fbpx

Micro haar pigmentatie Turkije of Istanbul

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij voeren de micro haar pigmentatie behandeling niet uit, maar kunnen u hier wel het e.e.a. over vertellen. We voeren wel bijvoorbeeld de FUE haartransplantatie, baardtransplantatie en mesotherapie behandeling uit.
Sommige mensen kiezen er voor om een cosmetische behandeling in het buitenland te ondergaan. Overweegt u micro haar pigmentatie in Turkije of Istanbul? Dan is het belangrijk dat u zich goed beseft dat hier een aantal voor- en nadelen aan verbonden zijn. De micro haar pigmentatie behandeling is een non-operatieve behandeling om een geschoren look na te bootsen. Het is in bepaalde gevallen ook mogelijk om het haar dat u heeft te verdichten. Onder andere vrouwen met diffuus haarverlies kiezen hier vaak voor. Ook mannen die een haartransplantatie hebben ondergaan, maar de dichtheid niet hoog genoeg vinden kunnen hiervoor kiezen. Wij zijn gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie. In sommige gevallen kan deze behandeling dus goed worden gecombineerd met een micro haar pigmentatie behandeling.

Micro haar pigmentatie Turkije of Istanbul?
Micro haar pigmentatie Turkije of Istanbul?
Wat is micro haar pigmentatie?

Er bestaan verschillende behandelingen tegen haaruitval. Denk hierbij aan haargroeimiddelen, haartransplantatie, pruiken en micro haar pigmentatie. Als iemand niet in aanmerking komt voor een haartransplantatie, is een micro haar pigmentatie behandeling soms een goed alternatief. Bij micro haar pigmentatie wordt er pigment in de hoofdhuid ingebracht met een hele fijne naald. Op deze manier worden haarstoppels nagebootst. Deze behandeling wordt daarom ook wel de stoppeltattoo of haar tatoeage genoemd. Voor een optimaal resultaat zijn er vaak 3 behandelingen nodig. Het gaat dan meestal om 2 volledige werkdagen en 1 touch-up behandeling, welke wat korter zal duren. De meeste klinieken werken met permanente pigmenten. Onder andere op de website van de MHP kliniek kunt u veel informatie over de MHP behandeling vinden.

Micro haar pigmentatie Turkije

Als u micro haar pigmentatie in Turkije overweegt, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Net als bij de haartransplantatie behandeling kan de kwaliteit in Turkse micro haar pigmentatie klinieken sterk verschillen. Wanneer we kijken naar de haartransplantatie resultaten van mensen die in Turkije zijn behandeld, bestaan er mensen die zeer tevreden zijn met het resultaat. Het gebeurt helaas echter ook regelmatig dat het resultaat niet naar behoren is. Bij een haartransplantatie behandeling is sprake van slechts 1 behandeldag. Voor een optimaal micro haar pigmentatie resultaat zijn 3 behandelingen nodig. Omdat de huid tussendoor moet herstellen, moet er tussen de behandeling steeds 6 weken zitten. De eventuele lagere kosten van een micro haar pigmentatie behandeling in Turkije worden hierdoor al snel teniet gedaan door de extra kosten voor de reis en het verblijf.

Micro haar pigmentatie Istanbul

Istanbul is een echte wereldstad. Met meer dan 15 miljoen inwoners heeft Istanbul ongeveer net zoveel inwoners als heel Nederland. Als er wordt gesproken van haartransplantatie of micro haar pigmentatie in Turkije, dan doelt men eigenlijk vrijwel altijd op de stad Istanbul. In deze stad bevinden zich honderden klinieken die de haartransplantatie behandeling uitvoeren. De micro haar pigmentatie behandeling is hier ook in opmars. U kunt steeds meer Turkse micro haar pigmentatie klinieken vinden. Let op dat de kwaliteit van de diverse klinieken vaak wel te wensen overlaat.

Haartransplantatie of micro haar pigmentatie?

Wij zijn gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie behandeling. Als u twijfelt tussen micro haar pigmentatie en een haartransplantatie, zijn er een aantal zaken die u in gedachten mee dient te nemen. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat u het haar later weer kunt laten groeien? Dit is met een micro haar pigmentatie behandeling namelijk niet mogelijk. U zult het haar dan altijd kort moeten houden.
Laat u daarom altijd goed voorlichten over de mogelijkheden en bedenk u goed wat de voor- en nadelen van beide behandelingen zijn. Door u goed in te lezen en ook bijvoorbeeld naar ervaringen van anderen te kijken, krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘micro haar pigmentatie Turkije of Istanbul’ een consult inplannen voor een FUE haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu