fbpx

Onderooglidcorrectie of wallencorrectie Kaatsheuvel

Overweegt u een onderooglidcorrectie of wallencorrectie in Kaatsheuvel of omgeving? Hangende oogleden en/of wallen onder uw ogen laten u er vermoeid uitzien. Uw gezicht heeft een sombere uitdrukking en u oogt ouder dan uw werkelijke leeftijd. Naast deze uiterlijke kenmerken doen zich ook soms fysieke klachten als vermoeide ogen en hoofdpijn voor. Zeker als het afhangen van de ogen een punt bereikt dat uw zicht wordt beperkt, dan is het tijd om actie te ondernemen. Een onderooglidcorrectie of wallencorrectie verhelpt de klachten en laat u er weer stralend uitzien.

Kosten onderooglidcorrectie of wallencorrectie Kaatsheuvel of omgeving

Ooglid- en wallencorrecties worden in binnen- en buitenland door een groot aantal huisartsen, ziekenhuizen en privéklinieken aangeboden en uitgevoerd. Een onderooglidcorrectie wordt meestal uit esthetisch oogpunt overwegen en de kosten dient u zelf te betalen. De kosten voor de ingreep lopen uiteen, naast de prijs is ook de kwaliteit van de cosmetisch kliniek alsmede de ervaring van de behandelend arts van belang voor het bereiken van het gewenste resultaat. Geadviseerd wordt om bij het vergelijken van de mogelijkheden goed te kijken naar de geboden prijs-kwaliteitsverhouding. De prijs van een onderooglidcorrectie kan duur uitvallen. De concurrentie tussen aanbieders onderling is groot, wat daarbij opvalt is het toenemend aantal huisartsenklinieken dat de ingreep uitvoert. Kritisch vergelijken voorkomt dat u blind vaart op een goedkope behandeling en eventueel te maken krijgt met hoge bijkomende kosten. Punten van aandacht:

 • Wat is er bij de genoemde prijs inbegrepen? Betreft het één ooglid of beide?
 • Waar vindt de ingreep plaats? Kies voor een hygiënisch, steriele kliniekruimte die geschikt is voor het toepassen van operatieve ingrepen.
 • Heeft u een aantrekkelijk tarief ontvangen van een buitenlandse kliniek? Kijk dan naar het aantal keren dat u naar de kliniek moet reizen en hoe lang u ter plaatse moet verblijven. In dit soort situaties krijgt u te maken met bijkomende kosten.
 • Hoe zijn controles en nazorg geregeld?

Tarieven zijn interessant en vaak mede bepalend voor de keuze van een geschikte behandelaar. Dat een prijs vaak slechts een klein deel is van de onderooglidcorrectie, blijkt als u op basis van de ontvangen tarieven naar een aantal intakegesprekken gaat. U ervaart dan zelf dat iedere kliniek en arts eigen waarden en normen hebben. Bij de een heeft u al snel een vertrouwd gevoel, terwijl u bij de ander de kliniek het liefst zo snel mogelijk weer verlaat. Neem deze ervaringen mee bij het nemen van een beslissing.

Betaalbare kwaliteit onderooglidcorrectie

Dat een onderooglidcorrectie of wallencorrectie in Kaatsheuvel of in de buurt hiervan niet duur hoeft te zijn, bewijst Acura Medisch Centrum. De kliniek staat bekend om de prima prijs-kwaliteitsverhoudingen en dat blijkt ook uit de prijs die u voor een ooglidcorrectie betaalt. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

De ingreep vindt plaats in de kliniek in Weert of Breda en duurt meestal niet langer dan 60 minuten. Tijdens de ooglidcorrectie worden opgehoopte vetweefsels onder de ogen verwijderd en neemt de arts indien noodzakelijk ook de overtollige huid weg. Het resultaat van de ingreep is dat u een uitgerust, fris uiterlijk heeft. Bovendien zijn klachten als hoofdpijn en vermoeide ogen verdwenen. Gemiddeld heeft u 10 tot 15 jaar plezier van de ooglidcorrectie.

Veilige cosmetische ingreep

De artsen van Acura Medisch Centrum beschikken over jarenlange, aantoonbare ervaring met het toepassen van de onderooglidcorrectie. U bent in vertrouwde handen. De ingreep is relatief eenvoudig en binnen een uur uitgevoerd. Ernstige bijwerkingen doen zich zelden tot nooit voor. De arts bereidt u goed voor op de ingreep en u ontvangt richtlijnen met betrekking tot het herstel. Dat houdt onder meer in, dat u de behandelde oogleden regelmatig moet koelen om zo de zwellingen te beperken. In de dagen na de onderooglidcorrectie nemen zowel de zwellingen als de verkleuringen gestaag af. Uw werkzaamheden kunt u na een week weer oppakken. Let wel dat uw gezicht er dan nog wat beurs uit kan zien.

Informatie onderooglidcorrectie of wallencorrectie

Dat niet iedereen met wallen onder de ogen de correctie kan ondergaan maakt duidelijk dat het een operatieve ingreep is waarbij uw gezondheid en medische geschiedenis een grote rol spelen. Neem daarom naar een intakegesprek bij een cosmetisch arts altijd zoveel mogelijk relevante informatie, waaronder eventuele medicatie, mee. De arts kan aan de hand hiervan rekening houden met eventuele aanpassingen of bijzonderheden. Het intakegesprek bij Acura Medisch Centrum is gratis. Wilt u een afspraak maken of meer informatie hebben over een onderooglidcorrectie? Bel met 0495-431711 of stuur een e-mail naar consult@acuramedischcentrum.nl

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu