fbpx

Ooglidcorrectie Amstelveen

Een ooglidcorrectie kan een geschikte cosmetische ingreep zijn, als u last heeft van een vermoeide blik. Heeft u online gezocht op ‘ooglidcorrectie Amstelveen’? Acura Medisch Centrum is actief op diverse locaties in Nederland, waaronder Amsterdam en Weert. Dankzij onze zeer scherpe / goedkope ooglidcorrectie tarieven, zijn wij één van de grootste klinieken op het gebied van ooglidcorrecties in Nederland. Een bovenooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep. Tijdens deze cosmetische ingreep worden de overhangende oogleden gecorrigeerd. De klachten die u door de overhangende oogleden had, zullen dankzij deze behandeling snel verdwijnen.

Ooglidcorrectie Amstelveen.
Ooglidcorrectie Amstelveen.
Ooglidcorrectie Amstelveen en omgeving?

De correctie van de oogleden vindt plaats in Weert of Amsterdam. U wordt gevraagd om op de behandeldag een half uur voor de behandeling aanwezig te zijn. Een ooglidcorrectie duurt normaal gesproken maximaal 60 minuten. Wij zijn de aangewezen kliniek voor:

 • Bovenooglidcorrectie Amstelveen en omgeving.
 • Onderooglidcorrectie Amstelveen en omgeving.
 • Ooglidcorrectie Amstelveen en omgeving.

Voordat de behandeling plaatsvindt, worden eerst foto’s gemaakt van uw oogleden. Het teveel aan huid zal worden gemarkeerd. Vervolgens worden de oogleden verdoofd. Als u het wenst, is het mogelijk om een rustgevend middel te krijgen voor de behandeling. Indien gewenst bestaat er ook de mogelijkheid om de behandeling onder volledige narcose te doen.

Ooglidcorrectie met laser bij Acura Medisch Centrum

Bij Acura Medisch Centrum worden de meeste ooglidcorrecties met behulp van een laserapparaat uitgevoerd. Met behulp van een laser kunnen namelijk zeer nauwkeurige incisies worden gemaakt, waardoor onderhuidse spiertjes zich kunnen aanspannen. Het teveel aan huid en vetweefsel wordt vervolgens tijdens de ooglidcorrectie verwijderd. Op de wondjes worden kleine pleistertjes. Het is belangrijk dat deze pleistertjes droog blijven. Wanneer in uitzonderlijke gevallen de laser niet kan toegepast worden, kan altijd op de klassieke manier een ooglidcorrectie plaatsvinden.
Direct na de behandeling gaat u naar uw verkoeverkamer. Het is mogelijk om hier even bij te komen en een drankje te nemen.

Welke klachten kunnen verholpen worden door een correctie van hangende bovenoogleden?

Hangende bovenoogleden kunnen de oorzaak zijn van druk op de ogen, hoofdpijn of zelfs van een belemmering van uw zicht. Het is mogelijk dat u er hierdoor vermoeid uitziet, terwijl dat niet zo hoeft te zijn. Bij Acura Medisch Centrum zijn ooglidcorrecties een van de meest uitgevoerde behandelingen. U bent bij ons in goede handen.
Bij een onderooglidcorrectie (wallencorrectie) corrigeren wij uw onderoogleden. Door wallen kunt u er vaak vermoeid of somber uitzien. Na de ingreep ziet u vrijwel direct resultaat.
Normaal gesproken heeft u na de ooglidcorrectie weinig napijn. De oogleden worden direct na de ingreep gekoeld met een coldpack of ijswaterpads. Het is wel mogelijk dat er na de behandeling toch wat blauwe plekken of zwellingen rond de ogen ontstaan. U mag deze plekken eventueel met make-up camoufleren. De dunne huid van de oogleden herstelt en geneest normaal gesproken snel en goed.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Amstelveen’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu