u bij mesotherapie niet direct resultaat mag verwachten, wordt na een aantal weken huidverbetering en een vermindering van haaruitval gezien. Het succes van de techniek is onder andere afhankelijk van de specialist die de behandeling toepast. Voor het starten van een behandeltraject heeft u een uitgebreid consult bij een specialist. Deze kijkt naar de oorzaak van de aandoening en neemt uw gezondheid met u door. Afhankelijk van de mogelijkheden wordt een combinatie van ingrediënten samengesteld die in de huid geïnjecteerd worden. Mesotherapie is breed inzetbaar, maar wordt afgeraden aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het consult is tegelijkertijd bedoeld om de geschiktheid te beoordelen. Een enkele keer krijgt iemand een negatief behandeladvies. Eventueel kan een andere behandelmethode voorgesteld en toegelicht worden. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over mesotherapie tegen haaruitval.

Mesotherapie behandelkuur

Het is niet realistisch om na afloop van de eerste behandelsessie resultaat te verwachten en verbetering te zien. Naast losse behandelingen wordt mesotherapie vaak in kuurvorm voorgesteld. Zeker bij het behandelen van haaruitval zijn meerdere sessies noodzakelijk. Een behandeltraject bestaat uit 6 tot 8 behandelsessies, afhankelijk van hetgeen u laat behandelen. De eerste sessies volgen elkaar relatief snel op. Na de 5e of 6e behandeling kan zichtbare verbetering verwacht worden. De latere sessies kennen een langere tussenpoos. Mesotherapie is een unieke behandeltechniek die volledig op maat wordt gedaan. Ervaren specialisten weten welke actieve bestanddelen bij u toegediend kunnen worden om het gewenste resultaat te bereiken.

Vergoeding en resultaten mesotherapie

Mesotherapie valt onder de noemer cosmetische behandelingen. De kosten voor een losse behandeling, maar ook voor een kuur worden helaas niet vergoed. Eventueel biedt uw aanvullende zorgverzekering mogelijkheden. Om aanspraak te maken op een vergoeding, kunnen voorwaarden gehanteerd worden. Meer informatie leest u in de polis van uw zorgverzekering. Zonder kostenvergoeding bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten. Mesotherapie prijzen lopen sterk uiteen en vergelijken loont. Mesotherapie is een behandeling die uit meerdere sessies bestaat. Alhoewel cosmetische behandelingen in het buitenland regelmatig goedkoper worden aangeboden, ligt het niet voor de hand om mesotherapie in het buitenland te overwegen. Bijkomende reis- en verblijfkosten, laten het initiële prijsverschil als sneeuw voor de zon verdwijnen. Vergelijkt u de behandelmogelijkheden? Kijk ook naar de mesotherapie resultaten die specialisten hebben bereikt. U kunt vragen naar mesotherapie voor en na foto’s tijdens een consult.

Mesotherapie op afbetaling

Het is mogelijk om mesotherapie in termijnen te betalen. Dit geldt voor behandelingen in kuurvorm. Op zich staande losse behandelingen betaalt u voorafgaand aan de sessie. Het gebeurt regelmatig dat een cosmetische of medische behandeling in termijnen betaald wordt. Voor veel mensen is een gespreide betaling een uitkomst. De aandoening of het haarverlies wordt behandeld, maar u hoeft niet in een keer het behandeltarief te betalen. Afhankelijk van uw financiële situatie, uw gezinssamenstelling en uw woonsituatie kan een persoonlijke lening of doorlopend krediet aangevraagd worden. Cosmetic Finance is een gespecialiseerde kredietverstrekker. Overweegt u de behandeling in termijnen te betalen? Geef dit aan tijdens het consult, de kliniek medewerkers kunnen u in contact brengen met Cosmetic Finance.

Unieke mesotherapie behandeling

Mesotherapie is een behandeltechniek die volledig op uw situatie wordt samengesteld. Het is een niet-chirurgische unieke methode om de huid te verjongen en haaruitval te stabiliseren. Mesotherapie kan in combinatie met andere cosmetische en medische behandelingen toegepast worden. Zoekt u naar een behandelaar met ervaring en aantoonbaar bereikte resultaten? Maak een afspraak bij de ervaren specialisten van Acura Medisch Centrum in Weert. Tijdens het consult wordt mesotherapie toegelicht en vertaald naar het probleem dat u wilt laten behandelen. De techniek is veilig en kent nauwelijks bijwerkingen. Ook downtime is er niet. U kunt na de behandelsessie doen wat u gewend bent te doen. Meer weten of een afspraak maken voor een consult? Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar op 0495-431713.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu