fbpx

Micro haar pigmentatie littekens behandelen

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij voeren de micro haar pigmentatie behandeling niet uit, maar kunnen u hier wel het e.e.a. over vertellen. We voeren wel bijvoorbeeld de FUE haartransplantatie, baardtransplantatie en mesotherapie behandeling uit.
Bijna iedereen heeft wel een litteken op het hoofd. De ene persoon natuurlijk een grotere dan de ander, maar het is een veel voorkomend fenomeen. Wilt u met micro haar pigmentatie littekens behandelen? De micro haar pigmentatie behandeling wordt hedendaags in verschillende landen uitgevoerd en wordt steeds populairder. Er zijn wel nog steeds veel meer mensen die voor een haartransplantatie kiezen, maar de micro haar pigmentatie behandeling kan in bepaalde gevallen een goede optie zijn. Waar moet u op letten bij het selecteren van de MHP kliniek met de beste prijs kwaliteit verhouding.

Micro haar pigmentatie littekens behandelen?
Micro haar pigmentatie littekens behandelen?
Micro haar pigmentatie littekens behandelen na FUT haartransplantatie

De FUT haartransplantatie is tienduizenden keren uitgevoerd afgelopen decennia. Sommige mensen hebben hierdoor een mooi haartransplantatie resultaat. Het is echter mogelijk dat dankzij doorzettende haaruitval uiteindelijk toch moest worden gekozen voor een geschoren look. Het vervelende van de FUT haartransplantatie is dat er dan altijd een FUT litteken zichtbaar is. Bij sommige mannen is het litteken slechts zo dun als het streepje van een potlood. Er zijn ook echter veel gevallen, waarbij het litteken ruim een centimeter dik en meer dan 10 cm breed is. Het litteken kan van oor tot oor lopen. Sommige mensen hebben verschillende FUT haartransplantaties ondergaan, waardoor er 2 of zelfs meer van dergelijke littekens zichtbaar zijn.
Het is dankzij micro haar pigmentatie vaak mogelijk om dergelijke littekens te behandelen. De specialisten in dit vakgebied spreken zelfs liever van de term camoufleren. Afhankelijk van de grootte en het uiterlijk van het litteken, kunnen de littekens soms vrijwel onzichtbaar worden gemaakt.

Met een haartransplantatie littekens behandelen?

U zult vast ook wel eens het één en ander hebben gelezen over een haartransplantatie om littekens te behandelen. Het littekenweefsel is echter slechter doorbloed dan uw normale huidweefsel. Hierdoor is het van tevoren vaak moeilijk om te zeggen hoe goed haarimplantaten die in het litteken geplaatst worden zullen aanslaan. De haartransplantatie arts kan tijdens een consult kijken naar het litteken en advies geven over de mogelijkheden. Soms is het bijvoorbeeld mogelijk om een FUE haartransplantatie en micro haar pigmentatie behandeling te combineren, om een litteken zo mooi mogelijk te behandelen.

Micro haar pigmentatie littekens door overige oorzaken behandelen

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u ooit bent gevallen of een ongeluk heeft gehad in het verleden. Diverse oorzaken kunnen ten grondslag liggen aan littekens op het hoofd. Er bestaan verschillende manieren om littekens te behandelen, waar de micro haar pigmentatie behandeling slechts één behandeling is.
Online is veel informatie te vinden over mensen die een litteken hebben behandeld met micro haar pigmentatie of haartransplantatie. Onder andere op het forum Haarweb is hier veel informatie over te vinden. Op dit forum delen al langer dan 10 jaar een groot aantal mensen hun ervaringen op dit gebied. Daarnaast kunt u ook op de website van de Haarstichting veel interessante informatie vinden over de micro haar pigmentatie behandeling en andere behandelingen die littekens kunnen camoufleren.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘micro haar pigmentatie littekens behandelen’ een consult inplannen voor een FUE haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu