fbpx

Onderooglidcorrectie kosten

Wist u dat de kosten van een onderooglidcorrectie sterk kunnen verschillen per kliniek? Denkt u er over na om deze behandeling te ondergaan, maar weet u nog niet zeker welke kliniek het beste bij u past? Heeft u verder nog vragen over bijvoorbeeld de behandelmethode, de kwaliteit, ervaringen van anderen of het herstel? De specialisten van Acura Medisch Centrum staan u graag te woord en beantwoorden al uw uitgebreid al uw vragen. Wanneer u verschillende klinieken met elkaar vergelijkt, is het vaak mogelijk om flink op de ooglidcorrectie kosten te besparen. Wat u hiervoor precies kunt doen, zal verder worden toegelicht in dit artikel.

Onderooglidcorrectie kosten.
Onderooglidcorrectie kosten.
Hoe worden de onderooglidcorrectie kosten berekend?

Meestal wordt er door een kliniek een standaard tarief gehanteerd voor een onderooglidcorrectie. Bij de meeste klinieken wordt er dus geen onderscheid gemaakt tussen een behandeling aan één of twee oogleden. In bepaalde situaties is het noodzakelijk om een andere behandelmethode toe te passen dan de standaard manier. De artsen van Acura kunnen dit verder toelichten indien noodzakelijk. Het is ook mogelijk om de onderooglidcorrectie te combineren met bijvoorbeeld een Ultherapie behandeling of een Fractional CO2 laser behandeling. Samen met de arts kan worden overlegd wat in uw situatie het mooiste resultaat geeft. Aan de hand van uw wensen en verwachtingen kan een persoonlijk behandelplan worden opgesteld.

Op de kosten van een onderooglidcorrectie besparen

Op de kosten van een onderooglidcorrectie kan op verschillende manieren flink worden bespaard. Wat u in eerste instantie kunt doen, is verschillende onderooglidcorrectie klinieken met elkaar vergelijken. In Nederland bestaan namelijk tientallen klinieken die deze behandeling uit kunnen voeren. Let op dat niet alleen de kosten per kliniek kunnen verschillen. Dit geldt ook voor de aangeboden kwaliteit, ervaring en klanttevredenheid. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift bovenste ooglid (beide ogen)€ 725
Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175
Op basis van deze kosten kunnen we stellen dat Acura Medisch Centrum één van de goedkoopste klinieken van Nederland voor deze cosmetische ingreep. Door deze lage kosten te combineren met een uitmuntende klanttevredenheid, is Acura uitgegroeid tot één van de grootste klinieken van Nederland op het gebied van de onder- en bovenooglidcorrectie behandeling.

Ervaringen met de onderooglidcorrectie behandeling bij Acura Medisch Centrum

Online kunt u vrij eenvoudig verschillende ooglidcorrectie klinieken met elkaar vergelijken. Dit kunt u doen door de gedeelde ervaringen over de verschillende klinieken goed te bestuderen. Op basis van deze ooglidcorrectie ervaringen kunt u een beter beeld krijgen van de resultaten en algemene klanttevredenheid. Het zal u al snel opvallen dat er flink verschillen bestaan op het gebied van klanttevredenheid. Er bestaan ook grote verschillen tussen de verschillende resultaten. Bekijk daarom ook altijd goed de voor en na foto’s van de behandeling die u overweegt. Door onder andere naar deze zaken te kijken, kunt u een goede afweging maken en een geschikte kliniek selecteren om behandeld te worden.

Onderooglidcorrectie kosten FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over de kosten van een onderooglidcorrectie. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Wat zijn de kosten voor een onderooglidcorrectie?
Prijzen voor een onderooglidcorrectie lopen sterk uiteen. De behandeling wordt door meerdere ziekenhuizen en klinieken aangeboden. Het aanvragen van meerdere offertes en het vergelijken van de mogelijkheden is interessant. Kijk naar de ervaring die gedeeld zijn over een behandelend arts en hoe de eerder bereikte resultaten zijn geweest. Een geslaagde onderooglidcorrectie is meer dan alleen een laag tarief.

2. Wordt een onderooglidcorrectie vergoed?
Onderooglidcorrecties komen zelden voor vergoeding door uw zorgverzekeraar in aanmerking. De medische noodzaak ontbreekt meestal. Vraag naar de mogelijkheden en eventuele voorwaarden bij uw verzekeraar.

3. Hoe kan ik besparen op de kosten van een onderooglidcorrectie?
Besparen kan door zorgvuldig het aanbod te bekijken. Ooglidcorrecties behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen van Nederland. Verspreid over het land bevinden zich klinieken en ziekenhuizen die de ingreep aanbieden. Vergelijken loont de moeite en kan interessante voordelen opleveren. Kijk verder dan alleen de prijs. Hoe hebben anderen de ingreep ervaren en hoe wordt een kliniek beoordeeld? U zult zien dat de tarieven van Acura Medisch Centrum tot de goedkoopste van Nederland behoren.

4. Kan een onderooglidcorrectie gecombineerd worden met een andere behandeling?
Ja. Zowel een boven- als onderooglidcorrectie kunnen gecombineerd worden met bijvoorbeeld een fractional CO2 laserbehandeling. De combinatie van de ooglidcorrectie en de laserbehandeling geven een bijzonder fraai resultaat.

5. Wordt een onderooglidcorrectie in het buitenland aangeboden?
Ja. Ziekenhuizen en klinieken net over de grens, maar ook in landen verder weg, bieden de onderooglidcorrectie aan.

6. Is een onderooglidcorrectie in het buitenland goedkoper?
Als u puur naar de kosten van de ingreep kijkt, dan is het niet ondenkbaar dat u lagere tarieven tegenkomt. Telt u echter alle bijkomende kosten bij het behandeltarief op, dan verdwijnt het verschil al snel. Reis- en verblijfskosten worden vaak over het hoofd gezien, maar zijn een wezenlijk onderdeel van het totale kostenplaatje bij een onderooglidcorrectie in het buitenland.

7. Hoe vaak moet ik naar een buitenlandse kliniek reizen?
In Nederland wordt een onderooglidcorrectie altijd voorafgegaan door een intakegesprek bij de cosmetisch arts. Dat zal in het buitenland meestal niet anders zijn. U wilt immers graag goed en uitgebreid geïnformeerd worden over de mogelijkheden, resultaten en kosten. U kunt er van uitgaan dat u minimaal 3 keer naar de kliniek toe moet. Krijgt u daarnaast ongewild te maken met bijwerkingen of complicaties? Dan is het niet uitgesloten dat u vaker naar de kliniek gaat.

8. Kan ik korting krijgen op een onderooglidcorrectie?
Behandelaars hanteren eigen kortingsvoorwaarden en -mogelijkheden. Het staat u vrij om hier naar te vragen tijdens het consult. Zo krijgt u wellicht korting als een kliniek uw onderooglidcorrectie voor en na foto’s mag gebruiken voor publicatiedoeleinden. Wordt de ingreep op beeld vastgelegd? Vraag om korting als de kliniek vraagt om de beelden op een website te mogen publiceren. Hoe aantrekkelijk een korting ook is, vraag altijd naar de voorwaarden die van toepassing zijn en hoe lang de eventuele foto’s en/of het beeldmateriaal gebruikt zullen worden.

9. Wanneer kies ik voor een onderooglidcorrectie?
Een onderooglidcorrectie wordt ook wel wallencorrectie genoemd. De wallen die onder uw ogen ontstaan, kunnen uw gezicht een vermoeide, sombere uitstraling geven. Tijdens de ingreep worden de overtollige huid en het aanwezige vetweefsel verwijderd. Resultaten zijn al vrij snel na de corrigerende ingreep zichtbaar. Uw gezicht ziet er fris en uitgeslapen uit en de ontsierende wallen zijn verdwenen.

10. Kan ik een onderooglidcorrectie in termijnen betalen?
Ja. Afhankelijk van uw financiële situatie is het mogelijk om een kredietovereenkomst af te sluiten, waardoor de cosmetische ingreep in maandelijkse termijnen betaald kan worden. Een aantal kredietverstrekkers is gespecialiseerd in het financieren van cosmetische ingrepen. Belangrijk om te weten is dat u de kredietmaatschappij rentekosten en andere financieringskosten verschuldigd bent. Dit maakt dat de totale kosten duurder uitvallen. De financiering wordt bovendien aangemeld bij het BKR in Tiel.

11. Wat is een transconjunctivale ooglidcorrectie en wat zijn de kosten voor deze ingreep?
Heeft u wel vetzakjes onder uw ogen, maar geen losse huid? Dan kan een transconjunctivale ooglidcorrectie mogelijk toegepast worden. Aan de binnenzijde van het ooglid wordt een kleine incisie gemaakt, waardoor het vet verwijderd kan worden. Van littekens achteraf is daardoor geen sprake. De ingreep is bedoeld om vetwallen te behandelen en niet om uw huid strakker te maken.

12. Is een onderooglidcorrectie een veilige ingreep?
Een ooglidcorrectie behoort tot de relatief eenvoudige cosmetische ingrepen. De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum hebben jarenlange ervaring met het corrigeren van oogleden. U bent in vertrouwde handen. Chirurgische ingrepen hebben altijd een kans op algemene bijwerkingen zoals nabloedingen, infecties, slechte wondgenezing en allergische reacties. Om deze kans tot een absoluut minimum te beperken, krijgt u adviezen en instructies die u zowel voor als na de ingreep op kunt volgen.

13. Zijn de resultaten blijvend?
Na de correctie herstelt uw lichaam vrij vlot. Direct na de ingreep heeft u al een beeld van het bereikte effect. Voordat het resultaat optimaal is, zijn een aantal maanden verstreken. U heeft lange tijd, meerdere jaren, plezier van de ingreep die u heeft ondergaan. Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces kunnen uw huid en weefsels verslappen, waardoor na ongeveer 10 jaar een nieuwe onderooglidcorrectie wenselijk kan zijn. Dit verschilt echter van persoon tot persoon.

14. Waarom ga ik voor een onderooglidcorrectie naar Acura Medisch Centrum?
Onze cosmetisch artsen hebben ervaring met het toepassen van zowel onder- als bovenooglidcorrecties. De resultaten die bereikt worden, zijn uitstekend en u kunt rekenen op een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij spreken uw taal en ook na afloop van de ingreep kunt u vertrouwen op onze professionele nazorg. Tijdens een gratis consult vertelt de cosmetisch arts u welke ingreep bij u past en welke resultaten u mag verwachten.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘onderooglidcorrectie kosten’ een consult inplannen voor een ooglidcorrectie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495-729485 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu