fbpx

Ooglidcorrectie aanbieding

Dankzij een ooglidcorrectie aanbieding is het soms mogelijk veel geld te besparen. Kiest u liever voor een kliniek die altijd de beste prijs kwaliteit verhouding heeft? Of kiest u liever voor een kliniek die af en toe een interessante aanbieding voor een ooglidcorrectie behandeling heeft?

Ooglidcorrectie aanbieding?
Ooglidcorrectie aanbieding?
Ooglidcorrectie aanbieding?

Voordat u een ooglidcorrectie behandeling ondergaat, raden wij u altijd aan eerst ooglidcorrectie ervaringen te bestuderen. Een van de mogelijkheden die u hiervoor heeft, is een ooglidcorrectie forum. Heeft u last van hangende oogleden of plooien die uw zicht beperken? In dat geval kunt u een ooglidcorrectie overwegen. Bij deze ingreep wordt een gedeelte van de huid en het weefsel rond de ogen nauwkeurig verwijderd. Een opgeknapte vorm van uw ogen brengt vaak een frisse uitstraling met zich mee. Hoewel een ooglidcorrectie een relatief kleine medische ingreep is, vraagt het veel deskundigheid van de arts. Een van de redenen hiervoor is dat een oogarts goed moet in kunnen schatten hoe uw ogen er na de behandeling zullen uitzien. Na zo’n 3 tot maximaal 6 maanden zal het genezingsproces voltrokken zijn. Bij een ooglidcorrectie wordt onderscheid gemaakt tussen twee verschillende soorten behandelingen: een bovenooglidcorrectie en een onderooglidcorrectie. Deze twee soorten behandelingen verschillen ook vaak in prijs. Het is eventueel mogelijk om deze twee behandelingen te combineren, waarmee soms op de kosten bespaard kan worden. Wij raden u te allen tijde aan om u eerst voldoende in te lezen en goed te informeren bij de juiste arts, bijvoorbeeld tijdens een consult. U kunt dan uw wensen bespreken en voorleggen, waarna de arts zal bepalen in hoeverre dit realiseerbaar is.

Geschikte klinieken voor ooglidcorrectie

Wilt u een ooglidcorrectie aanbieding ontvangen? In Nederland zijn een groot aantal klinieken waar u terecht kunt voor een ooglidcorrectie. Het grote aanbod van klinieken maakt het niet altijd even eenvoudig om een goede keuze te maken. Met informatie die u op onze website vindt, hopen wij dat het eenvoudiger wordt voor u om een weloverwogen keuze te maken. Wij kiezen voor de beste prijs kwaliteit verhouding en hebben standaard zeer scherpe prijzen voor de ooglidcorrectie behandeling.
Veelgestelde vragen over ooglidcorrectie kosten
Er bestaan een aantal vragen over de kosten van een ooglidcorrectie, die regelmatig terug komen. U kunt deze vragen uiteraard via de mail of telefonisch aan ons voorleggen, maar het is natuurlijk wel zo handig om al een aantal vragen via deze weg te beantwoorden.

 1. Hoe worden de ooglidcorrectie kosten bepaald?
  De kosten van een ooglidcorrectie zijn altijd afhankelijk van de soort ooglidcorrectie die u overweegt. Wilt u een onderooglidcorrectie laten uitvoeren, een bovenooglidcorrectie of beide ingrepen met elkaar combineren? Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de behandeling te combineren met de CO2 fractional laser. Voor deze laatste ooglidcorrectie methode wordt namelijk altijd een kleine meerprijs gerekend.
 2. Hoe kan er op de ooglidcorrectie kosten worden bespaard?
  In sommige gevallen is het mogelijk om een kleine ooglidcorrectie korting te krijgen, als u uw behandeling bijvoorbeeld laat opnemen voor een ooglidcorrectie video. Dit gebeurt echter slechts sporadisch. Indien u hierin geïnteresseerd bent, kunt u dit laten weten tijdens het consult.
 3. Kan de ooglidcorrectie in termijnen worden betaald?
  Het is mogelijk dat u het totale bedrag voor de ooglidcorrectie niet direct beschikbaar heeft. Het is mogelijk om de ooglidcorrectie in termijnen te betalen. Dit kan via een kredietverstrekker waar wij mee samenwerken. Indien u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen voor de voorwaarden. Doorgaans wordt hier echter niet voor gekozen, omdat een correctie van de onder- of bovenoogleden een relatief goedkope behandeling is.
 4. Kom ik in aanmerking voor een ooglidcorrectie vergoeding?
  Het is het tegenwoordig in sommige gevallen mogelijk om een (gedeeltelijke) vergoeding te krijgen voor een ooglidcorrectie. We raden u aan dit te overleggen met uw zorgverzekeraar.
 5. Is een ooglidcorrectie aftrekbaar van de Belasting?
  Normaal gesproken is een ooglidcorrectie niet aftrekbaar van de Belasting. In sommige gevallen kan een ooglidcorrectie worden gekenmerkt als ziektekosten. Overleg hiervoor altijd met de Belastingdienst of u de behandeling (gedeeltelijk) mag aftrekken van het belastbare inkomen.
 6. Zijn de ooglidcorrectie kosten in Turkije lager?
  Net als in Nederland zijn de ooglidcorrectie kosten in Turkije eveneens verschillend. Er bestaan in Turkije ook goedkope en duurdere klinieken. Acura Medisch Centrum staat bekend om de zeer scherpe ooglidcorrectie kosten. De kosten van een ooglidcorrectie zijn bij ons in Nederland zelfs soms lager dan bepaalde Turkse haarklinieken. Daarnaast is de kwaliteit die wij bieden zeer goed. De kwaliteit van veel ooglidcorrectie klinieken in Turkije laat te wensen over. Hierdoor wordt goedkoop soms duurkoop.
 7. Kan ik de ooglidcorrectie kosten vergelijken van klinieken in Nederland en Turkije?
  Het is het eenvoudigste om de kosten van een ooglidcorrectie van verschillende ooglidcorrectie klinieken online te vergelijken. Wij zijn momenteel de goedkoopste ooglidcorrectie kliniek van Nederland. Wij scoren echter een 9,4 op het gebied van klanttevredenheid. Hier kan geen andere haarkliniek aan tippen.
 8. Bestaan er nog andere manieren om op de ooglidcorrectie kosten te besparen?
  Er bestaan verschillende manieren om op de ooglidcorrectie kosten te besparen. Wat u onder andere zelf kunt doen, is online goed zoeken naar de laagste ooglidcorrectie prijzen. Let daarnaast ook goed op de kwaliteit die de diverse klinieken te bieden hebben. In sommige gevallen kunt u online interessante ooglidcorrectie aanbiedingen vinden. Met dergelijke aanbiedingen voor een ooglidcorrectie is het soms ook mogelijk om op de kosten te besparen. Wij hanteren standaard hele scherpe prijzen voor deze behandeling.
 9. Bestaan er ook nog andere ooglidcorrectie methodes?
  Wanneer er geen sprake is van losse huid, maar slechts van vetzakjes onder de ogen, dan kunt u kiezen voor een transconjunctivale ooglidcorrectie. Er wordt dan een kleine incisie gemaakt aan de binnenkant van het ooglid, wat achteraf niet meer zichtbaar zal zijn. Een belangrijk voordeel hiervan is dat er geen spieren doorgesneden hoeven te worden om het vet te kunnen verwijderen. Meestal wordt deze onderooglidcorrectie methode uitgevoerd bij jongere patiënten, waarbij dus alleen sprake is van vetwallen. De huid wordt bij deze ooglidcorrectie methode niet strakker gemaakt, maar de wallen van de onderste oogleden worden verminderd, zonder dat er sprake is van zichtbare littekens.
 10. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste ooglidcorrectie in Nederland?
  Met gepaste trots mogen wij melden dat we dé haarkliniek in Nederland zijn met de beste prijs kwaliteit verhouding voor ooglidcorrecties en daarnaast ook de goedkoopste ooglidcorrectie kliniek van Nederland zijn. Wij vinden het belangrijk dat u topkwaliteit krijgt, voor een eerlijke prijs.

Verschillende de ooglidcorrectie kosten voor mannen en vrouwen?
In principe verschillende kosten voor een ooglidcorrectie bij vrouwen of bij mannen niet. Houd er echter rekening mee dat er wel een meerprijs wordt gevraagd voor een combinatie met de fractional laser.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie aanbieding’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu