fbpx

Onderooglidcorrectie of wallencorrectie Gilze

Overweegt u een onderooglidcorrectie of wallencorrectie in Gilze of omgeving? Wallen en afhangende oogleden beïnvloeden niet alleen uw zicht, ze geven u ook een oudere en vermoeide uitstraling. Deze uitstraling wordt extra benadrukt als ook uw onderste oogleden gaan afhangen en er zichtbare ‘zakjes’ onder uw ogen zichtbaar worden. De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum voeren wekelijks meerdere ooglidcorrecties uit. Met een onderooglidcorrectie of wallencorrectie in Gilze of omgeving worden klachten als een vermoeide ogen, hoofdpijn en een norse uitstraling op eenvoudige wijze verholpen. Laat u tijdens een consult in Weert of Breda vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die een ooglidcorrectie u te bieden heeft.

Informatie en advies onderooglidcorrectie of wallencorrectie Gilze of omgeving

Uw huid kan als gevolg van het ouder worden, en deels door genetische aanleg, veel van haar natuurlijke elasticiteit verliezen. De aanmaak van collageen neemt eveneens af en het gevolg hiervan is dat uw huid wat kan verzakken. U kunt er daardoor ouder uitzien dan dat u in feite bent. Heeft u daarbij ook nog wallen onder uw ogen dan kunnen deze uw vermoeide uitstraling extra benadrukken. Dat het niet nodig is om onnodig lang met fysieke klachten rond te blijven lopen, is iets wat helaas nog altijd door veel mensen over het hoofd wordt gezien. Het is immers mogelijk om met een onderooglidcorrectie opgehoopte vetweefsels en overtollige huid te laten verwijderen. De ooglidcorrectie is zelfs een van de meest toegepaste cosmetische ingrepen bij mannen en vrouwen.

 • Onderooglidcorrectie. Verslapping van de ouder wordende huid kan gepaard gaan met het ophopen van vetweefsels onder uw oogkas. Overtollig vet is niet aangenaam en vormt kenmerkende wallen, waardoor uw gezicht er al snel wat ouder uitziet. Het is logisch dat u zichzelf hieraan stoort en dat u zoekt naar een geschikte oplossing om de wallen te verwijderen. Een wallencorrectie wordt onder plaatselijke verdoving, soms sedatie, toegepast. Het is een ingreep waarbij onder de wimperrand een kleine incisie wordt gemaakt. Zowel het opgehoopte vet als de overtollige huid worden verwijderd en de wond wordt gehecht of van hechtpleisters voorzien. Juist omdat er vlak onder de wimperrand wordt gewerkt, is er later geen sprake van opvallende littekens. Kort na de ingreep kunt u de kliniek verlaten en vangt de herstelperiode aan.

De effectieve ingreep wordt toegepast indien u over een goede gezondheid beschikt. Om uw geschiktheid te beoordelen bekijkt een cosmetisch arts zowel de huid rondom uw ogen als uw medische situatie.

Ervaringen onderooglidcorrectie of wallencorrectie

U kunt zichzelf al enigszins voorbereiden op een intakegesprek door ervaringen te lezen die anderen hebben met de ooglidcorrectie. Online vindt u tal van beautyfora, fora gespecialiseerd in cosmetische chirurgie, maar ook persoonlijke blogs die u op neutrale wijze inzicht geven in de behandeling. Interessant om te zien zijn ook wallencorrectie voor en na foto’s en onderooglidcorrecties video’s. Basisvragen worden globaal beantwoord en u heeft een idee over de effecten en resultaten die bereikt worden. Uiteraard kunt u ook op de websites van behandelend klinieken reviews en klantervaringen lezen. Feit blijft dat waar u ook leest of informatie vindt, vertrouw op uw eigen intuïtie. U bent degene die ingreep ondergaat en om enigszins ontspannen aan de ooglidcorrectie te beginnen is vertrouwen in de arts van onschatbare waarde.

Frisse uitstraling na onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie geeft u een frisse uitstraling, zonder dat daarbij uw natuurlijke gezichtscontouren verloren gaan. Indien gewenst kan de onderooglidcorrectie gecombineerd worden met het corrigeren van de bovenste oogleden of met een wenkbrauwlift. Welke mogelijkheden precies in combinatie met elkaar worden toegepast, bespreekt een arts met u. De oogleden zwellen als gevolg van de ingreep behoorlijk op en om te voorkomen dat uw ogen helemaal dicht zitten, kunnen de boven- en onderooglidcorrectie tijdens een separate ingreep toegepast worden. Resultaten worden gaandeweg zichtbaar en ontwikkelen zich verder gedurende drie tot zes maanden na de ooglidcorrectie. Volg de tips en adviezen van de arts op, daarmee heeft u direct invloed op de ontwikkeling van het eindresultaat. Wanneer het resultaat definitief is, heeft u daar langdurig plezier van. De eerste 10 tot 15 jaar hoeft u niet meer naar een vermoeid spiegelbeeld te kijken.

Persoonlijk behandeladvies onderooglidcorrectie

Bent u de wallen onder uw ogen zat en vergelijkt u de behandelmogelijkheden met elkaar? Acura Medisch Centrum biedt u hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

Wallen behoren na de ingreep tot het verleden en u ziet er weer fris en fruitig uit. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die onze artsen u te bieden hebben? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk consult. U kunt ons bereiken op 0495-431711 of vul het contactformulier in.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu