Micro haar pigmentatie België

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij voeren de micro haar pigmentatie behandeling niet uit, maar kunnen u hier wel het e.e.a. over vertellen. We voeren wel bijvoorbeeld de FUE haartransplantatie, baardtransplantatie en mesotherapie behandeling uit.
De micro haar pigmentatie behandeling wordt hedendaags in verschillende landen uitgevoerd. Nederland was één van de eerste landen waar deze behandeling geïntroduceerd werd. Micro haar pigmentatie in België en Nederland is een behoorlijk populaire behandeling tegen haaruitval geworden. Wanneer u twijfelt tussen een micro haar pigmentatie behandeling en haartransplantatie behandeling, zijn er een aantal dingen die u kunt meenemen in uw beslissing. Het voordeel van micro haar pigmentatie is dat bijna iedereen hiervoor in aanmerking komt. Het nadeel hiervan is dat de nagebootste haarstoppels niet gaan groeien en u uw haar dus altijd kort moeten houden. Bovendien hoeft de ene behandeling de andere behandeling niet uit te sluiten. Een MHP behandeling kan vaak goed worden gecombineerd met een haartransplantatie.

Micro haar pigmentatie België.
Micro haar pigmentatie België.
Micro haar pigmentatie Nederland

In Nederland bevinden zich meer micro haar pigmentatie klinieken dan in België. Dit geldt ook voor cosmetische klinieken en haartransplantatie klinieken. Nederland heeft natuurlijk meer inwoners en kent om deze reden ook meer specialisten op het gebied van haartransplantatie en andere behandelingen tegen haaruitval. Als u de micro haar pigmentatie behandeling in Nederland wilt ondergaan, bestaan er verschillende klinieken die u hiervoor kunt bezoeken. Onder andere de MHP kliniek is een gerenommeerde kliniek, waar veel mensen voor kiezen. Daarnaast bestaan er nog diverse andere micro haar pigmentatie klinieken in Nederland. Let op dat de kwaliteit van de verschillende klinieken sterk kan verschillen.

Micro haar pigmentatie België

In België bevinden zich eveneens verschillende micro haar pigmentatie klinieken. Bent u op zoek naar de beste micro haar pigmentatie kliniek in België? Om dit te kunnen bepalen, kunt u onder andere kijken op het forum Haarweb. Ook op de website van de Nederlandse Haarstichting is veel interessante informatie te vinden over deze behandeling en verschillende klinieken die deze behandeling uitvoeren. Micro haar pigmentatie in België wordt vaak toegepast, maar er zijn ook regelmatig mensen uit België die zich juist laten behandelen in Nederland. De voorkeur voor een bepaald land hangt af van verschillende factoren. Vaak zijn mensen die deze behandeling overwegen bereid om wat verder te rijden voor de beste kliniek.

Haartransplantatie of micro haar pigmentatie?

Er bestaan diverse behandelingen tegen haaruitval. Wat we vaak horen, is dat mensen twijfelen tussen haarimplantaten en micro haar pigmentatie. Om een goede keuze te maken, is het verstandig om van tevoren te bedenken wat u van de behandeling verwacht. Wilt u het haar altijd kort houden? Of wilt u het haar ook langer laten groeien? Als u uw haar ook nog wilt laten groeien, is de micro haar pigmentatie behandeling helaas geen optie. Er worden met deze behandeling namelijk haarstoppels nagebootst, door pigment in te brengen in de hoofdhuid met een hele fijne naald. Deze nagebootste haarstoppels kunnen niet gaan groeien zoals echte haren.

Andere woorden voor micro haar pigmentatie

Voor de micro haar pigmentatie behandeling worden vaak verschillende termen door elkaar gebruikt. Naast de term micro haar pigmentatie wordt ook regelmatig gebruikt:

 • Haar tattoo of haar tatoeage
 • Micro hair pigmentation
 • Stoppeltattoo
 • MHP behandeling
 • Tricopigmentatie
 • Scalp pigmentatie
Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘micro haar pigmentatie België’ een consult inplannen voor een FUE haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu