fbpx

Onderooglidcorrectie Nederland

Overweegt u een onderooglidcorrectie in Nederland? Wallen en donkere kringen onder de ogen zijn voor veel mensen een bron van ergernis. Uw gezicht krijgt een vermoeide, soms wat boze uitstraling. Een onderooglidcorrectie rekent op effectieve wijze af met wallen en geeft u een frisse uitstraling. Het is een populaire cosmetische ingreep met uitstekende resultaten. Indien gewenst kan een onderooglidcorrectie gecombineerd worden met een bovenooglidcorrectie.

Onderooglidcorrectie Nederland.
Onderooglidcorrectie Nederland.
Verwijder wallen met een onderooglidcorrectie

Wallen en donkere kringen kunnen uw gezicht een vermoeide indruk geven. Het ontstaan van wallen heeft echter zeker niet altijd te maken met een slaaptekort en/of allergieën. Met het verstrijken van uw leeftijd neemt de elasticiteit van uw huid af en verslappen uw spieren. Door het verslappen van de spieren kan onderliggend vet verzakken. Deze verzakking heeft het ontstaan van wallen tot gevolg. Wallen komen voor bij zowel mannen als vrouwen en kunnen tegenwoordig prima behandeld worden. Een onderooglidcorrectie Nederland is een geschikte behandeling om overtollige huid en vetweefsel te verwijderen. Wanneer overweegt u een onderooglidcorrectie in Nederland of het buitenland en waar laat u de ingreep uitvoeren? De ooglidcorrectie van de onderoogleden is een veelvuldig toegepaste cosmetische behandeling, waarbij de kans op bijwerkingen en complicaties klein is. Een goede voorbereiding met het vergelijken van de mogelijkheden draagt bij aan een succesvolle behandeling. Als u een cosmetische behandeling overweegt wordt de ingreep altijd voorafgegaan door een intakegesprek bij een kliniek. Het intakegesprek voor een onderooglidcorrectie kan bij Acura Medisch Centrum plaatsvinden in zowel de kliniek in Amsterdam als in Weert. De ingreep zelf vindt plaats in Weert. Met de cosmetisch arts, die de onderooglidcorrectie zal uitvoeren, wordt gesproken over uw gezondheid, medische achtergrond, medicijngebruik en de verwachtingen die u heeft van de ingreep. De arts zal ook onderooglidcorrectie voor en na foto’s laten zien, zodat u kunt zien welke resultaten de kliniek heeft bereikt met reeds uitgevoerde ooglidcorrecties. U ontvangt een persoonlijk behandelplan met een prijsopgave.

Transconjunctivale ooglidcorrectie

Het is vanaf heden ook mogelijk om voor de transconjunctivale ooglidcorrectie te kiezen. Soms is er geen sprake van losse huid, maar slechts van vetzakjes onder de ogen. In dergelijke gevallen kunt u kiezen voor een transconjunctivale ooglidcorrectie. Hierbij wordt er dan een klein sneetje gemaakt aan de binnenkant van het ooglid. Dit zal achteraf niet meer zichtbaar zijn. Een belangrijk voordeel hiervan is dat er geen spieren doorgesneden hoeven te worden om het vet te kunnen verwijderen. Meestal wordt deze onderooglidcorrectie methode uitgevoerd bij jongere patiënten, waarbij dus alleen sprake is van vetwallen. De huis wordt bij deze ingreep niet strakker gemaakt, maar de wallen van de onderste oogleden worden verminderd, waarbij er dus geen sprake is van zichtbare littekens.

Onderooglidcorrectie Nederland, een relatief eenvoudige ingreep

Op de dag van de daadwerkelijke ingreep worden foto’s gemaakt die in uw medisch dossier komen. De arts zal markeringen aanbrengen bij het teveel aan huid en daarna wordt de verdoving aangebracht. Het te behandelen gebied wordt plaatselijk verdoofd, de injecties kunnen gevoelig zijn. Bent u erg angstig of ziet u er tegen de behandeling op? De arts kan soms sedatie toepassen, waarbij u licht slaapt en niets meekrijgt van de onderooglidcorrectie ingreep. Na het inwerken van de verdoving worden kleine incisies vlak onder uw wimperrand gemaakt. Van zichtbare littekens is later nauwelijks sprake. De overtollige huid en vetweefsel worden verwijderd en/of herverdeeld. De wondjes worden bedekt met pleistertjes. Direct na de ingreep, die doorgaans niet langer dan een uur duurt, wordt u naar de verkoeverruimte gebracht, waar u rustig kunt bijkomen van de onderooglidcorrectie.
Om zwellingen en bloeduitstortingen zoveel mogelijk tot een minimum te beperken, worden de oogleden gekoeld. U krijgt koelinstructies, zodat u ook na thuiskomst kunt koelen. Direct na de behandeling mag u zelf niet autorijden. Geadviseerd wordt om iemand mee te nemen die u veilig thuisbrengt. Een handige tip om zwellingen te verminderen, is om de eerste nachten op een extra kussen te slapen. Uw hoofd ligt dan wat hoger. Zwellingen en blauwe plekken die ontstaan, verdwijnen in de dagen na de ingreep vanzelf. Van napijn is bij een onderooglidcorrectie meestal weinig sprake. Mocht u toch pijn ervaren dan kunt u een Paracetamol gebruiken om te pijn weg te nemen. De onderooglidcorrectie is een relatief eenvoudige cosmetische ingreep. Het is belangrijk om de adviezen, die u van de behandelend arts ontvangt, nauwkeurig op te volgen. Dit houdt onder meer in dat u het de eerste dagen na de ingreep rustig aan doet en zware lichamelijke inspanning vermijdt. Contactlenzen gebruikt u de eerste tien tot veertien dagen na de ingreep beter niet. De huid herstelt snel en littekentjes zijn na het volledige herstel nauwelijks zichtbaar. Bij Acura Medisch Centrum worden de hechtingen na vijf fot zeven dagen verwijderd. De eerste resultaten zijn direct na de ingreep zichtbaar. Let wel dat door zwellingen en blauwe plekken dit niet het definitieve resultaat is. In de weken na de onderooglidcorrectie worden de resultaten steeds beter zichtbaar. Voordat het eindresultaat is bereikt, zijn ongeveer drie maanden verstreken.

Bijwerkingen en complicaties onderooglidcorrectie Nederland

Ondanks dat de onderooglidcorrectie een van de meest uitgevoerde en veilige cosmetische behandelingen in Nederland is, bestaat er altijd een kans op risico’s en complicaties. Het betreft een ingreep in uw gezicht, vlakbij de ogen. Nadelige gevolgen kunnen dan een behoorlijke impact hebben. Tijdens het intakegesprek zal de behandelend cosmetisch arts de mogelijke complicaties met u bespreken. Net zoals bij iedere andere cosmetische ingreep kunnen zich bij een onderooglidcorrectie in Nederland onder meer infecties en allergische reacties voordoen. Daarnaast bestaat er een kans op een slechte wondgenezing, gevoelloze oogleden en ogen die niet meer volledig gesloten en geopend kunnen worden. Soms kan het uiteindelijke resultaat tegenvallen, omdat geen exacte symmetrie is bereikt. U kunt de kans op bijwerkingen en complicaties verkleinen door de instructies van de arts op te volgen. Een onderooglidcorrectie Nederland bij Acura Medisch Cnetrum is een investering die u doet in uw eigen welzijn. Zeg nu zelf: voor een frisse uitstraling kunt u toch best een paar dagen zonder intensief sporten en/of zware lichamelijke inspanningen?

Ervaringen met onderooglidcorrectie Nederland

De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum hebben ruime ervaring met het uitvoeren van de onderooglidcorrectie behandeling. Het is een ingreep die direct zichtbare resultaten geeft. Heeft u last van wallen onder uw ogen? Krijgt u vaak de opmerking dat uw gezicht er vermoeid uitziet? Ook voor u kan een onderooglidcorrectie uitkomst bieden. Acura Medisch Centrum beschikt over modern ingerichte privéklinieken in Amsterdam en Weert. U kunt een afspraak maken voor een informatief intakegesprek bij een van beide klinieken. Het spreekt voor zich dat u kunt rekenen op deskundige artsen die samen met u streven naar een optimaal resultaat. De artsen worden ondersteund door vakkundige medische medewerkers die u met raad en daad bijstaan. Meer weten of een intakegesprek inplannen? U kunt Acura Medisch Centrum direct telefonisch bereiken, daarnaast is het mogelijk om het online contactformulier in te vullen. U bent van harte welkom in Amsterdam en Weert.

Onderooglidcorrectie klinieken in Nederland vergelijken

In Nederland bevinden zich tientallen klinieken die de onderooglidcorrectie behandeling uitvoeren. Hoe kiest u dan de kliniek die het beste bij u past? Dit kunt u namelijk op verschillende manieren doen. U kunt ooglidcorrectie klinieken in Nederland online vergelijken, door de websites van de diverse klinieken goed te bestuderen. Dit geldt ook voor de voor en na foto’s en onderooglidcorrectie ervaringen die over de desbetreffende klinieken zijn gedeeld. Acura Medisch Centrum is in 2018 verkozen tot beste kliniek op het gebied van de ooglidcorrectie behandeling. We zijn dan ook uitermate trots op de gemiddelde klanttevredenheid van maar liefst een 9,4.

Onderooglidcorrectie Nederland – per provincie
 • Onderooglidcorrectie provincie Drenthe
 • Onderooglidcorrectie provincie Flevoland
 • Onderooglidcorrectie provincie Friesland
 • Onderooglidcorrectie provincie Gelderland
 • Onderooglidcorrectie provincie Groningen
 • Onderooglidcorrectie provincie Limburg
 • Onderooglidcorrectie provincie Noord-Brabant
 • Onderooglidcorrectie provincie Noord-Holland
 • Onderooglidcorrectie provincie Overijssel
 • Onderooglidcorrectie provincie Utrecht
 • Onderooglidcorrectie provincie Zuid-Holland
 • Onderooglidcorrectie provincie Zeeland
Onderooglidcorrectie Nederland – grootste steden
 • Onderooglidcorrectie Amsterdam
 • Onderooglidcorrectie in Amstelveen, Haarlem of Hoofddorp
 • Onderooglidcorrectie in Den Haag, Leiden of Zaanstad
 • Onderooglidcorrectie in Eindhoven of Veldhoven
 • Onderooglidcorrectie in Groningen of Enschede
 • Onderooglidcorrectie in Maastricht, Zwolle of Almere
 • Onderooglidcorrectie in Nijmegen of Arnhem
 • Onderooglidcorrectie in Rotterdam of Barendrecht
 • Onderooglidcorrectie in Utrecht of Amersfoort
 • Onderooglidcorrectie in Zaanstad, Zaandam, Den Bosch (’s-Hertogenbosch)
 • Onderooglidcorrectie in Purmerend, Roosendaal, Lelystad, Leidschendam-Voorburg
 • Onderooglidcorrectie in Oss, Helmond, Hilversum
 • Onderooglidcorrectie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo
 • Onderooglidcorrectie in Delft, Venlo, Deventer, Sittard
 • Onderooglidcorrectie in Dordrecht, Ede, Leeuwarden, Alphen aan den Rijn
 • Onderooglidcorrectie in Apeldoorn, Hengelo of Zoetermeer
 • Onderooglidcorrectie in Alkmaar, Emmen, Westland, Naaldwijk
 • Onderooglidcorrectie in Houten, Middelburg, Waalwijk
 • Onderooglidcorrectie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert
 • Onderooglidcorrectie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen
 • Onderooglidcorrectie in Den Helder, Drachten, Barneveld, Hoogeveen
 • Onderooglidcorrectie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum
 • Onderooglidcorrectie in Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Hardenberg
 • Onderooglidcorrectie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen
 • Onderooglidcorrectie in Almelo, Hoorn, Vlaardingen, Gouda
Onderooglidcorrectie overige steden
 • Onderooglidcorrectie Aalsmeer, Alblasserdam, Ameland, Appingedam
 • Onderooglidcorrectie Baarn, Beemster, Best, Beverwijk
 • Onderooglidcorrectie Blaricum, Borne, Boxmeer, Brielle
 • Onderooglidcorrectie Castricum, Coevorden, Cuijk, Culemborg
 • Onderooglidcorrectie De Bilt, Defzijl, Diemen, Dronten
 • Onderooglidcorrectie Edam, Eemnes, Eiburg, Emmen
 • Onderooglidcorrectie Enkhuizen, Etten-Leur, Goes, Goirle
 • Onderooglidcorrectie Haren, Harderwijk, Harlingen, Heemstede
 • Onderooglidcorrectie Heemskerk, Heilo, Hellevoetsluis, Hillegom
 • Onderooglidcorrectie Houten, Huizen, IJsselstein,
 • Onderooglidcorrectie Kampen, Kapelle, Kerkrade, Krimpen aan den IJssel
 • Onderooglidcorrectie Landgraaf, Leerdam, Leiderdorp, Leusden
 • Onderooglidcorrectie Lisse, Lochem, Loppersum, Maassluis
 • Onderooglidcorrectie Medemblik, Meppel, Moerdijk, Montfoort
 • Onderooglidcorrectie Nederweert, Nieuwkoop, Nijkerk, Noordwijk
 • Onderooglidcorrectie Oirschot, Oldenzaal, Ommen, Oud-Beijerland
 • Onderooglidcorrectie Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Purmerend, Putten
 • Onderooglidcorrectie Rheden, Rhenen, Ridderkerk, Rijswijk
 • Onderooglidcorrectie Schagen, Schiedam, Someren, Steenbergen
 • Onderooglidcorrectie Terneuzen, Texel, Tiel, Tubbergen
 • Onderooglidcorrectie Uitgeest, Uithoorn, Urk
 • Onderooglidcorrectie Valkenswaard, Veendam, Veenendaal, Veldhoven
 • Onderooglidcorrectie Vianen, Vlieland, Vlissinge, Voorschoten
 • Onderooglidcorrectie Waddinxveen, Wageningen, Weesp, Woerden
 • Onderooglidcorrectie Zaltbommel, Zeewolde, Zandvoort, Zwijndrecht
Onderooglidcorrectie Nederland FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over een onderooglidcorrectie behandeling in Nederland. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Wat houdt een onderooglidcorrectie precies in?
De onderooglidcorrectie is een relatief kleine, eenvoudige ingreep met als doel de wallen onder uw ogen te corrigeren. De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving, waarbij een teveel aan huid en opgehoopt vetweefsel wordt verwijderd. Het corrigeren van de onderste oogleden heeft als resultaat dat u er minder vermoeid en nors uitziet.

2. Word ik voor een onderooglidcorrectie in Nederland opgenomen in de kliniek?
Nee, de ingreep vindt plaats op poliklinische basis. Na afloop van de ingreep is er tijd om bij te komen in de kliniek. Voelt u zich goed, dan geeft de cosmetisch arts u toestemming om naar huis te gaan. Geadviseerd wordt wel om voor vervoer te zorgen, zelfstandig naar huis rijden is niet toegestaan. Neem een familielid, kennis of vriend(in) mee die u naar huis brengt.

3. Waar laat ik in Nederland een onderooglidcorrectie uitvoeren?
Verspreid over Nederland bevinden zich meerdere klinieken en ziekenhuizen waar u terecht kunt voor een onderooglidcorrectie. Het is een veilige, veelvuldig toegepaste ingreep die doorgaans om cosmetische redenen wordt overwogen. De tarieven voor de ingreep lopen uiteen. Laat u door meerdere cosmetisch artsen informeren over de mogelijkheden.

4. Wordt een onderooglidcorrectie in het buitenland aangeboden?
Ja. Deze relatief eenvoudige ingreep wordt wereldwijd aangeboden en toegepast.

5. Hoeveel kost een onderooglidcorrectie in Nederland?
De kosten voor een onderooglidcorrectie verschilt per kliniek en per behandelmethode. Het is belangrijk om vooraf uw wensen en verwachtingen kenbaar te maken, zodat een arts u een gerichte behandeling voor kan stellen. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift bovenste ooglid (beide ogen)€ 725
Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

6. Is de ingreep in het buitenland goedkoper?
Net zoals bij veel andere cosmetische ingrepen wordt ook de onderooglidcorrectie in het buitenland goedkoper aangeboden. Wees alert bij de keuze voor een behandelaar. Kijk verder dan alleen het prijskaartje, vraag naar aantoonbaar bereikte resultaten en de ervaring die iemand heeft met het toepassen van de ingreep. Vergeet ook zeker niet om te berekenen wat de bijkomende reis- en verblijfskosten zijn.

7. Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Ooglidcorrecties die op basis van een medische indicatie worden uitgevoerd, komen voor vergoeding in aanmerking. Onderooglidcorrecties zijn vrijwel altijd cosmetisch, zonder dat er van een medische indicatie sprake is. Dit houdt in dat de kosten doorgaans niet vergoed worden. De exacte mogelijkheden en voorwaarden zijn vermeld in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

8. Is een onderooglidcorrectie in Nederland veilig?
Ja, als de ingreep door een ervaren arts wordt toegepast is het een relatief veilige behandeling met een uiterst kleine kans op complicaties. De arts zal u tijdens het intakegesprek wijzen op de mogelijke bijwerkingen en risico’s van de ooglidcorrectie. Hiertoe behoren onder meer allergische reacties, zwellingen, nabloedingen, infectie gevaar en slechte wondgenezing. De meeste verschijnselen verdwijnen vanzelf in de dagen na de ooglidcorrectie.

9. Wanneer laat ik een onderooglidcorrectie uitvoeren?
Wallen of vetophopingen onder uw ogen alsmede een huidoverschot door afhangende onderoogleden geven uw gezicht vaak een vermoeide, oudere uitstraling. Met een onderooglidcorrectie wordt dit verbeterd. De ingreep geeft u een frisse uitstraling en u ziet jaren jonger uit.

10. Hoe ziet mijn gezicht eruit na de onderooglidcorrectie?
Als gevolg van de correctie zal het gebied onder uw oogleden gezwollen zijn. Blauwe en rode huidverkleuringen doen zich ook voor. Zowel de zwellingen als de verkleuringen nemen vanzelf af. Volg eventuele koeladviezen van de arts op. Hiermee worden de zwellingen zoveel mogelijk tegengegaan. De meeste mensen die een onderooglidcorrectie ondergaan, gaan na ongeveer een week weer aan het werk.

11. Welke resultaten kan ik verwachten?
Resultaten worden al snel na de ingreep zichtbaar. Als de zwellingen en bloeduitstortingen zijn afgenomen en de hechtingen verwijderd, ziet u het verschil. Uw huid is strakker en u ziet er jonger en minder vermoeid uit. De resultaten die bereikt worden, zijn langdurig. Doorgaans hebben mensen die een onderooglidcorrectie ondergaan 10 tot 12 jaar plezier van de ingreep. Onder invloed van de tijd en het ouder worden zal uw huid opnieuw verouderen en verslappen. Indien gewenst kunt u dan uw oogleden nogmaals laten behandelen.

12. Is de onderooglidcorrectie pijnlijk?
De ingreep wordt uitgevoerd met behulp van een plaatselijke verdoving. U voelt niets van de ingreep. Indien u dat wilt kan ook eventueel sedatie, een roesje, worden gegeven. De manier van verdoven wordt uitgebreid met u besproken tijdens een intakegesprek.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een onderooglidcorrectie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘onderooglidcorrectie Nederland’ een consult inplannen voor een Onderooglidcorrectie of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu