fbpx

Onderooglidcorrectie of wallencorrectie Tilburg

Overweegt u een onderooglidcorrectie of wallencorrectie in Tilburg of omgeving? Ondergaat u onderooglidcorrectie of wallencorrectie of bereidt u zich voor op deze ingreep? De periode voor een cosmetische ingreep is spannend. Nadat het uitgebreide intakegesprek heeft plaatsgevonden en u een datum heeft afgesproken voor de onderooglidcorrectie dan begint het wachten. Dankzij de informatie die u van de artsen van Acura Medisch Centrum ontvangt, kunt u zich terdege op de ingreep voorbereiden. U ziet de afspraak met een gerust hart tegemoet. Wanneer het grote moment daar is, wordt de procedure nogmaals met u doorgenomen en uitgevoerd. Korte tijd na de ooglidcorrectie kunt u de kliniek alweer verlaten en herstellen. De onderooglidcorrectie of wallencorrectie klinkt als een eenvoudige, routine ingreep en dat is het eigenlijk ook!

Wat gaat er vooraf aan een onderooglidcorrectie?

Waar het voor velen vanzelfsprekend is om zich vooral op de onderooglidcorrectie zelf te richten, is een goede voorbereiding echt onmisbaar voor het resultaat. Vaak wordt de periode die voorafgaat aan een cosmetische ingreep onderschat en dat uit zich dan in een tegenvallend resultaat of het ontstaan van complicaties en bijwerkingen. Hoe klein of eenvoudig een cosmetische ingreep ook wordt omschreven, de onderooglidcorrectie of wallencorrectie in Tilburg of omgeving is een operatieve behandeling waar nu eenmaal bepaalde risico’s aan zijn verbonden. Uw lichaam dient in goede conditie te zijn en uw gezondheidssituatie speelt daarin zeker een doorslaggevende rol. Waar besteedt u voorafgaand aan een onderooglidcorrectie aandacht aan?

 • Stop ruim voor de geplande ingreep met roken en beperk het gebruik van alcohol. Waar tabaksproducten de doorbloeding negatief beïnvloeden heeft alcohol een bloedverdunnend effect. Dit is voor het uiteindelijke resultaat van een onderooglidcorrectie van negatieve invloed.
 • Probeer iedere nacht op tijd te gaan slapen.
 • \Kies voor gezonde voeding met veel groenten en fruit. Drink daarbij voldoende water en beweeg of sport regelmatig.
 • Vermijd stress en bijkomende spanningen te vermijden. Het is logisch dat de dagen voor de ingreep wat gezonde spanning opleveren, overweeg een ontspannende lichaamsmassage om tot rust te komen.

Een goede voorbereiding zorgt dat u op een ontspannen manier en met vertrouwen op de dag van de ingreep naar de kliniek gaat. Vertrek tijdig, zodat u zich onderweg niet hoeft te haasten. Goed om te weten is dat de ingreep zelf niet lang duurt, zo’n 60 minuten, en dat u de kliniek vrij vlot weer kunt verlaten. Regel vervoer naar huis, want door de plaatselijke verdovingen en de gezwollen oogleden is het onverantwoord om zelf naar huis te rijden.

Herstel onderooglidcorrectie of wallencorrectie in Tilburg

Neem de adviezen en informatie met betrekking tot de herstelperiode ter harte. Belangrijk in deze fase van de onderooglidcorrectie is rust. Voel uw lichaam aan en overhaast niets. De resultaten worden in de weken en maanden na de ingreep vanzelf zichtbaar. Hou daarbij rekening met een aantal factoren:

 • Probeer van de littekens die genezen af te blijven. Het is normaal dat een genezende huid jeukt en soms wat trekkerig aanvoelt. Koelen is het beste advies. Littekenweefsel heeft tijd nodig, lees meerdere maanden, om tot rust te komen. U zult zien dat het gaandeweg steeds meer de kleur van de omliggende huid aanneemt.
 • Neem bij vreemde, aanhoudende klachten contact op met de behandelend arts.
 • Geef uw ogen de eerste dagen voldoende rust. Ga niet direct uren aaneengesloten lezen of naar een beeldscherm kijken.
 • Wees voorzichtig met oogmake-up en mascara. Ook nadat de hechtingen zijn verwijderd wacht u hier best nog een aantal dagen mee. De huid is gevoelig en kan best nog wat extra rust gebruiken.

Houd er rekening mee dat de zwellingen en huidverkleuringen tijd nodig hebben om af te nemen. De meeste mensen gaan na een week weer aan het werk, al hangt dit af van het soort werkzaamheden u verricht. Intensief sporten stelt u best nog een aantal dagen extra uit. Van bijwerkingen of complicaties is zelden sprake. Een enkele keer is er sprake van een asymmetrisch resultaat, of slechte wondgenezing.

Natuurlijk resultaat wallencorrectie Tilburg

De wallencorrectie geeft een subtiel resultaat waarbij uw gezicht er niet alleen jaren jonger uitziet, u bent ook verlost van de wallen onder uw ogen die uw gezicht een boze uitstraling geven. Voor een onderooglidcorrectie in Tilburg bent u welkom bij Acura Medisch Centrum in Weert. Onze cosmetisch artsen passen de ingreep frequent toe en bereiken hiermee natuurlijke, langdurige resultaten. Bovendien betaalt u bij ons een betaalbare prijs voor deze populaire cosmetische ingreep. Wilt u een boven- en onderooglidcorrectie combineren? Ook dat is mogelijk. Tijdens een intakegesprek informeren en adviseren de artsen u graag over de mogelijkheden die bij u passen. Een afspraak maken? Bel met 0495-431711.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu