fbpx

Neuscorrectie goedkoop – FAQ

1. Wat beïnvloedt de prijs van een neuscorrectie?

De prijs van de ingreep varieert en is afhankelijk van het type correctie, algemene of plaatselijke anesthesie en de ervaring van de chirurg. Omdat een neuscorrectie gecombineerd kan worden met andere cosmetische ingrepen, is dat ook van invloed op de prijs die u betaalt.

2. Wat moet ik weten, voordat ik een neuscorrectie laat toepassen?

Niet iedere chirurg heeft ervaring met een neuscorrectie. Onze cosmetisch artsen zijn vakbekwaam en laten u tijdens het consult resultaten zien van eerder uitgevoerde behandelingen. De eerste weken en maanden zal de neus gezwollen zijn en ziet uw gezicht er anders uit dan normaal. Het is een relatief veilige ingreep, waar u blijvend plezier van heeft.

3. Is een neuscorrectie in het buitenland goedkoper?

Turkije is één van de goedkoopste landen voor cosmetische en medische behandelingen. Ook neuscorrecties zijn hier over het algemeen voordeliger dan in Nederland. Het verschil is dat u in Nederland poliklinisch wordt behandeld en thuis kunt herstellen van de ingreep. Bij problemen of bijwerkingen zijn de arts en kliniek goed bereikbaar, terwijl dat in het buitenland niet altijd zo is. De reis- en verblijfkosten zijn niet bij het behandeltarief inbegrepen.

4. Hoe kan ik besparen op de kosten van een neuscorrectie?

Kijk naar aanbiedingen en combineer eventueel cosmetische behandelingen met elkaar. Vergelijk de prijsoffertes die u ontvangt. Let goed op de voorgestelde techniek en de inhoud van de ingreep.

5. Is een goedkope neuscorrectie de moeite waard?

Als u tevreden bent met het resultaat is een ingreep de moeite waard geweest. Kijk bij de keuze voor een neuscorrectie niet alleen maar naar de prijs. Lees ervaringen en reviews over cosmetisch artsen en behandelaars. Het is een veilige ingreep, waarbij ervaren artsen de mooiste resultaten bereiken.

6. Verandert een neuscorrectie mijn leven?

Een neuscorrectie neemt onzekerheden weg en verbetert uw zelfvertrouwen. Het hebben van zelfvertrouwen zorgt ervoor dat u mensen aantrekt en op een andere manier sociaal betrokken bent dan eerder.

7. Hoeveel moet ik sparen voor een neuscorrectie?

Acura Medisch Centrum past chirurgische neuscorrecties toe vanaf € 3375. Afhankelijk van de complexiteit en de operatietechniek, lopen deze kosten op. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten zonder medische indicatie niet.

8. Kan een neuscorrectie mislukken?

Het mislukken van de ingreep gebeurt zelden. Redenen waarom mensen een nieuwe ingreep overwegen zijn onder meer, het resultaat dat niet past bij het gezicht en/of asymmetrie. Een enkele keer gebeurt er iets tijdens het herstelproces, waardoor het resultaat negatief beïnvloed wordt.

9. Is een neuscorrectie gevaarlijk?

Neuscorrecties worden vaak toegepast en de risico’s zijn beperkt. Voor de operatie neemt de arts de risico’s en bijwerkingen uitgebreid met u door. Zo krijgt u ook advies over wat u na de neuscorrectie wel en niet doet.

10. Kan ik een neuscorrectie in termijnen betalen?

Acura Medisch Centrum werkt samen met een kredietverstrekker gespecialiseerd in het financieren van cosmetische behandelingen. Geef tijdens het consult aan dat u een betaling in termijnen overweegt, zodat we u met de kredietmaatschappij in contact kunnen brengen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu