fbpx

Neuscorrectie buitenland

Neuscorrectie buitenland – FAQ

1. Gaan mensen voor een neuscorrectie naar het buitenland?

Cosmetische behandelingen en operaties gebeuren niet alleen in Nederland. Het gebeurt regelmatig dat iemand overweegt naar een buitenlandse kliniek te gaan voor een neuscorrectie.

2. Mag ik meteen vliegen na een neuscorrectie?

Specialisten adviseren minimaal een week te wachten, voordat u na een neuscorrectie in het vliegtuig stapt. Richt u de eerste dagen na de ingreep op uw herstel en doe alleen lichte werkzaamheden en activiteiten.

3. Is een neuscorrectie in het buitenland veilig?

Als u grondig vooronderzoek verricht, hoeft een cosmetische ingreep in het buitenland niet meer of andere risico’s te hebben dan in eigen land. Kijk altijd of een cosmetisch arts geregistreerd is en/of een kliniek aan de wetten en regels voldoet op het gebied van Volksgezondheid. Niet overal staan uw veiligheid en welzijn voorop.

4. Kan ik meteen na een neuscorrectie naar huis?

Bij Acura Medisch Centrum is een neuscorrectie een poliklinische ingreep, waarbij u na een korte rusttijd naar huis gaat om te herstellen. In het buitenland is dat niet altijd mogelijk en bent u verplicht een paar dagen in een hotel te verblijven.

5. Wat zijn de risico’s van een neuscorrectie in het buitenland?

Afhankelijk van het land waar u de ingreep laat toepassen, is het nodig om een paar keer naar de kliniek te gaan. Reis- en verblijfkosten zijn extra. Wanneer een kliniek geen samenwerking heeft met een arts in Nederland, kan dat na de ingreep en/of bij complicaties problemen opleveren. Een ander probleem kan zich voordoen in de communicatie. Als u niet of onvoldoende met de arts kunt praten, geeft dat al snel een onvoldaan gevoel.

6. Is een neuscorrectie in het buitenland goedkoop?

De kosten voor cosmetische ingrepen varieert. Zowel in Nederland als in het buitenland loont het de moeite om de kosten te vergelijken. De prijs voor de ingreep kan in het buitenland lager zijn dan in Nederland. Kijk goed naar de zaken die bij het tarief zijn inbegrepen en welke kosten, zoals reis en verblijf, bijkomend zijn.

7. Waar vind ik informatie over buitenlandse klinieken?

Online vindt u de websites van klinieken en behandelaars. Het is ook interessant om ervaringen en reviews te lezen.

8. Is een neuscorrectie in het buitenland beter dan in Nederland?

De voordelen van een ingreep in Nederland spreken voor zich. Zo bent u bij de kliniek in de buurt als u na de operatie vragen heeft en bent u in staat om zonder tussenkomst van een vertaler met de arts te praten. Heeft u een medische indicatie voor een neuscorrectie? Zorgverzekeraars vergoeden vaak uitsluitend de kosten van ingrepen die in Nederland gebeuren. U weet vooraf wat u van de ingreep mag verwachten en wat de kosten zijn.

9. Hoe vergelijk ik neuscorrecties met elkaar?

Een neuscorrectie wordt afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Vraag bij meerdere klinieken een prijsofferte en behandelvoorstel op. Kijk goed naar de zaken die bij de behandeling zijn inbegrepen en vraag of een arts over aantoonbare ervaring beschikt. Lees reviews en zoek naar neuscorrectie voor en na foto’s.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu