fbpx

Neuscorrectie kosten

Neuscorrectie kosten – FAQ

1. Wat is van invloed op de kosten van een neuscorrectie?

De prijs is afhankelijk van de omvang van de ingreep en welke correcties u laat toepassen. Gebeurt de neuscorrectie in combinatie met een andere behandeling, dan is ook dat van invloed op het behandeltarief.

2. Moet ik het volledige bedrag voor de ingreep betalen?

Ja, in onze algemene en betalingsvoorwaarden leest u meer over de betalingsmogelijkheden. We vragen u vriendelijk om het volledige bedrag voor aanvang van de operatie te voldoen. Dit kan per bankoverschrijving en/of pinbetaling. Acura Medisch Centrum werkt samen met een gespecialiseerde kredietmaatschappij. Wilt of kunt u het behandelbedrag niet in een keer betalen, dan zijn er mogelijkheden voor gespreide betaling.

3. Worden de kosten vergoed?

Neuscorrecties met een medische achtergrond, komen voor vergoeding in aanmerking. Het rechtzetten van een neustussenschot, het verbeteren van neusademhalingsproblemen en het corrigeren van breuken en ongelukken worden met een medische indicatie deels of volledig vergoed.

4. Is het goedkoper om naar het buitenland te gaan?

Neuscorrectie kosten variëren en het gebeurt dat buitenlandse behandelingen voordeliger zijn. Omdat uw neus kenmerkend is voor uw gezichtskenmerken, wilt u dat de ingreep veilig gebeurt en door een ervaren chirurg wordt toegepast. Omdat u in het buitenland niet altijd even makkelijk noodzakelijke informatie bij elkaar krijgt, is het moeilijk om een keuze te maken. Als u achteraf niet tevreden bent met het resultaat en een aanvullende correctie nodig heeft, betaalt u alsnog veel meer.

5. Is het voordeliger om de neuscorrectie in combinatie met een andere ingreep te ondergaan?

De mogelijkheden voor de neuscorrectie en andere behandeltechnieken verschillen per persoon. Niet iedereen komt voor cosmetische chirurgie in aanmerking. Tijdens een persoonlijk consult bij onze cosmetisch artsen bespreekt u de mogelijkheden en geeft u aan welke verwachtingen u heeft. U ontvangt een overzichtelijk prijsoverzicht met daarin omschreven de behandelingen.

6. Krijg ik korting op een volgende neuscorrectie?

Voordat de neuscorrectie gebeurt neemt de arts de verschillende correctie mogelijkheden met u door. De arts vraagt naar de verwachting die u heeft en wat u aan uw neus zou willen verbeteren. In de meeste gevallen is het een ingreep die u eenmalig ondergaat. Misschien heeft u eerder bij een andere kliniek een tegenvallende neuscorrectie laten doen. In dat geval kunnen onze artsen de bereikte resultaten verbeteren.

7. Is een neuscorrectie de moeite waard?

Iemand anders kan niet voor u zeggen of bepalen of iets de moeite waard is. Als u achteraf tevreden bent met het behandeltraject en de bereikte resultaten voldoen aan uw verwachting dan heeft u alle moeite niet voor niets ondernomen.

8. Wat zijn bijkomende kosten?

Onze behandeltarieven zijn duidelijk. U weet vooraf waar u aan toe bent en wat u van de ingreep mag verwachten. U hoeft zich over onverwachte kosten geen zorgen te maken.

9. Kan ik een gemaakte afspraak gratis annuleren?

De manier waarop we met annuleringskosten omgaan, leest u in de algemene voorwaarden. Zeg een gemaakte afspraak ruim op tijd af. Aan ingrepen die geannuleerd worden, zijn kosten verbonden.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu