fbpx

Micro haar pigmentatie lang haar

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij voeren de micro haar pigmentatie behandeling niet uit, maar kunnen u hier wel het e.e.a. over vertellen. We voeren wel bijvoorbeeld de FUE haartransplantatie, baardtransplantatie en mesotherapie behandeling uit.
Heeft u lang haar en overweegt u een micro haar pigmentatie behandeling? Micro haar pigmentatie bij lang haar kan in sommige gevallen een geschikte oplossing zijn. Er bestaan daarnaast ook diverse andere behandelingen waarmee u dun, lang haar weer voller kunt maken. Om deze reden is het belangrijk dat u zich altijd goed laat voorlichten over de verschillende mogelijkheden. Waar moet u op letten bij het selecteren van de beste MHP kliniek als u dun haar heeft? En welke alternatieven bestaan er voor een micro haar pigmentatie behandeling? Een veel toegepaste behandeling bij dun haar is mesotherapie en de haartransplantatie behandeling. We zullen in dit artikel de verschillende mogelijkheden voor behandelingen bij lang haar verder toelichten.

Micro haar pigmentatie lang haar.
Micro haar pigmentatie lang haar.
Wat is micro haar pigmentatie precies?

Er bestaan verschillende termen voor de micro haar pigmentatie behandeling. De meest gebruikte namen zijn haar tattoo, stoppeltattoo en tricopigmentatie. Deze termen komen eigenlijk allemaal op hetzelfde neer. Tijdens een micro haar pigmentatie wordt met speciaal hiervoor ontwikkelde apparatuur pigment in de hoofdhuid ingebracht. Op deze manier worden haarstoppels nagebootst. De meeste klinieken maken gebruik van vaste pigmenten. Deze pigmenten blijven in principe voor altijd zichtbaar. Het is wel mogelijk dat het pigment na verloop van tijd wat lichter wordt, door onder andere blootstelling aan UV-straling.
Voor een optimaal micro haar pigmentatie resultaat zijn meestal 3 behandelingen nodig. Deze 3 behandelingen zorgen uiteindelijk voor een mooi en natuurlijk effect. Het is belangrijk dat u een kundige en ervaren kliniek uitkiest, omdat dit van groot belang is voor het resultaat.

Micro haar pigmentatie lang haar

Heeft u online gezocht op micro haar pigmentatie lang haar? En heeft u een aantal mooie voor en na foto’s gevonden. Wanneer mensen lang haar hebben, wordt lang niet altijd gekozen voor micro haar pigmentatie. Micro haar pigmentatie is vooral bekend geworden door de shaven look. Dit wordt ook wel de geschoren look genoemd. Het haar wordt dan maximaal 1 millimeter lang gedragen. Voor de meeste mensen is het niet van echt te onderscheiden. Omdat u zelf weet dat u deze behandeling hebt ondergaan, zult u dit zelf echter wel zien. Er zijn verschillende opties om voller haar te krijgen:

Welke behandeling geeft bij u het mooiste resultaat?

Er bestaan dus verschillende behandelingen om bij lang haar uw haar weer voller te maken. De eerder genoemde 4 behandelingen hoeven elkaar niet uit te sluiten. Vaak kunnen ze goed gecombineerd worden. Er zijn bijvoorbeeld veel vrouwen die een mesotherapie behandeling combineren met een haarsparende haartransplantatie behandeling. Het is echter ook mogelijk om eerst een haartransplantatie te laten doen en het lange haar dan optisch te verdichten met micro haar pigmentatie. Het kan echter ook andersom. U kunt er ook voor kiezen om eerst een micro haar pigmentatie behandeling te ondergaan en later dit gebied te verdichten met een haartransplantatie. We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om vast te stellen wat voor u het beste is om te doen. Laat u daarom altijd voorlichten door een ervaren specialist, met kennis op de eerder genoemde gebieden.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘micro haar pigmentatie lang haar’ een consult inplannen voor een FUE haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu