fbpx

Neuscorrectie beste kliniek

Zoekt u informatie over de beste neuscorrectie kliniek? Als u van plan bent om in de toekomst een neuscorrectie te laten doen, wilt u dat u door een gekwalificeerde, ervaren chirurg wordt behandeld. Hoewel klinieken en artsen in binnen- en buitenland de procedure dagelijks uitvoeren, zijn niet alle neuscorrecties even succesvol. Om u te helpen een keuze voor de neuscorrectie beste kliniek te maken, leest u hier essentiële aandachtspunten om in gedachten te houden.

Belangrijke keuzefactoren neuscorrectie beste kliniek

Wanneer u onderzoek doet naar neuscorrectie mogelijkheden, kijk dan niet alleen naar aantrekkelijke aanbiedingen of de goedkoopste behandeltarieven. Vraag informatie op, lees online ervaringen en zoek een kliniek en/of chirurg die afhankelijk van uw behoeften:

 • Vakbekwaam en ervaren is met het uitvoeren van neuscorrecties.
 • Ervaring heeft met het behandelen van problemen met de ademhaling en/of problemen met het neustussenschot.
 • Een gerenommeerde kliniek die bekend staat om het leveren van goede chirurgische en/of cosmetische resultaten.
 • De vragen beantwoord tijdens het consult en u veilig, vertrouwt gevoel geeft.

De manier waarop u een consult ervaart is persoonlijk. Het is een van de belangrijkste stappen in de voorbereidende fase en een kenmerk om de beste kliniek te vinden.

Zorgvuldig onderzoek doen

Los van de reden waarom u een neuscorrectie wilt laten doen, begint u met het zoeken naar behandelmogelijkheden. Misschien vraagt u aanbevelingen aan vrienden, familie, kennissen, collega’s of praat u met uw huisarts over de ingreep. Begint u zonder aanbeveling? Online is het niet moeilijk om meer over ziekenhuizen en klinieken te weten te komen. Na een eerste selectie, verfijnt u de zoekopdracht naar locaties die goed bereikbaar zijn.

Online kliniekinformatie opzoeken

Een online zoekopdracht is een startpunt om de beste kliniek te vinden. Binnen een paar muisklikken heeft u een overzicht van klinieken die neuscorrecties aanbieden. Bezoek websites en lees reviews over de patiënttevredenheid. Zo krijgt u inzicht in de mogelijkheden en de resultaten van een neuscorrectie. De beoordelingen over artsen en klinieken zijn verhelderend en geven aan hoe anderen een cosmetische ingreep ervaren hebben. Online zijn ook neuscorrectie voor en na foto’s en video’s te vinden. Deze beelden vindt u niet alleen op de websites van een kliniek, maar ook op een platform als YouTube ziet u hoe een neuscorrectie gebeurt. Zie hoe een arts een neuscorrectie uitvoert en een neus vergroot, verkleint of corrigeert. De foto’s en video’s benadrukken hoe artsen helpen bij het krijgen van een neus die in overeenstemming is met de gezichtsuitstraling.

Beoordelingen en ervaringen

Neem de tijd om de ervaring en beoordelingen van een arts te onderzoeken. Zoek naar een geregistreerde arts die aantoonbare ervaring heeft met het toepassen van neuscorrecties. Hoe meer ervaring een arts heeft, hoe beter deze is voorbereid om op eventuele complicaties te anticiperen en deze te voorkomen. Het hebben van een ervaren chirurg is naast een keuze voor de kliniek, een van de belangrijkste stappen in het streven naar een succesvol resultaat. Bij Acura Medisch Centrum bent u zeker van behandeling door ervaren cosmetisch artsen. Tijdens een consult vertellen we u graag meer over de neuscorrectie en de resultaten die u mag verwachten.

Locatie van de beste kliniek

Misschien heeft u gezien dat cosmetische behandelingen in het buitenland voordeliger zijn dan de tarieven die Nederlandse klinieken hanteren. Kijk naar de locatie van de kliniek. Een laag tarief lijkt aantrekkelijk, maar wanneer u te maken heeft met reis- en verblijfkosten maken deze het prijsverschil snel kleiner. Een neuscorrectie is een poliklinische ingreep, waarbij u thuis bijkomt en herstelt van de operatie. Bij operaties die in landen als bijvoorbeeld Turkije gebeuren, is het niet mogelijk om gelijk naar huis te reizen en verblijft u in een hotel. Niet iedereen voelt zich hier prettig bij en geeft de voorkeur aan de vertrouwde thuisomgeving. Acura Medisch Centrum heeft een goede bereikbaarheid met zowel eigen als openbaar vervoer. Na de operatie zijn we niet ver weg en bent u zeker van snel advies bij vragen over het herstel en de nazorg.

Praat met een cosmetisch arts

Terwijl u onderzoek doet naar de beste kliniek voor een neuscorrectie, is het goed om afspraken met verschillende chirurgen te plannen. Tijdens een persoonlijk consult, komt u op eenvoudige manier meer te weten over zowel de kliniek als de behandelend arts. Ga achteraf bij uzelf na hoe u het consult heeft ervaren:

 • Is de ontmoeting met de chirurg prettig verlopen, of heeft u een ontevreden gevoel?
 • Heeft u het gevoel dat de arts rekening houdt met uw mening en/of de verwachting van een neuscorrectie?
 • Zijn uw vragen op begrijpelijke manier beantwoord?

Vragen die u tijdens een consult kunt stellen, zijn onder andere:

 • Hoeveel neuscorrecties heeft iemand gedaan en welke operatietechnieken zijn daarbij gebruikt?
 • Wat is de kans op complicaties en hoe wordt het risico hierop verkleint?
 • Welke resultaten heeft iemand bereikt en zijn daar voorbeelden van?
 • Hoe is de nazorg geregeld?

Waar het op neer komt bij het kiezen van kliniek

Vooronderzoek is essentieel bij uw keuze van een kliniek voor een neuscorrectie. Hoe meer informatie u over een kliniek leest, hoe waarschijnlijker het is dat u de juiste beslissing neemt. Vergeet daarbij niet te kijken naar de ervaring van de behandelend arts(en), dit is misschien nog belangrijker dan de keuze voor een kliniek. Het is de arts die de neuscorrectie toepast en samen met de arts bereikt u het gewenste resultaat. Neem geen overhaaste beslissing en vergelijk de behandelmogelijkheden. Besteed daarbij extra aandacht aan de punten die voor u belangrijk zijn.

Behandeladvies neuscorrectie

Overweegt u een neuscorrectie en zoekt u een behandelaar die bij u past? Maak gerust een afspraak voor een gratis consult bij Acura Medisch Centrum. Onze cosmetisch artsen laten u zien welke neuscorrecties ze in het verleden hebben toegepast en welke technieken daarbij zijn gebruikt. In onze moderne kliniek vinden dagelijks cosmetische behandelingen en operaties plaats. Lees ervaringen van behandelingen die hebben plaatsgevonden. Stel de vragen die u heeft tijdens het consult. Als u gezondheid goed is en u onbekend bent met chronische aandoeningen, ontvangt u een behandeladvies op maat. Reserveer uw consult online of neem telefonisch contact met ons op via +31495547848.

 

Neuscorrectie beste kliniek – FAQ

1. Welke vragen stel ik tijdens een consult?

Vraag naar de ervaring van de cosmetisch arts die de ingreep zal toepassen. Bespreek de techniek die zal worden toegepast en vraag of u neuscorrectie voor en na foto’s mag zien. Let op de manier waarop een arts uw geschiktheid voor de ingreep beoordeelt en welke adviezen u krijgt voor, tijdens en na de neuscorrectie.

2. Wat is de beste tijd van het jaar voor een neuscorrectie?

Artsen bespreken de ingreep met u en nemen de behandelopties door. Vooral de herfst- en winterperiode zijn geschikte tijden voor een neuscorrectie. De zon schijnt minder, waardoor u niet in de verleiding komt om een stranddag ‘te doen’. Omdat de dagen korter zijn, heeft en neemt u meer rusttijd en herstelt uw lichaam goed van de ingreep.

3. Hoe ongemakkelijk is de herstelperiode?

Als u de tips en adviezen van de chirurg opvolgt, verloopt het herstel spoedig. De eerste dagen is het normaal om last te hebben van nabloedingen, zwellingen, blauwe plekken en een verstopt gevoel.

4. Hoelang duurt de ingreep?

Een neuscorrectie duurt over het algemeen 1,5 tot 3 uur en gebeurt poliklinisch. U hoeft niet in de kliniek te worden opgenomen. Nadat u bent bijgekomen van de ingreep en alles goed met u gaat, geeft de arts u toestemming om de kliniek te verlaten. Omdat de verdoving nog wat na kan werken, krijgt u het advies om u thuis te laten brengen. De volgende dag kunt u weer zelfstandig aan het verkeer deelnemen.

5. Wanneer mag ik de binnenkant van mijn neus schoonmaken?

Wees de eerste weken voorzichtig en snuit uw neus niet. Vanaf vier tot zes weken na de neuscorrectie mag u de neus wassen zoals u dat normaal doet. Volg het advies van de arts en begin met het reinigen van de neus met de spoelmethode. Zo verwijdert u opgehoopt bloed en neemt het verstopte gevoel af.

6. Mag ik alles doen na een neuscorrectie?

Een goede arts geeft u al tijdens het eerste consult tips die u na de ingreep ter harte neemt. Vermijd inspannende activiteiten, zoals zwaar tillen, joggen, hardlopen en contactsporten. Voorkom dat er teveel druk op uw neus komt en doe het rustig aan.

7. Kan ik alles eten na een neuscorrectie?

Kies de eerste week na de operatie voor zacht voedsel dat eenvoudig te kauwen is. Wees voorzichtig met harde producten.

8. Hoe kies ik de beste kliniek?

Maak persoonlijk kennis met de kliniek en specialist. Veel mensen voelen meteen of ze ergens welkom zijn en begrepen worden. Wees niet terughoudend met het stellen van vragen en lees ervaringen van anderen. Vergelijk de gesprekken die u heeft met elkaar en kijk daarbij naar uw eigen gevoel.

9. Kan ik een eerder resultaat laten corrigeren?

Als u eerder een neuscorrectie heeft laten doen, maar niet tevreden bent met het resultaat is een nieuwe ingreep mogelijk. Geef tijdens het consult aan wat u van de ingreep verwacht en onze artsen geven een toelichting op de technieken.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu