fbpx

Micro haar pigmentatie voor en na foto’s

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij voeren de micro haar pigmentatie behandeling niet uit, maar kunnen u hier wel het e.e.a. over vertellen. We voeren wel bijvoorbeeld de FUE haartransplantatie, baardtransplantatie en mesotherapie behandeling uit.
Dankzij micro haar pigmentatie voor en na foto’s kunt u een beter beeld krijgen van het resultaat dat u van de behandeling kunt verwachten. De micro haar pigmentatie behandeling wordt anno 2018 steeds vaker uitgevoerd. Het is eventueel mogelijk om deze behandeling te combineren met een haartransplantatie behandeling, voor een nog beter resultaat. Waar moet u op letten bij het selecteren van de MHP kliniek met de beste prijs kwaliteit verhouding, zijn onder andere de micro haar pigmentatie foto’s die worden gedeeld.

Micro haar pigmentatie voor en na foto's.
Micro haar pigmentatie voor en na foto’s.
Micro haar pigmentatie foto.
Micro haar pigmentatie foto.
Waar vind ik de beste micro haar pigmentatie foto’s?

In Nederland en België bevinden zich inmiddels zo’n 15 klinieken die de micro haar pigmentatie behandeling uitvoeren. Let op dat de verschillen in kwaliteit behoorlijk kunnen zijn. Het resultaat van de behandeling is namelijk van verschillende factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de ervaring die de MHP specialist heeft, de apparatuur die gebruikt wordt en de techniek die wordt toegepast. Daarnaast verschillende haarlijnen ook bijvoorbeeld sterk per kliniek. Of u de resultaten van een bepaalde kliniek mooi vindt, kunt u onder andere terug zien door te kijken naar de micro haar pigmentatie voor en na foto’s.

Betrouwbare micro haar pigmentatie voor en na foto’s?

Als u via Google zoekt naar afbeeldingen van micro haar pigmentatie behandelingen, zal het u direct opvallen dat er veel foto’s te vinden zijn. Als u op de websites van de verschillende micro haar pigmentatie klinieken naar dergelijke afbeeldingen zoekt, is het belangrijk om vast te stellen of deze resultaten daadwerkelijk van de desbetreffende kliniek zijn. Het is namelijk ook mogelijk dat klinieken de foto’s van elkaar gebruiken. Wanneer een kliniek is opgeleid bij een bepaald opleidingscentrum, mogen soms de foto’s van dit opleidingscentrum worden gebruikt. Het is daarom aan te raden om van tevoren altijd eerst te informeren of de getoonde micro haar pigmentatie foto’s daadwerkelijk van de kliniek zelf zijn.

Wat is micro haar pigmentatie?

De naam zegt het eigenlijk al. Tijdens een micro haar pigmentatie sessie worden haarstoppels gepigmenteerd. Met een speciaal hiervoor ontwikkeld pigment en een hele fijne naald, wordt dit gekleurde pigment in de hoofdhuid ingebracht. Op deze manier kan er dus een mooi resultaat worden behaald bij mensen die voorheen kaal waren. Vooral mensen met een matig donorgebied kiezen voor deze behandeling. Een haartransplantatie is namelijk soms geen optie, als er bijvoorbeeld te weinig donorhaar beschikbaar is voor de behandeling. Het haar kan dan alleen worden herverdeeld over het hoofd.
Sommige mensen kiezen er voor om een haartransplantatie te combineren met een micro haar pigmentatie behandeling. Als u het gebied dat behandeld is met een haartransplantatie niet vol genoeg vindt, kan dit soms optisch worden verdicht met een MHP behandeling. Laat u altijd door een arts informeren over de mogelijkheden hiervan.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘micro haar pigmentatie voor en na foto’s’ een consult inplannen voor een FUE haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu