fbpx

Micro haar pigmentatie prijzen

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij voeren de micro haar pigmentatie behandeling niet uit, maar kunnen u hier wel het e.e.a. over vertellen. We voeren wel bijvoorbeeld de FUE haartransplantatie, baardtransplantatie en mesotherapie behandeling uit.
De micro haar pigmentatie kunnen per kliniek sterk verschillen. Het loont daarom vaak de moeite om online prijzen van de micro haar pigmentatie behandeling met elkaar te vergelijken. De micro haar pigmentatie behandeling kent verschillende toepassingen, waaronder voor het hoofd. Waar moet u op letten bij het selecteren van de MHP kliniek met de beste prijs kwaliteit verhouding?

Micro haar pigmentatie prijzen.
Micro haar pigmentatie prijzen.
Micro haar pigmentatie prijzen vergelijken

De prijzen van micro haar pigmentatie zijn vrij eenvoudig te vergelijken. Dit kunt u onder andere doen door de verschillende sites van micro haar pigmentatie klinieken te bezoeken en op de websites de prijzen te bestuderen. De micro haar pigmentatie prijzen variëren over het algemeen gemiddeld per zone.

Als u een offerte wilt ontvangen van diverse klinieken, dan is het vaak de beste optie om hier op consult te gaan. Bij sommige klinieken is het ook mogelijk om bijvoorbeeld eerst duidelijke foto’s van uw huidige haarsituatie te sturen. De MHP specialisten kunnen dan zien hoe groot het gebied is dat moet worden behandeld, waardoor ook persoonlijk advies en een prijsindicatie kan worden gegeven.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘micro haar pigmentatie goedkoop’ een consult inplannen voor een FUE haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu