fbpx

Neuscorrectie goedkoop

Is een neuscorrectie goedkoop? Deze vraag wordt het meest gesteld door mensen die hun neus willen laten verbeteren of corrigeren. Dit zijn veranderingen om beter te ademen, de neus rechter te laten zetten, kleiner te laten maken of gewoon een mooiere vorm te geven. Neuscorrecties gebeuren om cosmetische, medische of beide redenen. De kosten horen tot de meest gezochte onderwerpen van een neuscorrectie. Over het algemeen zijn cosmetische ingrepen kostbare investeringen. De vraag of een neuscorrectie goedkoop is, kent verschillende antwoorden. Kies voor een ervaren chirurg, de ingreep verandert uw uiterlijk en daar hangt een prijskaartje aan.

Neuscorrectie goedkoop prijsklasse

De prijsklasse van een neuscorrectie varieert sterk per kliniek, chirurg, expertise, vakbekwaamheid en het type operatie. Over het algemeen zal een uitgebreide neuscorrectie duurder zijn dan een minimaal ingrijpende operatie, dit vanwege de complexiteit en moeilijkheid van de ingreep. Acura Medisch Centrum heeft prijzen die liggen tussen € 3.375 en € 6.000, inclusief anesthesie en operatiekosten. Prijzen vergelijken is interessant, maar let daarbij goed op de inhoud van de behandeling en eventueel bijkomende kosten.

Samenstelling neuscorrectie kosten

Onze chirurgen voeren de neuscorrectie uit onder algehele narcose, in een moderne operatiekamer. De berekende prijzen bevatten de kosten van de chirurg, de operatiekamer, operatie apparatuur, verbandmiddelen en de anesthesioloog. U weet vooraf wat de prijs van de ingreep is en wat daarbij is inbegrepen. We houden het graag overzichtelijk en niet van bijkomende tarieven die onduidelijk zijn en voor onvrede zorgen.

Neuscorrectie vergoed door zorgverzekeraar

Omdat een neuscorrectie om medische redenen uitgevoerd wordt, dekken de meeste zorgverzekeraars deze kosten. Om aanspraak te maken op een kostenvergoeding, moet u een medische indicatie hebben voor de operatie. Scheefstand van een neustussenschot is hier een voorbeeld van. Ook wanneer u door de stand van de neus moeite heeft met ademhalen, komt de ingreep voor vergoeding in aanmerking. Neem eerst contact op met uw zorgverzekeraar om de voorwaarden op te vragen. Zodra de verzekeraar de ingreep goedkeurt, zet u de procedure verder in gang en maakt u afspraken voor de behandeling. In goed overleg combineert u een medische en cosmetische correctie met elkaar. De zorgverzekeraar betaalt het medische gedeelte, terwijl u zelf de kosten voor het cosmetische deel op u neemt. Vraag bij uw zorgverzekeraar of deze afspraken heeft gemaakt met Acura Medisch Centrum, dit kan van invloed zijn op de uiteindelijke kostenvergoeding.

Korting neuscorrectie

De goedkoopste manier om een neuscorrectie te ondergaan is met een medische indicatie. Uw zorgverzekeraar betaalt dan het merendeel of de volledige behandelprijs. Wilt u uw neus om cosmetische redenen laten corrigeren? Onderzoek naar de prijzen, alternatieven in het buitenland en het vragen van korting is een mogelijk om de prijs betaalbaar te houden. Niet iedereen wil voor cosmetische chirurgie naar het buitenland. Mensen die wel naar het buitenland gaan, komen met verschillende ervaringen terug. Achteraf blijkt dan dat de goedkope aanbieding al met al duurder is geweest dan een ‘dure neuscorrectie’ in eigen land. Het kan nooit kwaad om tijdens een consult om korting op het behandeltarief te vragen. Onze artsen nemen de beschikbare mogelijkheden en voorwaarden met u door.

Kortingsvoorwaarden

Krijgt u een korting aangeboden? Vraag om uitleg en lees de voorwaarden aandachtig. Last-minute korting is iets wat u misschien regelmatig leest, maar wat niet helemaal duidelijk is. Voor bepaalde cosmetische ingrepen hanteert de kliniek een last-minute korting. U weet in dat geval pas enkele dagen voor de ingreep dat u geopereerd wordt, omdat u invalt voor iemand anders die de afspraak heeft geannuleerd. Bent u op de voorgestelde datum niet beschikbaar? Geen probleem. Uw naam blijft op de lijst staan en bij een volgende gelegenheid krijgt u weer een telefoontje.

Financieringsopties neuscorrectie

Cosmetische operaties zijn soms te duur om in een keer te betalen. Net als andere klinieken bieden we u de mogelijkheid om de kosten te financieren. We werken hiervoor samen met een externe kredietverstrekker, waar we u mee in contact brengen. Na het onderzoeken en controleren van uw maandelijkse inkomsten en uitgaven, uw familie- en woonomstandigheden doet de financiële instelling u een voorstel voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Met het geleende bedrag betaalt u de neuscorrectie kosten in een keer en lost u maandelijkse termijnen af aan de kredietmaatschappij. Denk goed na voordat u een lening aangaat. De kredietverstrekker meldt de lening of het krediet aan bij het BKR, iets wat invloed kan zijn op uw toekomstige kredietwaardigheid.

Niet-chirurgische neuscorrectie als betaalbaar alternatief?

In plaats van een kostbare chirurgische ingreep, is er een betaalbaar alternatief beschikbaar. Met duurzame fillers van de merken Ellansé, Juvederm en Stylage veranderen specialisten de vorm van uw neus subtiel. Een fillerbehandeling is al mogelijk vanaf € 150, een groot verschil in vergelijking met een neusoperatie. Helaas gaan de resultaten van fillers niet eeuwig mee en zijn nabehandelingen nodig om het effect te behouden. Niet iedereen is geschikt voor dit alternatief. De beste resultaten zien we bij neuscorrecties van kleine bultjes op en langs de neus. Ook als u niet 100% overtuigd bent van een operatieve ingreep, is het mogelijk om eerst met fillers te zien wat de resultaten van een neuscorrectie zijn. Fillers zijn minimaal invasief en u heeft geen hersteltijd nodig om resultaat te zien.

Prijsopgave aanvragen

Zoekt u een betaalbare neuscorrectie en bent u benieuwd wat we u bij Acura Medisch Centrum te bieden hebben? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een adviesgesprek. Onze cosmetische artsen laten zien welke neuscorrecties er eerder in de kliniek zijn toegepast en welke resultaten daarbij zijn bereikt. U krijgt antwoord op uw vragen en de arts neemt uw persoonlijke behoeften met u door, zodat we u een persoonlijk behandelplan kunnen overhandigen. We maken de vergelijking tussen de operatieve en niet-chirurgische behandeltechnieken en laten zien welke technieken of operaties door zorgverzekeraars worden vergoed. Reserveer uw consult online, stel uw vraag via het berichtenformulier of maak telefonisch een afspraak. Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op +31495547848. Het eerste consult is vrijblijvend. U heeft alle tijd en vrijheid om het aanbod te overdenken en te vergelijken met andere opgevraagde offertes.

Neuscorrectie goedkoop – FAQ

1. Wat beïnvloedt de prijs van een neuscorrectie?

De prijs van de ingreep varieert en is afhankelijk van het type correctie, algemene of plaatselijke anesthesie en de ervaring van de chirurg. Omdat een neuscorrectie gecombineerd kan worden met andere cosmetische ingrepen, is dat ook van invloed op de prijs die u betaalt.

2. Wat moet ik weten, voordat ik een neuscorrectie laat toepassen?

Niet iedere chirurg heeft ervaring met een neuscorrectie. Onze cosmetisch artsen zijn vakbekwaam en laten u tijdens het consult resultaten zien van eerder uitgevoerde behandelingen. De eerste weken en maanden zal de neus gezwollen zijn en ziet uw gezicht er anders uit dan normaal. Het is een relatief veilige ingreep, waar u blijvend plezier van heeft.

3. Is een neuscorrectie in het buitenland goedkoper?

Turkije is één van de goedkoopste landen voor cosmetische en medische behandelingen. Ook neuscorrecties zijn hier over het algemeen voordeliger dan in Nederland. Het verschil is dat u in Nederland poliklinisch wordt behandeld en thuis kunt herstellen van de ingreep. Bij problemen of bijwerkingen zijn de arts en kliniek goed bereikbaar, terwijl dat in het buitenland niet altijd zo is. De reis- en verblijfkosten zijn niet bij het behandeltarief inbegrepen.

4. Hoe kan ik besparen op de kosten van een neuscorrectie?

Kijk naar aanbiedingen en combineer eventueel cosmetische behandelingen met elkaar. Vergelijk de prijsoffertes die u ontvangt. Let goed op de voorgestelde techniek en de inhoud van de ingreep.

5. Is een goedkope neuscorrectie de moeite waard?

Als u tevreden bent met het resultaat is een ingreep de moeite waard geweest. Kijk bij de keuze voor een neuscorrectie niet alleen maar naar de prijs. Lees ervaringen en reviews over cosmetisch artsen en behandelaars. Het is een veilige ingreep, waarbij ervaren artsen de mooiste resultaten bereiken.

6. Verandert een neuscorrectie mijn leven?

Een neuscorrectie neemt onzekerheden weg en verbetert uw zelfvertrouwen. Het hebben van zelfvertrouwen zorgt ervoor dat u mensen aantrekt en op een andere manier sociaal betrokken bent dan eerder.

7. Hoeveel moet ik sparen voor een neuscorrectie?

Acura Medisch Centrum past chirurgische neuscorrecties toe vanaf € 3375. Afhankelijk van de complexiteit en de operatietechniek, lopen deze kosten op. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten zonder medische indicatie niet.

8. Kan een neuscorrectie mislukken?

Het mislukken van de ingreep gebeurt zelden. Redenen waarom mensen een nieuwe ingreep overwegen zijn onder meer, het resultaat dat niet past bij het gezicht en/of asymmetrie. Een enkele keer gebeurt er iets tijdens het herstelproces, waardoor het resultaat negatief beïnvloed wordt.

9. Is een neuscorrectie gevaarlijk?

Neuscorrecties worden vaak toegepast en de risico’s zijn beperkt. Voor de operatie neemt de arts de risico’s en bijwerkingen uitgebreid met u door. Zo krijgt u ook advies over wat u na de neuscorrectie wel en niet doet.

10. Kan ik een neuscorrectie in termijnen betalen?

Acura Medisch Centrum werkt samen met een kredietverstrekker gespecialiseerd in het financieren van cosmetische behandelingen. Geef tijdens het consult aan dat u een betaling in termijnen overweegt, zodat we u met de kredietmaatschappij in contact kunnen brengen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu