fbpx

Onderooglidcorrectie of wallencorrectie Oosterhout

Overweegt u een onderooglidcorrectie of wallencorrectie in Oosterhout of omgeving? Wallen of zakjes onder de ogen worden vaak als vervelend ervaren. Ze geven u een vermoeide, sombere blik en roepen geregeld vragen van familie en kennissen, maar ook onbekenden op. Met een onderooglidcorrectie of wallencorrectie Oosterhout of in de buurt hiervan, kunnen uw wallen succesvol verwijderd worden. Reken af met die voortdurend aanwezige norse blik. Na de ingreep zit u beter in uw vel en dat ziet u terug in een frisse, uitgeruste uitstraling.

Gespecialiseerde onderooglidcorrectie of wallencorrectie Oosterhout of omgeving

Het is begrijpelijk dat u graag af wilt van wallen en donkere kringen onder uw ogen. Waar vet- en vochtwallen door middel van een wallencorrectie verwijderd kunnen worden, bestaat er ook zoiets als tijdelijke wallen. Dit worden ook wel vermoeidheidswallen genoemd. Zaken als stress, oververmoeidheid, vochtophoping, roken, alcohol gebruik, onvoldoende bewegen en het eten van relatief ongezonde voeding liggen aan de basis van deze vaak tijdelijke wallen of zakjes. Na een nacht goed slapen nemen deze wallen goed af en zijn ze weer even verdwenen. Heeft u echter te maken met blijvend zichtbare wallen, dan is dit helaas meestal een gevolg van de ouder wordende huid. Tegenwoordig zijn wallen goed te behandelen en krijgt u met een minimaal invasieve ingreep weer een uitgeruste gezichtsuitdrukking. Er zijn diverse redenen om een wallencorrectie te overwegen:

 • Slaapt u goed en regelmatig, maar ziet u er desondanks moet uit?
 • Uw wallen zijn altijd zichtbaar aanwezig.
 • U krijgt regelmatig de vraag of u toch echt wel goed heeft geslapen.
 • De huid onder uw ogen hangt af en is eigenlijk overtollig.

Tijdens een consult bij een cosmetisch arts wordt gekeken naar uw wallen. Ondanks de relatieve eenvoud van de ingreep heeft een arts veel interesse in uw gezondheid en wordt medicijngebruik uitgebreid besproken. Het is niet vanzelfsprekend om een cosmetische ingreep te ondergaan. U overweegt immers een operatieve ingreep die met plaatselijke verdovingen gepaard gaat en waarbij altijd een zekere kans op bijwerkingen en complicaties bestaat.

Chirurgische ingreep of fillerbehandeling?

Afhankelijk van de aard van de klachten die u ervaart door de wallen onder uw ogen, kunt u eventueel een niet chirurgische behandeling overwegen. Ook met toepassing van fillers kunnen donkere kringen en wallen enorm verbeterd worden. Beide behandelmogelijkheden hebben zowel voor- als nadelen. Waar u met een fillerbehandeling tijdelijk resultaat heeft, geniet u van een chirurgische onderooglidcorrectie of wallencorrectie Oosterhout gemiddeld 10 tot 15 jaar. De cosmetisch artsen en huidtherapeuten van Acura Medisch Centrum beschikken over uitgebreide ervaring met de verschillende behandelmethodes en vertellen u meer over de mogelijkheden die bij u passen tijdens een kennismakingsgesprek. U krijgt onderooglidcorrectie voor en na foto’s te zien en ook de resultaten die bereikt worden met een fillerbehandeling worden duidelijk in beeld gebracht.

Langdurig resultaat onderooglidcorrectie

Hoe graag u dat ook wilt, resultaat is niet direct na de onderooglidcorrectie zichtbaar. Uw oogleden zijn eerst licht gezwollen en blauw verkleurd. Door de zwellingen is uw zicht de eerste dagen mogelijk wat troebel. Het gebruik van een speciale koelbril, koude kompressen of een ice-pack kan de zwellingen beperken. Na een week tot tien dagen zijn de ergste zwellingen en verkleuringen sterk verminderd en de eerste verbeteringen worden zichtbaar. Na drie tot zes maanden is het resultaat optimaal. Afhankelijk van uw levensstijl en de manier waarop uw huid veroudert, zijn de bereikte resultaten 10 tot 15 jaar uitstekend. Aangezien het ouder worden niet stilgezet kan worden en de huid verder kan verslappen kan dan eventueel een nieuwe ingreep worden overwogen. Dit is overigens lang niet altijd nodig en/of wenselijk. Om de resultaten te versterken kunnen combinatie behandelingen voorgesteld worden. Het is bijvoorbeeld prima mogelijk om een onderooglidcorrectie te combineren met een fractional laserbehandeling.

Cosmetische ingreep, beperkte vergoedingsmogelijkheden

Onderooglidcorrecties hebben meestal geen medische noodzaak en/of medische indicatie. Vergoedingsmogelijkheden bij zorgverzekeraars zijn dan vrij beperkt. Een enkele keer biedt een dure aanvullende zorgpolis een gedeeltelijke kostenvergoeding. Wilt u niet direct uitwijken naar een kliniek in het buitenland? Dan doet u er verstandig aan om het aanbod in Oosterhout en omgeving te bestuderen. Er zitten immers grote verschillen in de tarieven die cosmetische klinieken, en ziekenhuizen, rekenen voor een onderooglidcorrectie of wallencorrectie. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

Naast een schappelijke prijs kunt u bij ons vertrouwen op deskundige, ervaren cosmetisch artsen en professionele medewerkers. Kom vrijblijvend met ons kennismaken tijdens een gratis consult. Een afspraak maakt u door te bellen met 0495-431711.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu