fbpx

Mesotherapie Weert

Wilt u meer weten over mesotherapie van de huid of het haar in Weert? De eeuwige zoektocht naar een huid die straalt van binnenuit is eindeloos. Het aantal cosmetische behandelingen dat de huid verjongt en opfrist is groter dan ooit. U kunt uzelf al snel overweldigd voelen door het gevarieerde aanbod. Mesotherapie huid Weert is een behandeling die uw huid strakker en jonger maakt. Het is een niet-chirurgische cosmetische behandeling die prima resultaten biedt.

Mesotherapie Weert.
Mesotherapie Weert.
Mesotherapie huid behandeling

Mesotherapie is een niet-chirurgische huidverjongingsbehandeling die gericht is op het verminderen van probleemgebieden op het lichaam en in het gezicht. Mesotherapie huid in Weert kan gebruikt worden voor verjonging van het gezicht, de hals en onder de ogen. Regelmatig wordt mesotherapie ook gebruikt om haaruitval te verminderen. Bij een mesotherapie behandeling wordt een combinatie van vitamines, mineralen, plantenextracten, enzymen en andere werkzame stoffen in de huid geïnjecteerd. Dit voedt en verjongt de huid door de aanmaak van collageen en elastine. Mesotherapie kan toegepast worden bij of in geval van:

 • Doffe huidskleur.
 • Verlies van stevigheid en elasticiteit.
 • Verlies van volume.
 • Oppervlakkige lijntjes en rimpels.
 • Haaruitval.
 • Striae.
Behandeling mesotherapie huid in Weert

Mesotherapie kan een doffe, vermoeid uitziende huid en oppervlakkige rimpels onmiddellijk verbeteren. Het kan ook helpen om de bloedcirculatie te verbeteren, waardoor uw lichaam beter in staat is om afvalstoffen op natuurlijke wijze af te breken. Wat kunt u verwachten van mesotherapie?

 • Vitamines en andere werkzame ingrediënten. De injectievloeistof bestaat uit een combinatie van serums, vitamines en andere krachtige ingrediënten die uw huid opfrissen en er jonger uit laten zien. Bij een correct toegepaste mesotherapie behandeling komen de bestanddelen op de juiste plaatsen terecht.
 • Alternatief voor dure, chirurgische operaties. Mesotherapie kan toegepast worden om de zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen en te stoppen. Het is minder ingrijpend dan andere procedures en plastische chirurgie. U hoeft niet onder het mes om uw huid een oppepper te geven. Er is ook geen downtime.
 • Verschillende huidbehoeften worden voldaan. Doordat de samenstelling van de bestanddelen op maat wordt gedaan, kunt u vlotte resultaten verwachten.
 • Huid verheldering. Afhankelijk van de huidproblemen en/of huidaandoeningen die u laat behandelen, kan mesotherapie ouderdomsvlekken, pigmentvlekken en melasma verminderen. Uw huidskleur wordt egaler en fleurt op.
 • Huidhydratie. Mesotherapie kan helpen het vochtgehalte in de huid te verhogen waardoor deze er steviger en gezonder uitziet.

Mesotherapie is geen ingewikkelde behandeling. Om de gewenste resultaten te krijgen, is overleg met een specialist of huidtherapeut noodzakelijk. Hij / zij is de beste persoon om de behoeften van uw huid in kaart te brengen en daar de werkzame bestanddelen op aan te passen. Afhankelijk van de intensiteit van uw behandeling en de gebruikte ingrediënten, kan het aantal sessies variëren. Een mesotherapie behandeling is maatwerk.

Voorbereiding mesotherapie huid of haar

Mesotherapie is een veilige behandeling, die geen lange of uitgebreide voorbereiding nodig heeft. Wanneer u uw gezicht laat behandelen is het belangrijk om een week voor de geplande mesotherapie behandeling te stoppen met het gebruik van NSAID’s en aspirine, omdat deze het risico op blauwe plekken en (na)bloedingen vergroten. Afhankelijk van uw pijngevoel kan de huid die behandeld wordt met een verdovende crème ingesmeerd worden, zodat u geen pijn voelt van de injecties. De injecties wordt gezet met behulp van micronaalden. Door de injecties op verschillende dieptes in de huid toe te dienen worden uiteenlopende huidproblemen behandeld. Afhankelijk van het huidprobleem, de intensiteit en de effecten zijn meerdere mesotherapie-sessies nodig. Een specialist kan u precies vertellen hoeveel sessies u nodig heeft om het gewenste resultaat te krijgen.

Risico’s en bijwerkingen mesotherapie

Mesotherapie behandelingen die door een ervaren huidtherapeut of specialist worden toegediend, zijn relatief veilig. Uit ervaring weet een specialist welke bestanddelen gecombineerd kunnen worden, zodat aan uw behoefte wordt voldaan. Ondanks het minimaal invasieve karakter van mesotherapie kunnen bijwerkingen optreden. Bijwerkingen die regelmatig voorkomen zijn:

 • Roodheid en zwelling van de behandelde huid.
 • Jeuk.
 • Milde pijn..
 • Verhoogde huidgevoeligheid.
 • Braken, diarree en misselijkheid.
 • Vorming van onderhuidse bultjes.
 • Allergische huidreacties.

Ondanks het feit dat een uitgebreid consult aan de behandeling vooraf gaat, kunt u allergisch reageren op een van de bestanddelen. De specialist vraagt specifiek naar uw bekendheid met allergische reacties. Bijwerkingen zijn tijdelijk en nemen in de dagen na de behandelsessie af. Ernstige complicaties doen zich vrijwel nooit voort. Afhankelijk van de manier waarop de huid wordt verzorgd kunt u geconfronteerd worden met huidinfecties en ontsierende littekens.

Resultaten mesotherapie

Hoewel mesotherapie veelbelovende resultaten laat zien bij de behandeling van verschillende huidproblemen, ontbreekt wetenschappelijk onderzoek om de doeltreffendheid te bevestigen. De behandeling verfrist de huid, resultaten worden langzaam zichtbaar. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig. Wanneer u tevreden bent met het eindresultaat, kunt u nabehandelingen laten toepassen om het bereikte effect te behouden. Mesotherapie kan eventueel gecombineerd worden met een andere cosmetische behandeling. Tijdens een consult bij Acura Medisch Centrum in Weert wordt uw huid onderzocht en vraagt een specialist naar uw algemene gezondheid. Geef aan welke verwachtingen u heeft en welke huidproblemen of aandoeningen u wilt laten behandelen. Op deze manier kan een behandeling op maat worden voorgesteld.

Kosten mesotherapie huid in Weert

Mesotherapie kan zowel als losse behandeling als in kuurvorm worden toegepast. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

1x4x
HA Injectie€ 165€ 635
Hyalift 75€ 185€ 710
Tensorlift€ 185€ 710
HA Ogen€ 125€ 475

Pakketprijzen voor mesotherapie in kuurvorm zijn per behandelsessie voordeliger. Hoe u de kosten betaald, wordt tijdens het consult besproken. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor een mesotherapie behandeling zelden. Het opfrissen van de huid wordt vrijwel uitsluitend om cosmetische redenen gedaan, een medische noodzaak ontbreekt. Aangezien mesotherapie een behandeling is die op maat wordt samengesteld, krijgt u een exacte kostenopgave bij het consult.

Consult mesotherapie

Mesotherapie is een behandeling die een groot aantal huidproblemen aanpakt en verbeterd. Het is een behandeling die bij minderjarigen wordt toegepast. Om voor de behandeling in aanmerking te komen, is een goede gezondheid belangrijk. Wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkheden of de samenstelling van de bestanddelen? Maak een afspraak voor een gratis mesotherapie consult in Weert. De medewerkers van Acura Medisch Centrum geven u meer informatie over de behandeling, de kosten en de resultaten die u kunt verwachten. U kunt de kliniek telefonisch bereiken op 0495-431705.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu