fbpx

Ooglidcorrectie Amsterdam

Heeft u online gezocht op ‘ooglidcorrectie Amsterdam’, omdat u ongewenst last heeft van een vermoeide blik? Met klinieken in Amsterdam en Weert is Acura Medisch Centrum door heel Nederland goed bereikbaar. Dankzij de scherpe prijzen en jarenlange ervaring met ooglidcorrecties, zijn wij in Nederland één van de meest gekozen klinieken voor deze ingreep. De bovenooglidcorrectie betreft een relatief kleine behandeling. Het is dankzij deze cosmetische behandeling mogelijk om overhangende oogleden te corrigeren. De klachten die u momenteel ervaart, zullen na de ooglidcorrectie snel tot het verleden behoren.

Ooglidcorrectie Amsterdam.
Ooglidcorrectie Amsterdam.
Ooglidcorrectie Amsterdam en omgeving?

Kiest u voor een ooglidcorrectie in Amsterdam? Dan kunt u hiervoor terecht bij onze kliniek. We raden u aan om minimaal 30 minuten voor de ingreep aanwezig te zijn. De arts reserveert voor deze behandeling ongeveer 60 minuten. U kunt bij ons terecht voor:

 • Bovenooglidcorrectie Amsterdam en omgeving.
 • Onderooglidcorrectie Amsterdam en omgeving.
 • Ooglidcorrectie Amsterdam en omgeving.

Er zijn een aantal stappen die worden doorlopen, voordat de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. Er zullen bijvoorbeeld eerst foto’s worden gemaakt, zodat achteraf kan worden gezien wat het resultaat is van de ooglidcorrectie. Hierna wordt het gebied gemarkeerd waar de overtollige huid en vetweefsel kan worden verwijderd. Nadat dit is gedaan en het gebied plaatselijk is verdoofd, kan de behandeling plaatsvinden. Er bestaat ook een mogelijkheid om volledig onder narcose te gaan.

Ooglidcorrectie met laser bij Acura Medisch centrum

Een ooglidcorrectie met laser heeft diverse voordelen ten opzichte van de klassieke methode. Met een laser kan namelijk veel preciezer worden gewerkt. Er kunnen met behulp van een laser zeer nauwkeurige incisies worden gemaakt. Het overschot aan vetweefsel en huid kan vervolgens eenvoudig worden verwijderd. Er zullen kleine pleistertjes op de wondjes worden geplakt. Deze pleistertjes moeten goed droog worden gehouden. Het is eventueel ook mogelijk om op de klassieke manier een ooglidcorrectie te ondergaan, wanneer de laser voor u geen optie blijkt te zijn. Na de ingreep wordt u naar de verkoeverkamer gebracht. Het is mogelijk om in de verkoeverkamer rustig bij te komen en even wat te drinken.

Welke klachten zullen worden verholpen dankzij een correctie van hangende bovenoogleden?

Vele duizenden mensen hebben er last van, hangende oogleden. Als u hier last van heeft, kan dit tot diverse vervelende klachten leiden. De klachten die het vaakste ervaren worden, zijn hoofdpijn, druk op de ogen en een vermoeide blik.  Bij ons zijn ooglidcorrecties een van de meest uitgevoerde behandelingen. U bent bij ons in goede handen.
Ook de onderooglidcorrectie (wallencorrectie) wordt veel bij Acura Medisch Centrum uitgevoerd, om uw onderoogleden te corrigeren. Door wallen kunt u er namelijk vermoeid of somber uitzien. Na de ingreep ziet u vrijwel direct resultaat.
De meeste personen ervaren weinig napijn. Na de ingreep zullen de ogen gekoeld worden met ijswaterpads of een coldpack. Het is mogelijk dat na de correctie van de oogleden toch een zwellinkje of blauwe plekken ontstaan. Het is toegestaan om dit met make-up te camoufleren.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie in Amsterdam?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Amsterdam’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu