fbpx

Onderooglidcorrectie of wallencorrectie Bergen op Zoom

Overweegt u een onderooglidcorrectie of wallencorrectie in Bergen op Zoom of omgeving? Stoort u zich aan de wallen onder uw ogen? Ervaart u regelmatig vermoeide ogen of heeft uw gezicht een norse uitstraling? Een onderooglidcorrectie of wallencorrectie geeft uw ogen een ontspannen uitstraling en uw gezicht ziet er weer uitgerust uit. Het subtiele verschil laat u er jaren jonger uitzien. Maar wat als uw zorgverzekeraar de kosten niet vergoed, kiest u dan voor een kliniek in de omgeving van Bergen op Zoom of zoekt u wellicht naar een goedkoop alternatief in het buitenland?

Onderooglidcorrectie Bergen op Zoom of buitenland?

Door de veelal lagere tarieven die worden aangeboden, lijkt het tegenwoordig gewoon om voor een onderooglidcorrectie of wallencorrectie naar het buitenland te gaan. U bent zeker niet de enige die deze mogelijkheid serieus overweegt. Het lijkt een aantrekkelijke mogelijkheid om de gewenste cosmetische ingreep te ondergaan en af te rekenen met die ontsierende wallen onder uw ogen. Toch zijn er een aantal nadelen aan een wallencorrectie in het buitenland.

 • Goedkoop behandeltarief, hoge bijkomende kosten. Het lijkt zo mooi die betaalbare onderooglidcorrectie of wallencorrectie Bergen op Zoom, die u in het buitenland toe laat passen. Waar pas in een later stadium aan wordt gedacht zijn de bijkomende kosten voor reis- en verblijf. Meestal is het niet toegestaan om direct na een operatieve ingreep in het vliegtuig terug naar huis te stappen. U zult dus een aantal dagen ter plaatse moeten verblijven. Deze extra kosten komen boven op het behandeltarief en in sommige gevallen maken ze een goedkope ooglidcorrectie alsnog duur.
 • Gebrek aan kennis en onvoldoende ervaring van de plastisch chirurgen. De vraag naar cosmetische ingrepen is wereldwijd aanwezig, het is gewoon geworden om iets aan uzelf te laten veranderen en uw lichaamscontouren te laten verbeteren. Dat u een betaalbare ingreep zoekt is logisch, dat daarvoor naar het buitenland wordt uitgeweken al iets minder. Laat uw enthousiasme niet de overhand nemen, maar wees alert op de omstandigheden waaronder de onderooglidcorrectie wordt aangeboden en toegepast. Zoek reviews van een kliniek en onderzoek of de cosmetisch arts daadwerkelijk over aantoonbare ervaring beschikt. Hoe aantrekkelijk een goede aanbieding ook lijkt, kies voor ervaring en kwaliteit.
 • Nazorg en eventuele complicaties. Na de onderooglidcorrectie is rust aanbevolen. Vermijd lichamelijke inspanning en voorkom dat uw ogen onder druk komen te staan. Reizen is iets wat stress momenten met zich meebrengt en wat behoorlijk wat energie kost. Eens u terug thuis bent is de kans op bijwerkingen of complicaties vrij klein, maar wat als u te maken krijgt met klachten? Wat als de operatiewonden slecht genezen en zich infecties voordoen? Nazorg is ook bij een relatief eenvoudige ingreep als een ooglidcorrectie belangrijk. Bevindt de behandelend arts zich dan in het buitenland dan wordt dit al lastig en bent u vaak aangewezen op uw huisarts of het plaatselijke ziekenhuis.
Alternatief onderooglidcorrectie of wallencorrectie Bergen op Zoom of omgeving

Het spreekt voor zich dat zich ook in het buitenland excellente cosmetisch artsen bevinden en dat er, net zoals in Nederland, hoogwaardige kwaliteit en zorg wordt verleend. Toch kan het een veilig of vertrouwd idee geven om een onderooglidcorrectie in Bergen op Zoom en omgeving toe te laten passen. U voorkomt hiermee problemen met de taal. In eigen land kunt u ervan uitgaan dat de artsen en medewerkers van een kliniek uw taal spreken. Schrikt u van de tarieven die in Bergen op Zoom gehanteerd worden voor een wallencorrectie? Laat u dan informeren door de medewerkers van Acura Medisch Centrum in Weert of Breda. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

Onze artsen voeren de ooglidcorrectie frequent toe en het is een van de specialisaties binnen ons medisch centrum. Indien gewenst kan de onderooglidcorrectie met andere cosmetische ingrepen gecombineerd worden.

Ervaring en kwaliteit gecombineerd

Acura Medisch Centrum ontving van Elsevier Weekblad de titel “Beste kliniek van Nederland 2018”. Het niveau van de zorg ligt hoog en wij zijn trots op de hoge, constante mate van kwaliteit die geleverd wordt. U kunt rekenen op persoonlijk advies en deskundige begeleiding gedurende de behandelprocedure. Zoekt u een oplossing om de wallen onder uw ogen te verwijderen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Het eerste consult is gratis en zonder enige verplichting. Meer weten? Bel ons op 0495-431711, vul het online contactformulier in of stuur een e-mail naar consult@acuramedischcentrum.nl.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu