fbpx

Neusverkleining reviews

Neuscorrectie reviews – FAQ

1. Is iedereen tevreden na een neuscorrectie?

Veel mensen kijken na de ingreep met een tevreden gevoel naar hun ‘nieuwe neus’. Het gebeurt dat iemand met een verkeerde verwachting teleurgesteld is met het eindresultaat. Onze cosmetisch artsen laten al tijdens het consult zien wat u realistisch gezien als resultaat mag verwachten.

2. Hoe ongemakkelijk is de herstelperiode?

In de eerste dagen na de ingreep zijn zwellingen, blauwe plekken en lichte nabloedingen mogelijk. Napijn varieert van mild tot matig. De pijndrempel verschilt per persoon, maar de meeste mensen melden lichte ongemakken na de ingreep. Ook het gevoel van een ‘verstopte’ neus kan als ongemakkelijk ervaren worden. De ergste zwellingen nemen snel af en al na een paar dagen begint u zich beter te voelen.

3. Valt een neuscorrectie op?

Ja, vooral in de dagen en weken na de ingreep is het zichtbaar dat u een operatie heeft ondergaan. Na de herstelperiode valt het meestal vooral bij kennissen en vrienden op dat de vorm van uw neus is veranderd, maar dat is meestal niet direct terug te lijden naar een neuscorrectie.

4. Wat kan ik doen als het resultaat tegenvalt?

Als u niet tevreden bent met het resultaat, is het belangrijk om met de cosmetisch arts te praten die de ingreep heeft toegepast. Op dat moment zoekt u samen met de chirurg naar de mogelijkheden of een correctie mogelijk is. Uit reviews blijkt dat de meeste mensen tevreden zijn met de bereikte resultaten. Veel hangt af van uw verwachting vooraf, de kennis en ervaring van de cosmetisch arts.

5. Is een neuscorrectie gevaarlijk?

Neuscorrecties zijn veel toegepaste cosmetische ingrepen, die als relatief veilig worden beschouwd. Ervaren artsen zijn in staat vooraf een inschatting van de resultaten te maken. Volgt u de nazorginstructies goed op dan is het risico op bijwerkingen of complicaties klein.

6. Komt iedereen in aanmerking voor een neuscorrectie?

Mensen met ernstige psychische problemen zoals een burn-out of depressie krijgen het advies te wachten met een cosmetische ingreep. Datzelfde geldt voor mensen die een moeilijke tijd doormaken, zoals het verlies van een dierbare. In reviews leest u dat artsen een voorkeur hebben voor daadkrachtige patiënten die een realistisch verwachtingspatroon hebben en die voor de volle 100% achter de keuze voor een neuscorrectie staan.

7. Hoe krijg ik de beste resultaten?

De weg naar de beste resultaten begint met het kiezen van de juiste cosmetisch arts en het hebben van realistische verwachtingen. Ervaren artsen laten u voorbeelden zien van neuscorrecties die ze eerder hebben toegepast en geven aan wat u van de ingreep mag verwachten. Door het opvolgen van de adviezen tijdens de herstelperiode heeft u zelf een positieve invloed op het eindresultaat.

8. Verandert een neuscorrectie mijn uiterlijk ingrijpend?

Een cosmetische neuscorrectie verandert uw uitstraling en geeft onder meer een verbeterde symmetrie. Door het, bijvoorbeeld veranderen van de neuspunt of het verwijderen van knobbels op de neus, ziet uw gezicht er mooier uit dan eerder. Het zijn geen drastische veranderingen, maar een neuscorrectie wordt door patiënten wel omschreven als een ingreep die de moeite waard is.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu