fbpx

Micro haar pigmentatie Amsterdam

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij voeren de micro haar pigmentatie behandeling niet uit, maar kunnen u hier wel het e.e.a. over vertellen. We voeren wel bijvoorbeeld de FUE haartransplantatie, baardtransplantatie en mesotherapie behandeling uit.
Micro haar pigmentatie in Amsterdam en omgeving is een populaire behandeling tegen haaruitval. Omdat wij verschillende behandelingen tegen haaruitval aanbieden en omdat we onder andere beschikken over een kliniek in Amsterdam, krijgen we regelmatig de vraag of we deze behandeling aanbieden. De micro haar pigmentatie behandeling is een niet chirurgische behandeling om een geschoren look na te bootsen. Deze behandeling heeft diverse voor- en nadelen ten opzichte van de haartransplantatie behandeling. Wij zijn gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie. In sommige gevallen kan deze behandeling goed worden gecombineerd met een micro haar pigmentatie behandeling.

Micro haar pigmentatie Amsterdam?
Micro haar pigmentatie Amsterdam?
Wat is micro haar pigmentatie?

Micro haar pigmentatie is de afgelopen 10 jaar steeds populairder geworden. 10 jaar geleden, toen de behandeling nog in de kinderschoenen stond, was dit een ingreep die voor veel mensen uiteindelijk niet het gewenste resultaat gaf. De behandeling is echter doorontwikkeld en kan daarom tegenwoordig mooie en natuurlijke resultaten geven. Het voornaamste voordeel van deze ingreep is dat de behandeling gemiddeld wat goedkoper is dan een haartransplantatie. Daarnaast kan deze behandeling ook geschikt zijn, als uw donorgebied niet voldoende donorhaar bevat voor een haartransplantatie.
Tijdens een micro haar pigmentatie behandeling worden haarstoppels nagebootst. Het is daarom een behandeling voor mensen die hun haar wel kort willen houden. De behandeling kan ook eventueel dienst doen om het haar te verdikken, maar hiervoor is de behandeling in eerste instantie niet ontwikkeld. Bij een micro haar pigmentatie behandeling wordt met een hele fijne naald pigment ingebracht in de hoofdhuid. Op deze manier worden duizenden kleine haarstoppeltjes nagebootst. Voor een optimaal resultaat zijn er meestal 3 behandelingen nodig. In Nederland en België bevinden zich momenteel ongeveer 20 klinieken die deze behandeling uitvoeren. Let op dat het belangrijk is dat u voor een ervaren en goede kliniek kiest, omdat het resultaat anders sterk kan tegenvallen.

Micro haar pigmentatie Amsterdam ervaringen

Als u online zoekt op micro haar pigmentatie Amsterdam, zijn er verschillende klinieken die naar voren komen. In Amsterdam bevinden zich diverse klinieken, maar ook in andere steden, zoals Den Haag. Veel mensen vinden het geen probleem om wat verder te rijden voor deze behandeling. Het belangrijkste is natuurlijk dat u een optimaal resultaat krijgt. Omdat de kwaliteit van de verschillende klinieken sterk kunnen verschillen, is het belangrijk dat u van tevoren altijd goed onderzoek doet naar het resultaat dat u van een bepaalde kliniek mag verwachten. Als we kijken naar bijvoorbeeld de MHP kliniek in Den Haag, zijn er online veel positieve ervaringen te vinden. Daarnaast laten ze verschillende duidelijke foto’s zien op de website. Hierdoor is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van wat u mag verwachten van de behandeling. Onder andere de MHP kliniek heeft uitgebreid bericht over micro haar pigmentatie in Amsterdam.

Micro haar pigmentatie of haartransplantatie?

Er zijn dus een groot aantal aanbieders van de haartransplantatie en micro haar pigmentatie behandeling. De micro haar pigmentatie behandeling is vooral geschikt voor mensen die het haar altijd kort willen houden en daarnaast niet voldoende donorhaar hebben voor een haartransplantatie. Het is echter ook mogelijk om beide behandelingen te combineren, voor een nog beter resultaat. Of u nu voor micro haar pigmentatie in Amsterdam of een andere stad kiest, kies altijd voor kwaliteit. Met deze behandeling kunnen we namelijk stellen dat goedkoop als duurkoop kan uitpakken. Wanneer het resultaat namelijk tegenvalt, moet het worden verwijderd met een laser. Daarna moet het opnieuw worden behandeld. Hierdoor pakt de behandeling uiteindelijk veel duurder uit en loopt u lang rond met een ondermaats resultaat.

Micro haar pigmentatie Amsterdam FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over micro haar pigmentatie in Amsterdam of omgeving. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Waar kan ik in Amsterdam terecht voor micro haar pigmentatie?
In Amsterdam en de wijde omgeving zijn een aantal gespecialiseerde micro haar pigmentatie klinieken en specialisten actief. U kunt hier, na het maken van een afspraak, terecht voor een consult of intakegesprek.

2. Welke resultaten worden bereikt met micro haar pigmentatie?
De resultaten van MHP zijn natuurgetrouw. Het pigment is niet van echte haarstoppels te onderscheiden als u kiest voor een goede en ervaren kliniek. Dit komt onder meer doordat de kleur van het gebruikte pigment uiterst nauwkeurig op uw natuurlijke haarkleur wordt afgestemd. MHP resultaten zijn zowel bij mannen als vrouwen en bij kort en lang haar uiterst natuurlijk.

3. Is een enkele behandeling genoeg voor een mooi resultaat?
MHP specialisten bieden tricopigmentatie vaak in pakketvorm aan. Dat betekent dat meerdere behandelsessies worden toegepast en ook nodig zijn voor een mooi resultaat. Overigens heeft u direct na de eerste behandeling zichtbaar resultaat. Een gedeelte van het aangebrachte pigment wordt door uw lichaam op natuurlijke wijze afgebroken en wordt wat lichter van kleur. De meeste mensen hebben na de tweede behandeling het gewenste resultaat bereikt. De derde sessie wordt vaak als touch-up gebruikt. Een enkele keer komt het voor dat iemand aanvullende behandelingen nodig heeft om een goed resultaat te bereiken.

4. Moet ik iedere behandelsessie apart betalen?
De kostprijs voor een MHP behandeling bevat doorgaans drie behandelsessies. Dit verschilt per behandelaar. U betaalt voor een complete behandeling en niet per losse behandelsessie. Kiest u naderhand voor het laten bijwerken van de pigmenten, een touch-up, dan is het veelal wel mogelijk om per sessie te betalen.

5. Kan ik een corrigerende MHP behandeling in Amsterdam laten toepassen?
Als een eerder bereikt resultaat tegenvalt of als u om een andere reden een eerdere tricopigmentatie bij wilt laten werken, dan is dat mogelijk. Samen met een ervaren MHP specialist kunt u uw wensen bespreken.

6. Is MHP pijnlijk?
Geadviseerd wordt om uw hoofdhuid voor een tricopigmentatie behandeling in te smeren met een verdovende crème. Micro haar pigmentatie is niet echt pijnlijk, maar kan als gevoelig ervaren worden. Zeker als u daarbij op ziet tegen het gebruik van naalden, kan het helpen om de huid met de crème te verdoven. Ook is het gebruik van paracetamol voor de ingreep een mogelijkheid. Doe dit volgens het advies van de behandelend specialist.

7. Hoe lang duurt het, voordat mijn huid is hersteld?
Na afloop van een behandelsessie kan uw huid licht gezwollen en rood verkleurd zijn. Dit is tijdelijk en beide verschijnselen nemen vanzelf af. Door het gebruik van de micro haar pigmentatie apparatuur en de fijne naald kan korstvorming optreden. Probeer om niet te wrijven en/of krabben aan de korstjes, waardoor u de huid onnodig beschadigt. Na zo’n 7 tot 10 dagen is de huid volledig hersteld. Na een ingreep kunt u de volgende dag de meeste werkzaamheden hervatten. Sportieve activiteiten, zwemmen en het bezoeken van een sauna stelt u even uit.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘micro haar pigmentatie Amsterdam’ een consult inplannen voor een FUE haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu