Zoekt u informatie over een neuscorrectie zonder operatie? Uw neus neemt een groot deel van uw gezichtsuitstraling in beslag. Het eerste gezichtskenmerk dat opvalt als u in de spiegel kijkt is uw neus. Als er iets is aan uw neus wat niet bevalt, overweegt u misschien een neuscorrectie. Een chirurgische neuscorrectie is niet altijd nodig. Bent u nerveus over een operatieve ingreep? Een neuscorrectie zonder operatie is een andere optie om te overwegen. Verschillende neusafwijkingen zijn zonder operatie te corrigeren.

Tijdelijke neuscorrectie zonder operatie

Een niet-chirurgische neuscorrectie, rhinoplastiek, is een tijdelijke verbetering die bepaalde oneffenheden en problemen van de neus corrigeert. Met fillers corrigeert een niet-operatieve neuscorrectie meerdere gebreken. De behandeling gebeurt in onze kliniek in Weert en duurt 20 tot 30 minuten. Resultaten van een fillerbehandeling zijn tijdelijk. Het is mogelijk om eerst voor een tijdelijk resultaat te kiezen en als dat bevalt alsnog voor een operatieve neuscorrectie te kiezen.

Minimaal-invasief

Terwijl chirurgische neuscorrecties tot de meest gewilde en uitgevoerde plastische ingrepen horen, is het idee om uw uiterlijk permanent te veranderen zenuwslopend. Wat als het eindresultaat tegenvalt of als uw ‘nieuwe neus’ niet is wat u in gedachten heeft? Een operatieve ingreep heeft een aanzienlijke downtime, evenals de risico’s die onderdeel zijn van een medische behandeling. Onze specialisten maken gebruik van hoogwaardige fillers om uw neus een verbeterde vorm te geven. De resultaten zijn subtiel en dat met een minimaal-invasieve behandelmethode. Fillers bieden een oplossing voor diverse neusafwijkingen, zoals:

Neusbulten verminderen

Stoort u zich aan een opvallende bult of ontsierende bultjes langs en op de neus? Terwijl een cosmetisch arts bij een operatie het probleem aanpakt door de bulten te verwijderen, nemen fillers deze oneffenheden tijdelijk weg. Uw neus ziet er symmetrisch uit. Gebruikte fillers zijn op basis van hyaluronzuur die het behandelgebied voller maken en volume geven op plaatsen waar dat nodig is. Het lijkt onwaarschijnlijk om volume aan uw neus toe te voegen, wanneer u een bult minder op wilt laten vallen, maar de resultaten doen u versteld staan. Onze specialisten geven de neus een rechtere lijn, waardoor de balans in uw gezicht verbetert.

Neuspuntje corrigeren

Fillers verbeteren de vorm van uw neuspuntje snel en eenvoudig. Heeft u last van een afgezakte of te korte neuspunt? Fillers geven uw neus opnieuw de gewenste vorm. Niet alleen vult een specialist uw neuspuntje op, door het verbeteren van de symmetrie staat uw neus in betere verhouding met uw gezichtskenmerken.

Scheefstand neus verbeteren

Staat uw neus scheef? Fillers verbeteren de asymmetrie en geven uw neus een rechter uiterlijk.

Littekens verbergen

Hyaluronzuur fillers verzachten littekens van eerdere ongelukken of medische ingrepen. Na de behandeling vallen de littekens niet of nog nauwelijks op.

Nieuwe look uitproberen

De fillers die we bij Acura Medisch Centrum gebruiken, zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven tijdelijke resultaten. Fillers van Juvederm, Ellansé en Stylage verbeteren het uiterlijk van onder andere uw neus. Hoelang resultaten aanhouden hangt af van vele factoren, waaronder uw eigen stofwisseling. Een niet-chirurgische neuscorrectie laat u uw nieuwe look uitproberen. Bent u tevreden met uw nieuwe neus? Fillerbehandelingen zijn veilig te herhalen, maar misschien gaat uw voorkeur toch uit naar een blijvende oplossing en een chirurgische ingreep? Ook dan zijn onze specialisten daar om de mogelijkheden met u te bespreken.

Snel resultaat, betaalbaar alternatief

Voordelen van een fillerbehandeling zijn onder meer de directe resultaten. Na een sessie van gemiddeld 20 tot 30 minuten ziet u meteen verbetering. Raak uw neus de eerste uren na de behandeling niet aan en vermijd sauna’s en jacuzzi’s. Acura Medisch Centrum biedt fillerbehandelingen aan vanaf € 150, terwijl chirurgische neuscorrecties vanaf € 3.375 beschikbaar zijn. Dat is een groot verschil, waardoor een minimaal ingrijpende fillerbehandeling voor velen een betaalbare manier is om het uiterlijk van de neus te laten corrigeren. Neuscorrecties komen alleen voor een vergoeding van zorgverzekeraars in aanmerking met een medische indicatie. De meeste ingrepen zijn cosmetisch zonder kostenvergoeding.

Veilig, kleine kans op bijwerkingen

Omdat een niet-chirurgische neuscorrectie geen narcose of plaatselijke verdoving vraagt, is het een veilige behandeling. Net als andere cosmetische behandelingen hebben fillers een kans op bijwerkingen. Na het injecteren van de fillers is er geen downtime, u pakt uw dagelijkse routine meteen weer op. Op de injectieplaatsen zijn korte tijd lichte zwellingen en blauwe plekjes zichtbaar. De huid is gevoelig en voelt soms geïrriteerd aan. De geïnjecteerde hyaluronzuur fillers worden door uw lichaam opgenomen en op natuurlijke wijze afgebroken. Bent u niet tevreden met het resultaat of heeft u klachten die u eerder niet had? Met hyaluronidase lossen de fillers op en ziet uw neus er weer uit zoals voor de neuscorrectie.

Goede ervaringen

Online leest u ervaringen over neuscorrecties zonder operatie. Mensen die voor een fillerbehandeling kiezen, verdiepen zich eerst in beide methoden en vragen tijdens een consult bij een specialist wat de beste keuze is. Onze artsen lichten zowel de chirurgische als niet-chirurgische neuscorrectie technieken toe en laten u voorbeelden zien van eerder bereikte resultaten. Fillers zijn populair, niet alleen voor het vergroten van lippen of het opvullen van volumeverlies door lichaamsveroudering. Ook als alternatief voor een chirurgische ingreep hebben mensen een voorkeur voor fillers. Bent u benieuwd hoe uw neus eruit ziet na correctie, maar ziet u een operatie niet meteen zitten? Fillers zijn een veel gebruikt, goed ontvangen alternatief. Het streven is een natuurlijke verbetering, waardoor uw neus er rechter uitziet en die vervelende bult aan het oog is onttrokken. Zonder ingrijpende operatie gaat u na de behandeling verder met uw normale bezigheden.

Informatie neuscorrectie

In vakbekwame en ervaren handen bereiken artsen uitstekende resultaten met een niet-operatieve neuscorrectie. Bij Acura Medisch Centrum werken ervaren artsen en huidtherapeuten die u advies geven over een fillerbehandeling. Natuurlijk ogende, mooie resultaten zijn het gevolg van een goed voorbereide behandeling. Om een afspraak voor een consult te maken, raadpleegt u ons online-afsprakensysteem, of stuurt u ons een bericht via info@acuramedischcentrum.nl. Neemt u liever telefonisch contact op? Onze kliniek in Weert is telefonisch bereikbaar op +31495547848. Bekijk ook onze pagina over fillers om meer informatie te krijgen over deze behandeltechniek.

Menu