fbpx

Vraagt u zich af of microneedling de juiste keuze voor u is? Microneedling voor en na foto’s laten zien welke resultaten mogelijk zijn met deze behandeltechniek. De microneedling voor en na vergelijkingen laten zien dat de behandelmethode niet alleen effectief, maar ook een betaalbare optie is voor het revitaliseren van uw huid. Ontdek zelf hoe microneedling het uiterlijk van uw huid verandert en lees hier meer over de voor- en nadelen van deze minimaal invasieve behandeltechniek.

Vergelijking microneedling voor en na de behandeling

Microneedling is een veelzijdige behandeltechniek die resultaat biedt bij het behandelen van rimpels, littekens, cellulitis, striae en/of acnelittekens. Oneffenheden in de huid zijn na microneedling nauwelijks nog zichtbaar. De resultaten voor en na zijn opvallend en laten een stralende huid zien. Het blijvende succes van microneedling is gebaseerd op een eenvoudig principe, waarbij het uitgangspunt een specifiek huidprobleem is. Onze specialisten behandelen de huid met een Dermapen 4, waarmee micro-gaatjes in de huid gemaakt worden. Dit activeert het natuurlijke genezingsproces en celvernieuwing. Het behandelgebied vormt zowel nieuwe collageen als hyaluronzuur om de beschadigde huid mee aan te vullen. Verbeteringen gebeuren niet van de ene op de andere dag, maar microneedling laat relatief snel resultaat zien. Bekende behandelgebieden zijn:

Microneedling bij vergrote poriën

Vergrote poriën vinden hun oorzaak in een combinatie van factoren waaronder huidveroudering, genetica en een verhoogde talgproductie. De vergrote poriën laten de huid er onregelmatig en grof uitzien. Microneedling is een effectieve behandeltechniek: naast het stimuleren van de lichaamseigen collageen en elastine productie, helpt de behandeling bij het verminderen van de talgproductie. Dit resulteert in een stevigere, strakkere huidstructuur en de zichtbare poriën worden verminderd. Voor en na-effecten zijn indrukwekkend. Na meerdere sessies ziet de huid er verfijnder en jeugdiger uit.

Microneedling rondom de ogen

Het gebied rond de ogen is bijzonder gevoelig en vatbaar voor vroege tekenen van veroudering. Iedereen herkent de eerste fijne lijntjes en rimpeltjes meteen. Microneedling helpt door de aanmaak van collageen en elastine. Deze werkzame bestanddelen verdikken de huidlagen in het behandelgebied. Voor en na-effecten zijn bijzonder: fijne lijntjes zijn verminderd en de huid ziet er jeugdiger en steviger uit. Donkere kringen en wallen zijn afgenomen, wat uw gezicht een frisse uitstraling geeft.

Microneedling bij rimpels</h4.
Hoe ouder we worden, hoe langzamer de natuurlijke celvernieuwing gaat. Het lichaam maakt minder componenten zoals collageen, elastine en hyaluronzuur aan, waardoor de huid veel van haar natuurlijke elasticiteit verliest en rimpels ontstaan. Een behandeling met een Dermapen stimuleert de aanmaak van de lichaamseigen stoffen collageen en elastine. Dit voorkomt niet alleen de vorming van nieuwe rimpels, maar vermindert ook de diepte van bestaande rimpels. Door de vorming van hyaluronzuur te bevorderen, krijgt de huid betere hydratatie en een egalere uitstraling.

Microneedling bij littekens

Littekens hebben uiteenlopende oorzaken. Van acne tot medische ingrepen tot ongelukken. Vaak hebben ze een ding gemeen: ze tasten het zelfvertrouwen aan. Vooral littekens op zichtbare plaatsen hebben invloed op uw zelfbeeld. Microneedling biedt een effectieve behandelmogelijkheid. Het proces stimuleert de huidcellen om te regenereren, wat leidt tot verzachting van het littekenweefsel. De voor en na-effecten zijn duidelijk zichtbaar: de littekens zijn vlakker, minder opvallend en gaan beter op in de omringende huid. Microneedling verbetert ook de elasticiteit en textuur van de huid, waardoor deze er gladder en natuurlijker uitziet. Er kunnen meerdere sessies nodig zijn voor een optimaal resultaat.

Microneedling bij striae op de buik

Striae op de buik vindt zijn oorzaak in een zwangerschap, maar ook een snelle groei in de puberteit of grote gewichtsschommelingen veroorzaken soms striae. Striae zijn als het ware microscheurtjes in de huid doordat deze tot ver boven de elastische limiet wordt uitgerekt. De Dermapen 4 maakt gecontroleerde micro-verwondingen in de huid om een natuurlijke genezingsreactie op gaan te brengen. Striae ziet er lichter uit, de diepte is minder en de huid ziet er beter uit. Hoewel striae misschien niet helemaal verdwijnt, is het uiterlijk aanzienlijk verbeterd waardoor u beter in uw vel zit.

Microneedling bij pigmentvlekken

Pigmentvlekken, ook bekend als ouderdomsvlekken of zonnevlekken, zijn een gevolg van overmatige melanineproductie op bepaalde delen van de huid. Veel voorkomende oorzaken zijn blootstelling aan de zon, veroudering en genetische factoren. Microneedling biedt een effectieve methode om deze ongewenste huidveranderingen te behandelen. Door het gebruik van fijne naalden die het huidoppervlak lichtjes perforeren, krijgt het natuurlijke genezingsproces een boost en bevordert de celvernieuwing. Dit leidt tot exfoliatie van de bovenste huidlagen wat de productie van collageen en melanine bevordert. De pigmentvlekken zijn naderhand lichter en vallen minder op. Om een optimaal resultaat te bereiken is het belangrijk om microneedling te combineren met een goede huidverzorging en het gebruik van zonbescherming met een hoge SPF-factor.

Microneedling bij vlekken na acne en puistjes

Vlekken als gevolg van puistjes of acne zijn rode of bruinachtige verkleuringen. Microneedling helpt bij het verminderen van deze vlekken door de huidvernieuwing te bevorderen. Al na enkele behandelingen zijn opvallende verbeteringen zichtbaar. Voor en na foto’s laten een zichtbare verlichting van de vlekken en een gelijkmatigere huid zien. Een hoog niveau van bescherming tegen de zon is belangrijk om een mooi resultaat te krijgen. Meerdere behandelsessies zijn wellicht nodig, dit is afhankelijk van de ernst van de vlekken.

Microneedling ervaringen eerdere behandelingen

De gemiddelde ervaringen met een microneedling behandeling zijn zeer goed. De meeste patiënten zijn tevreden met de resultaten en de ervaring. Door het lezen van ervaringsverhalen of reviews ziet u welke behandelingen mogelijk zijn en hoe anderen de resultaten vinden.

Adviesgesprek microneedling

Overweegt u een behandeling om uw gezichtshuid te laten verbeteren? Heeft u last van pigmentvlekken? Stoort u zich aan zwangerschapsstriae? Microneedling is een minimaal invasieve methode die de natuurlijke collageen en elastine productie stimuleert. De huid in het probleemgebied vernieuwd zich zonder beschadiging van de dieper gelegen huidlagen. Resultaten zijn een frissere, egalere tint en een strakkere huid. Afhankelijk van uw situatie zijn meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te behalen. Wilt u meer weten? Maak een afspraak voor een adviesgesprek. Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op +31495547848, of vul het contactformulier in.

Menu