fbpx

Onderooglidcorrectie of wallencorrectie Roosendaal

Overweegt u een onderooglidcorrectie of wallencorrectie in Roosendaal of omgeving? Krijgt u regelmatig de opmerking dat u er moe uitziet? Oogt u ouder dan uw werkelijke leeftijd? Het spreekt voor zich dat niemand er graag vermoeid of oud uitziet, zeker niet op het moment dat u zich eigenlijk uitgerust en fit voelt. Wallen onder uw ogen geven uw gezicht een vermoeide, norse uitstraling. Vetwallen of vochtwallen kunnen met behulp van een onderooglidcorrectie of wallencorrectie Roosendaal verwijderd worden. De wallencorrectie is een ingreep die door de artsen van Acura Medisch Centrum frequent wordt toegepast en waarbij uw fysieke klachten worden verholpen. Na afloop van de onderooglidcorrectie heeft u een jeugdige, uitgeruste uitstraling.

Ontstaan en verwijderen van wallen

Wallen of zakjes onder de ogen worden al snel geassocieerd met een slechte gezondheid en lichamelijke vermoeidheid. Toch zijn de meeste vet- of vochtwallen allesbehalve een gevolg van oververmoeidheid of een slechte levensstijl. Heeft u te maken met structurele klachten door wallen onder uw ogen? Dan kunnen daar meerdere oorzaken voor zijn. Dit zijn factoren die niets te maken hebben met ongezonde eetgewoontes, vermoeidheid of chronisch slaaptekort. Naarmate u ouder wordt, verliest de huid veel van de natuurlijke elasticiteit. De collageenproductie neemt af en onderhuidse vetweefsels hopen zich op. Dit kan leiden tot de bekende wallen onder uw ogen. Het zijn dit soort wallen die meestal verwijderd kunnen worden met een onderooglidcorrectie of wallencorrectie in Roosendaal. Tijdens een gratis intakegesprek geven onze cosmetisch artsen u graag meer informatie en een gepersonaliseerd behandelvoorstel. De methodes om wallen onder de ogen te verwijderen verschillen en worden afgestemd op uw situatie. Doorgaans wordt tijdens de onderooglidcorrectie zowel het opgehoopte vetweefsel als de overtollige huid verwijderd. Zowel bij mannen als vrouwen is dit een geschikte, effectieve manier om de aanwezige wallen te verwijderen. Een enkele keer is de ingreep meer complex dan vooraf gedacht en zijn ook de onderliggende spieren en/of pezen bij het verouderingsproces betrokken. Een arts kan dan beslissen om tijdens de ingreep ook de pezen wat in te korten. Voor welke behandelmethode ook wordt gekozen, een onderooglidcorrectie is een relatief kleine operatie, waarbij de littekens achteraf vrijwel onzichtbaar zijn.

Keuze onderooglidcorrectie of wallencorrectie Roosendaal of omgeving

Cosmetische ingrepen zijn gewild en het aanbod is breed. Hetgeen vaak tegenvalt zijn de vergoedingsmogelijkheden. Uitblijvende kosten vergoedingen maken dat u de behandeling zelf betaald, en het is daarom dat mensen geregeld afzien van de gewenste ingreep. Waar sommigen overwegen om een onderooglidcorrectie of wallencorrectie in het buitenland toe te laten passen is het ook mogelijk om bij meerdere Nederlandse klinieken tarieven op te vragen een deze aandachtig te vergelijken. Kiest u voor een ingreep in het buitenland of toch niet? De kwaliteit van buitenlandse klinieken kan soms te wensen overlaten. Zeker als u regelmatig naar het buitenland heen en weer reist kunnen de reis- en eventuele verblijfskosten de prijs behoorlijk laten stijgen. Tel daarbij op dat niet iedere cosmetisch arts in het buitenland uw taal spreekt en dan voelt u zich eenmaal ter plekke al snel knap ellendig. Wat is dan een mogelijk alternatief? U kunt vragen of zoeken naar kortingsmogelijkheden waardoor een onderooglidcorrectie of wallencorrectie Roosendaal toch betaalbaar wordt. Daarnaast kunt u overwegen om de cosmetische ingreep in termijnen te betalen.

Aantrekkelijk geprijsde onderooglidcorrectie

Dat de tarieven voor een onderooglidcorrectie variëren, mag geen verrassing zijn. Zoveel klinieken en behandelaars, zoveel verschillende prijzen. Voor een betaalbare onderooglidcorrectie in Roosendaal en omgeving kunt u terecht bij Acura Medisch Centrum in Weert. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

In overleg met de cosmetisch arts kan de ingreep gecombineerd worden met onder meer een fractional laserbehandeling. Naast een betaalbaar tarief is het goed om te weten dat u bij Acura Medisch Centrum in ervaren, vertrouwde handen bent. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.7 weten mannen en vrouwen uit binnen- en buitenland al jaren de weg naar onze moderne kliniek in het centrum van Weert te vinden. De onderooglidcorrectie of wallencorrectie is ook bij ons een van de meest gevraagde en toegepaste cosmetische ingrepen. De ingreep duurt niet langer dan 60 minuten en na 7 tot 10 dagen zijn de zwellingen en blauwe verkleuringen sterk gereduceerd. Het is bovendien een ingreep waar u langdurig, 10 tot 15 jaar, plezier van heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met 0495-431711. Het is ook mogelijk om het online contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar consult@acuramedischcentrum.nl, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op uw bericht.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu