fbpx

Micro haar pigmentatie vrouwen

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij voeren de micro haar pigmentatie vrouwen behandeling niet uit, maar kunnen u hier wel het e.e.a. over vertellen. We voeren wel bijvoorbeeld de FUE haartransplantatie, wenkbrauwtransplantatie en mesotherapie behandeling uit.
Niet alleen mannen worden geconfronteerd met ongewenste kaalheid. Dagelijks komen er talloze vrouwen bij die dunner wordend haar en haarverlies als een groot probleem beschouwen. Voor veel vrouwen is dit een onderwerp dat nog altijd in de taboesfeer ligt, waardoor veel plezier uit het dagelijkse leven verdwijnt. Micro haar pigmentatie bij vrouwen kan op snelle en effectieve wijze uitkomst bieden bij dergelijke haarproblemen. Op de website van de MHP kliniek vindt u ook veel interessante informatie over micro haar pigmentatie bij vrouwen.

Micro haar pigmentatie vrouwen?
Micro haar pigmentatie vrouwen?
Micro haar pigmentatie vrouwen, voor een optisch vollere haardos

Iedereen verliest dagelijks hoofdharen. Heeft u op een gegeven moment het idee dat u dagelijks een groter aantal hoofdharen verliest dan dat er terug groeien? Dan is er mogelijk sprake van haaruitval. Haaruitval is meestal niet direct zichtbaar, hier gaat enige tijd overheen. Verschillende oorzaken kunnen hieraan ten grondslag liggen. Soms is het gebonden aan de seizoenen en ook bij een zwangerschap worden doorgaans meer haren verloren. Daarnaast is er een groot aantal vrouwen die haarverlies door een andere oorzaak hebben. Hierbij kunt u onder meer denken aan:

 • Schommelingen van de hormoonspiegel.
 • Langdurig blootgesteld worden aan grote hoeveelheid stress.
 • Het gebruik van bepaalde geneesmiddelen.
 • Een tekort aan vitamine B en ijzer of juist een teveel aan vitamine A.
 • Genetische aandoeningen.

Bij veel vrouwen zorgt dunner wordend haar voor een negatief zelfbeeld. Als shampoos, poeders en andere middelen niet helpen, is micro haar pigmentatie bij vrouwen soms een juiste behandeling. Micro haar pigmentatie zorgt direct na de eerste behandelsessie voor een optisch vollere haardos en geeft uw zelfvertrouwen een boost. Haaruitval is hierdoor namelijk minder goed zichtbaar en u zit weer lekker in uw vel.

Laat micro haar pigmentatie vrouwen uitvoeren door specialisten

De uiteindelijke stap om als vrouw voor een micro haar pigmentatie behandeling te kiezen, is vaak ingrijpend. Het is belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de specialist van uw keuze. Micro haar pigmentatie bij vrouwen wordt steeds vaker toegepast en daardoor zijn ook ervaringsverhalen van anderen steeds beter en eenvoudiger te vinden. De specialisten van Acura Medisch Centrum nemen alle tijd om tijdens een intakegesprek kennis met u te maken. U kunt alle vragen die u heeft stellen en de specialist zal uw hoofdhuid nauwkeurig onderzoeken. Door dit te doen kan een keuze gemaakt worden uit diverse behandelingen tege haaruitval. Ook wordt bepaald hoeveel hoofdzones u voor een goed eindresultaat het beste kunt laten behandelen. Het is bovendien belangrijk dat u zich begrepen en welkom voelt in de kliniek. Micro haar pigmentatie bij vrouwen duurt meestal net zolang als een behandeling bij mannen. Een sessie duurt meerdere aaneengesloten uren, waarbij u bij de meeste klinieken gebruik kunt maken van het beschikbare wifi-netwerk of wat televisie kunt kijken.

Lotgenoten micro haar pigmentatie vrouwen

In uw zoektocht naar meer informatie over deze behandeling, zult u zien dat u niet de enige vrouw bent die te kampen heeft met ongewenst haarverlies. Micro haar pigmentatie bij vrouwen wordt steeds vaker toegepast en daardoor ontstaan er ook meer uitgebreide mogelijkheden om ervaringen uit te wisselen. Zo kunt u meelezen op een micro haar pigmentatie forum, maar staan er op regelmatige basis ook interessante reportages in tijdschriften en magazines. Het stellen van vragen is op een forum vaak laagdrempeliger dan wanneer u direct naar een specialist toegaat. Door uzelf voorafgaand aan een intakegesprek goed in te lezen, kunt u gericht vragen stellen en weet een specialist dat u een micro haar pigmentatie behandeling serieus neemt. Micro haar pigmentatie bij vrouwen is een onderwerp dat zeker online ook wordt toegelicht met fotoreportages van voor en na een tricopigmentatie behandeling. Diverse fora en klinieken hebben ook online videoreportages van behandelingen die zijn uitgevoerd. Lezen, vergelijken en uzelf goed informeren zijn een goede voorbereiding op de micro haar pigmentatie behandeling die u overweegt te ondergaan. Wij voeren zelf geen micro haar pigmentatie behandelingen uit, maar kunnen u verwijzen naar de beste specialisten. Op de website van de MHP kliniek vindt u meer informatie over micro haar pigmentatie bij vrouwen.

Haartransplantatie bij vrouwen

Wij zijn als kliniek gespecialiseerd in de haartransplantatie bij vrouwen. Hiervoor bieden we onder andere een haarsparende haartransplantatie behandeling aan.

Micro haar pigmentatie vrouwen FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over micro haar pigmentatie bij vrouwen. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Wanneer kan micro haar pigmentatie bij vrouwen worden toegepast?
Micro haar pigmentatie biedt een oplossing voor diverse oorzaken en vormen van haaruitval. Waar een ingreep als een haartransplantatie beperkt inzetbaar is, is MHP vaak wel een geschikte behandelmogelijkheid. Alopecia areata, het camoufleren van littekens of het optisch verdichten van een uitgedunde haardos kunnen met MHP worden bereikt.

2. Is MHP bij vrouwen een pijnlijke behandeling?
Het gevoel dat doorgaans bij MHP wordt ervaren, is eerder irritant en ongemakkelijk dan dat de ingreep echt pijn doet. Soms wordt geadviseerd om de hoofdhuid voor de ingreep in te smeren met een verdovende crème, waardoor pijn tot een minimum wordt beperkt. Na afloop kan de behandelde huid gevoelig en pijnlijk zijn. Deze gevoelens verdwijnen vanzelf, eventueel kunt u een pijnstiller gebruiken.

3. Hoe lang duurt een MHP behandeling?
MHP is een intensieve behandeling, waarbij de behandelduur afhangt van het aantal hoofdzones dat u laat behandelen. Uitgebreide behandelingen kunnen eventueel over een aantal dagen verspreid worden.

4. Kan ik zelf de kleur van het pigment kiezen?
MHP wordt toegepast met speciaal ontwikkelde hypoallergene pigmenten die in een groot aantal kleuren leverbaar zijn. De kleur van het pigment wordt zoveel mogelijk afgestemd op de natuurlijke kleur van uw haarstoppeltjes. Verandert uw haarkleur in de loop der jaren, dan kan ook de kleur van het pigment aangepast worden. U kunt de kleur van pigment in samenspraak met de MHP specialist bepalen.

5. Zijn de resultaten blijvend?
MHP biedt langdurige, maar geen permanente resultaten. De semi permanente pigmenten vervagen naarmate de tijd verstrijkt. Dit gaat geleidelijk. Doorgaans zijn de resultaten maanden tot jaren mooi en natuurlijk. Hoe snel het pigment vervaagt, hangt nauw samen met uw levensstijl en externe invloeden. Regelmatige touch-ups houden de resultaten natuurlijk en in uw overeenstemming met uw uiterlijk.

6. Hoeveel kost micro haar pigmentatie bij vrouwen?
Behandelkosten verschillen niet in vergelijking met wat mannen voor MHP betalen. De kosten per MHP kliniek lopen uiteen en het loont om meerdere tarieven op te vragen en te vergelijken. Tarieven worden bepaald door het aantal hoofdzones dat u laat behandelen en het aantal behandelsessies dat is inbegrepen.

7. Welke risico’s heeft micro haar pigmentatie bij vrouwen?
Tricopigmentatie is een relatief veilige cosmetische ingreep. Bijwerkingen en complicaties die zich voor kunnen doen, zijn doorgaans tijdelijk van aard. Zo kan de huid na een behandelsessie rood verkleurd en licht gezwollen zijn. In uitzonderlijke gevallen doen zich infecties voor en kunnen littekentjes achter blijven. Heeft u last van aanhoudende roodheid of nemen de zwellingen niet af? Neem dan altijd contact op met de behandelend MHP specialist.

8. Heb ik direct zichtbare verbetering?
Ja. Het aangebrachte pigment is direct zichtbaar. In de dagen na de behandelsessie neemt de intensiteit van het pigment in kleur af.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘micro haar pigmentatie vrouwen’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu