fbpx

Micro haar pigmentatie wenkbrauwen

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij voeren de micro haar pigmentatie behandeling niet uit, maar kunnen u hier wel het e.e.a. over vertellen. We voeren wel bijvoorbeeld de FUE haartransplantatie, baardtransplantatie en mesotherapie behandeling uit.
Micro haar pigmentatie wenkbrauwen of haartransplantatie wenkbrauwen? Beide behandelingen kunnen er voor zorgen dat u weer mooi, volle wenkbrauwen krijgt. In dit artikel zullen we voor- en nadelen toelichten van beide behandelingen, als u niet tevreden bent over uw wenkbrauwen. De micro haar pigmentatie behandeling kent verschillende toepassingen, waaronder voor de wenkbrauwen het het hoofd. Waar moet u op letten bij het selecteren van de MHP kliniek met de beste prijs kwaliteit verhouding.

Micro haar pigmentatie wenkbrauwen.
Micro haar pigmentatie wenkbrauwen.
Micro haar pigmentatie uitleg

Wanneer er wordt gesproken over micro haar pigmentatie, wordt er met behulp van een hele fijne naald gekleurd pigment in de huid ingebracht. Op deze manier kunnen stoppels of haartjes worden nagebootst. Wanneer mensen kaal zijn en voor deze behandeling kiezen, wordt dit daarom ook wel een haar tattoo of stoppeltattoo genoemd. Als u er over nadenkt om de wenkbrauwen te behandelen, wordt vaak de term permanente make-up gebruikt. Er zijn echter ook mensen die spreken van micro haar pigmentatie voor de wenkbrauwen. Voor een optimaal resultaat van de micro haar pigmentatie behandeling, zijn in totaal meestal 3 sessies nodig. De eerste 2 behandelingen zullen het langste duren. De laatste behandeling is meestal een zogenaamde touch-up behandeling, om het resultaat te perfectioneren.

Haartransplantatie wenkbrauwen

Niet iedereen heeft wenkbrauwen waar hij of zij tevreden mee is. Er zijn bijvoorbeeld veel vrouwen met weinig haargroei bij de wenkbrauwen. Het is ook mogelijk dat er kale plekjes zichtbaar zijn. De oorzaak van het tekort aan haar kan zijn dat u er zo mee geboren bent. Het is echter ook mogelijk dat u door veelvuldig epileren nu nog maar weinig haargroei heeft. Door het epileren kunnen de haren namelijk zwakker worden en uiteindelijk helemaal stoppen met groeien.
Als u kiest voor een haartransplantatie worden er haren vanaf de achterkant van het hoofd getransplanteerd naar de wenkbrauwen. Deze sessie duurt meestal ongeveer 2 tot 6 uur. Hoe lang dit exact duurt, hangt onder andere af van het aantal te transplanteren haren. Een haartransplantatie van de wenkbrauwen wordt gedaan onder plaatselijk verdoving. De getransplanteerde haren zullen in eerste instantie uitvallen. Na ongeveer 4 maanden zullen de eerste getransplanteerde haren weer gaan groeien en na ongeveer 12 maanden is het wenkbrauwtransplantatie resultaat optimaal. Het resultaat van deze behandeling is blijvend. Er is daarom meestal ook geen nabehandeling meer nodig.

Micro haar pigmentatie wenkbrauwen

Zoals eerder aangegeven kunnen zowel mannen als vrouwen een tekort hebben aan wenkbrauwhaar. Er bestaan diverse manieren om hier iets aan te doen, waaronder dus micro haar pigmentatie voor de wenkbrauwen. Op deze manier kan met speciaal pigment haar worden nagebootst en kunnen uw wenkbrauwen voller gaan ogen. U kunt op deze manier ook de vorm een beetje aanpassen van de huidige wenkbrauwen. Dit is uiteraard ook mogelijk met de haartransplantatie behandeling. Voor een mooi resultaat van de MHP behandeling voor de wenkbrauwen zijn 3 sessies nodig. Na deze 3 sessies kunt u in principe jarenlang genieten van het resultaat.

Haartransplantatie of micro haar pigmentatie voor de wenkbrauwen?

Als u twijfelt tussen een haartransplantatie behandeling of een micro haar pigmentatie behandeling voor de wenkbrauwen, is het verstandig om eerst op consult te gaan bij een specialist. U kunt dan uw wensen en verwachtingen voorleggen. Samen met één van de specialisten van Acura Medisch Centrum kan dan worden besloten of de behandeling het gewenste resultaat kan opleveren. Wat u van tevoren zelf kunt doen, is u goed inlezen in de verschillende mogelijkheden. Door u goed in te lezen en te kijken naar foto’s van dergelijke behandelingen, kunt u al een beter beeld vormen van wat er mogelijk is.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘micro haar pigmentatie goedkoop’ een consult inplannen voor een FUE haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu