fbpx

Mesotherapie wenkbrauwen

Voor wie en wanneer is mesotherapie van de wenkbrauwen een geschikte behandeltechniek? Mesotherapie wordt niet alleen toegepast bij haaruitval, ook uiteenlopende huidaandoeningen en tekenen van huidveroudering worden op effectieve wijze behandeld. De behandeling is minimaal invasief en vrijwel pijnloos. Mesotherapie wenkbrauwen wordt gebruikt voor het stimuleren van nieuwe haargroei en het vormen natuurlijke wenkbrauwen.

Mesotherapie wenkbrauwen techniek

Bent u ontevreden over uw wenkbrauwen? Niet iedereen is blij met de vorm of het uiterlijk van de wenkbrauwen. Mesotherapie kan van invloed zijn op de wenkbrauwen. Verschillende stoffen, die individueel worden geselecteerd, zoals natuurlijke plantenextracten, aminozuren, antioxidanten, vitamines, mineralen en enzymen worden rechtstreeks in de wenkbrauwen geïnjecteerd. De vloeistof is niet alleen van positief effect op de haarzakjes en/of het afgeven van extra voedingsmiddelen aan de haarzakjes. Mesotherapie corrigeert en verbetert hormonale onbalans en de bloedcirculatie, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd en ontstekingen afnemen. De haardichtheid in het behandelgebied wordt verhoogd.

Effectieve behandeltechniek bij haaruitval

De wens voor mooi gevormde, volle wenkbrauwen is niet uniek. Jaarlijks laten duizenden mannen en vrouwen een cosmetische behandeling toepassen om de wenkbrauwen te laten spreken. Mesotherapie wenkbrauwen is een bijna pijnloze behandeling die met superfijne, korte naaldjes wordt toegepast. De techniek heeft een aantal unieke kenmerken:

 • Het haarverlies wordt afgeremd en geleidelijk aan gestopt.
 • De bloedcirculatie in het behandelgebied verbetert.
 • De haarzakjes worden gestimuleerd om sterke haren te produceren.
 • Inactieve haarwortels worden hersteld.
 • De invloed van het mannelijke DHT hormoon wordt afgeremd.
 • Hormonale onevenwichtigheden worden hersteld.

Mesotherapie biedt niet alleen een oplossing bij alopecia androgenetica. Andere vormen en oorzaken van haaruitval en/of het ontbreken van een gezonde haargroei kunnen succesvol behandeld worden. Ook op de website van de Nederlandse Haarstichting staat veel interessante informatie over mesotherapie bij haaruitval.

Succesvolle mesotherapie wenkbrauwen

Door verschillende actieve ingrediënten te combineren in een sterk geconcentreerde vloeistof worden huid- en haarproblemen effectief behandeld. Tijdens de behandeling wordt gewerkt met superfijne naalden die op een diepte van 0,5 mm – 4 mm in de huid worden gebracht. Door het tempo dat wordt gehanteerd, is de behandeling minimaal belastend. De huid wordt vooraf niet verdoofd. Wel kunt u, in overleg met de specialist, de wenkbrauwen insmeren met een verdovende crème. Met name als u opziet tegen een behandeling met naalden, kan de crème ervoor zorgen dat u meer ontspannen in de behandelstoel plaatsneemt. Een behandelsessie duurt 10 tot 30 minuten. Hoeveel behandelsessies iemand nodig heeft, hangt af van het gebied dat wordt behandeld en de verwachting die u heeft. Samenstelling van de actieve ingrediënten is afhankelijk van uw unieke behoefte. Mesotherapie kan succesvol worden toegepast bij aandoeningen als:

 • Alopecia androgenetica.
 • Alopecia areata.
 • Tractie alopecia.
 • Haarverlies na een zwangerschap.
 • Diffuus haarverlies .

Mesotherapie heeft geen lange voorbereiding nodig. De techniek is veilig en het risico op bijwerkingen of complicaties beperkt.

Kosten en vergoeding mesotherapie

De kosten voor een mesotherapie behandeling hangen af van het aantal sessies dat wordt toegepast. Onderlinge verschillen zijn groot en aandachtig vergelijken kan voordelig zijn. Mesotherapie is een cosmetische behandeling die niet door zorgverzekeraars wordt vergoed. De prijs kan van invloed zijn op de keuze die u maakt. Tijdens een consult bekijkt en beoordeelt een specialist uw situatie en hoe dit in een behandelplan kan worden samengevat. Afspraken over gespreide betaling of mesotherapie in termijnen betalen, worden eveneens met u besproken. Heeft u lagere tarieven gezien voor mesotherapie in het buitenland? Voor sommige ingrepen kan behandeling in het buitenland een betaalbaar alternatief zijn. Mesotherapie wordt meestal in kuurvorm voorgesteld. Kuurvorm houdt in dat u voor meerdere behandelsessies naar de kliniek gaat. Buitenlandse klinieken zijn niet altijd even snel of eenvoudig bereikbaar. Zeker wanneer er een vliegreis aan te pas komt, lopen de kosten op. Als alle bijkomende kosten bij elkaar opgeteld worden, is mesotherapie in Nederland vaak toch voordeliger.

Mesotherapie wenkbrauwen consult

Ontbreken uw wenkbrauwen? Bent u ontevreden met het uiterlijk van uw wenkbrauwen? Mesotherapie kan een oplossing bieden. Hoe de ingreep wordt toegepast en de manier waarop uw wenkbrauwen worden behandeld, wordt toegelicht tijdens een gratis consult bij de ervaren specialisten van Acura Medisch Centrum in Weert. Ook voor informatie over mesotherapie bij haaruitval en zichtbare huidveroudering kunt u een afspraak maken. In de kliniek laten we u zien welke resultaten mesotherapie heeft en hoe de ingrediënten gecombineerd worden. De techniek wordt al jaren met succes toegepast. Stel de vragen die u heeft aan onze specialisten en zie hoe ook uw wenkbrauwen er vol en goed gevormd uit kunnen zien. Meer informatie of direct een afspraak maken? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met onze medewerkers op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0495-431706.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu