fbpx

Onderooglidcorrectie of wallencorrectie Dordrecht

Overweegt u een onderooglidcorrectie of wallencorrectie in Dordrecht of omgeving? De onderooglidcorrectie of wallencorrectie is een van de meest toegepaste cosmetische ingrepen. De kosten van de ingreep kunnen best hoog oplopen. Dat u daarbij kijkt naar eventuele vergoedingsmogelijkheden lijkt logisch, al blijkt het krijgen van een vergoeding niet eenvoudig. De voorwaarden die zorgverzekeraars hanteren, zijn zeer strikt en bieden zeer beperkte mogelijkheden. Zeker als de medische noodzaak voor de ingreep ontbreekt, komen de kosten voor eigen rekening.

Vergoedingsmogelijkheden onderooglidcorrectie

Onder het motto ‘niet geschoten is altijd mis’, doet u er goed aan om uw polisvoorwaarden erop na te slaan en zo te bekijken of er al dan niet vergoedingsmogelijkheden op de gewenste behandeling van toepassing zijn.

 • Basisverzekering. Strenge en zeer strikte voorwaarden worden gehanteerd aan het vergoedingenbeleid binnen de basisverzekering. Pas als u de medische noodzaak aan kunt tonen is, beperkte, vergoeding mogelijk. Vaak is dit bij een onderooglidcorrectie niet geval. Fysieke klachten als vermoeide ogen en een norse uitstraling behoren hier niet toe. Verwacht vanuit de basisverzekering dan ook geen vergoeding.
 • Aanvullende zorgpolissen. Zorgverzekeraars bieden een waaier aan aanvullende zorgpakketten aan. Sommige van deze pakketten bieden daadwerkelijk een, beperkte, vergoeding voor cosmetische ingrepen. Ook om voor deze vergoeding in aanmerking te komen doet u er goed aan om de polisvoorwaarden aandachtig na te lezen.

Heeft u mogelijk recht op een kostenvergoeding? Dan heeft u toestemming nodig van uw zorgverzekeraar om de onderooglidcorrectie of wallencorrectie Dordrecht te ondergaan. Het is niet ondenkbaar dat uw zorgverzekeraar hiervoor contracten heeft afgesloten met bepaalde ziekenhuizen, huisartsen en/of klinieken. Behandeling dient dan bij of door een van deze behandelaars plaats te vinden.

Zorgkorting onderooglidcorrectie of wallencorrectie Dordrecht of omgeving

Wat veel mensen niet weten is dat een cosmetisch arts met u de mogelijkheden voor een vergoeding kan bespreken. Een arts kan immers bepalen of het op basis van uw situatie zinvol is om een vergoedingsverzoek in te dienen. Overigens dient u voor de vergoeding een verwijsbrief te overhandigen. Pas als uw aanvraag helemaal compleet is, wordt deze in behandeling genomen. Wist u trouwens dat zorgverzekeraars geregeld prijsafspraken met klinieken over kortingen? Het interessante is dat deze kortingen soms ook gegeven worden als er geen medische noodzaak is voor de onderooglidcorrectie. Uiteraard kan het ondanks het kortingsbedrag altijd gebeuren dat de ingreep bij een niet gecontracteerde kliniek lager blijkt uit te vallen. Bekijk daarom meerdere tarieven en vergelijk het uitgebreide aanbod met elkaar. Betaalbare onderooglidcorrecties in Dordrecht en omgeving zijn ook voor u toegankelijk.

Voorwaarden vergoeding zorgverzekeraar

Dat zorgverzekeraars voorwaarden hanteren is bekend. Welke voorwaarden dit dan precies zijn, verschilt per ingreep en per verzekeraar. Naast het kunnen overleggen van een verwijsbrief vragen sommige verzekeraars ook om foto’s te sturen waarop uw oogleden duidelijk zichtbaar zijn. Daarnaast wordt niet zelden een wachtlijst van enige maanden gehanteerd. Ook is er sprake van een maximaal vergoedingsbedrag. Verwacht zeker niet dat u het volledige behandelbedrag vergoed krijgt, ook niet bij een aantoonbare medische noodzaak. De maandelijkse kosten die u voor een duur aanvullend zorgpakket betaalt, staan vrijwel nooit in verhouding tot de beperkte vergoedingsbedragen.

Het betaalbare binnenlandse alternatief

Ondervindt u hinder van de wallen onder uw ogen, maar weerhouden de kosten u om voor een onderooglidcorrectie in Dordrecht te kiezen? Het is niet nodig om uit te wijken naar een onbekende kliniek in het buitenland. In Weert of Breda kunt u bij Acura Medisch Centrum terecht voor zowel een boven- als onderooglidcorrectie. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

Tijdens de correctie, die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt, wordt het opgehoopte vet onder de ogen verwijderd en eventueel overtollige huid weggenomen. De incisies worden gemaakt in de huidplooien, zodat er nadien nauwelijks littekens zichtbaar zijn. Een onderooglidcorrectie is een poliklinische behandeling, waarbij u kort na het afronden de kliniek weer kunt verlaten. Resultaten ontwikkelen zich in de weken en maanden na de ingreep en zijn na 3 tot 6 maanden goed te beoordelen. Snel na de ingreep ziet u dat de wallen plaatsmaken voor een frisse, uitgeruste uitstraling.

Vrijblijvend adviesgesprek onderooglidcorrectie

Dat u de wallen onder uw ogen liever kwijt dan rijk bent, begrijpen de cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum als geen ander. Wekelijks worden bij de kliniek boven- en onderooglidcorrecties met langdurig resultaat uitgevoerd. Vocht- en/of vetwallen worden op effectieve manier verwijderd, zonder dat u zich druk hoeft te maken over eventuele littekens. Laat u vrijblijvend informeren over de ingreep en de kosten. Tijdens een gratis intakegesprek wordt de ingreep toegelicht en beoordeelt een arts uw persoonlijke mogelijkheden. Direct een afspraak maken kan! Bel met 0495-431711 of stuur een e-mail naar consult@acuramedischcentrum.nl.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu