fbpx

Ooglidcorrectie buitenland

Overweegt u een ooglidcorrectie in het buitenland? Vaak kun je aan de wallen onder iemand zijn of haar ogen aflezen of iemand (over)vermoeid is. Dit verschijnsel komt bij vrijwel iedereen voor. Naarmate mensen ouder worden, zullen deze wallen ook steeds zichtbaarder worden. Dit kan worden verklaard door de huid van de onder- en bovenoogleden die slapper wordt en zichtbaar gaat hangen. Een van de meest voorkomende en bekendste ouderdomsverschijnselen zijn dan ook onmiskenbaar wallen.

Ooglidcorrectie buitenland of in eigen land?

Een groot aantal mensen vindt dit uitermate vervelend en wilt graag wat laten doen aan dit probleem. Herkent u zich in de situatie dat u zich uitgeslapen voelt, maar toch duidelijk zichtbare wallen rondom uw ogen heeft? Wallen kunnen een verouderde indruk geven, terwijl u zich absoluut niet zo voelt. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om een zogenaamde ooglidcorrectie uit te voeren. Hoewel veel mensen bekend zijn met dit fenomeen, vormt de prijs vaak het belangrijkste obstakel. Een mogelijke oplossing daarvoor is een ooglidcorrectie buitenland, omdat in tegenstelling tot een ooglidcorrectie in Nederland, de behandeling in andere landen soms beduidend goedkoper is. U dient echter wel voldoende onderzoek te doen naar alle mogelijkheden, mocht u een ooglidcorrectie in het buitenland overwegen. Zo komt u niet voor onaangename problemen of verrassingen te staan.

Kosten ooglidcorrectie buitenland

De kosten ooglidcorrectie buitenland zijn in de meeste gevallen lager dan in Nederland. Om die reden wijken veel mensen voor bepaalde cosmetische behandelingen uit naar het buitenland. Let op dat de kosten voor een ooglidcorrectie in het buitenland vaak hoger uitvallen dan in Nederland, wanneer de reiskosten meegerekend worden.

Ooglidcorrectie in België

Plastische chirurgie is tegenwoordig in België, net als in Nederland, bijzonder populair. Een ooglidcorrectie in België is uitstekend te vergelijken met de behandeling in Nederland. Deze behandelingen worden daarnaast regelmatig uitgevoerd bij cliënten uit België. Meestal is de lagere prijs de voornaamste reden waarom mensen eventueel kiezen voor een ooglidcorrectie in België of een ander land. Vrijwel alle prijzen voor cosmetische ingrepen liggen in dit land net iets lager dan in Nederland. Voor veel potentiële cliënten kan dit een reden zijn om een land als België in overweging te nemen. De kwaliteit van de behandelingen kan hier echter niet altijd gegarandeerd worden. Er is een overvloed aan klinieken, waarbij over sommige klinieken bijvoorbeeld weinig ervaring gedeeld zijn. Ook zijn wetten omtrent de hygiëne in België anders geregeld. Vanzelfsprekend zou het erg vervelend zijn als dit ook bij uw kliniek het geval is. Als u niet voor verrassingen wilt komen te staan, raden wij u aan om eerst een consult aan te vragen bij een kliniek. De eerste indruk is erg belangrijk; ook kunt u (kritische) vragen stellen tijdens dit consult. De ooglidcorrectie behandeling zal uiteraard ook worden uitgelegd. Als u een professionele kliniek heeft gevonden en alle onduidelijkheden zijn opgehelderd, is het goed mogelijk dat uw ooglidcorrectie buitenland in België wordt uitgevoerd.

Ooglidcorrectie in Duitsland

Wilt u graag een interessante informatie over ooglidcorrectie in Duitsland? Ons buurland Duitsland is ook een mogelijke bestemming voor een behandeling. Wanneer de ooglidcorrectie in Duitsland wordt vergeleken met een ooglidcorrectie in Nederland, is ook deze behandeling nagenoeg hetzelfde. Als u bijvoorbeeld dicht bij de grens woont, kan dit een reden zijn om een ooglidcorrectie Duitsland te overwegen. Er kiezen veel Duitse cliënten voor een ooglidcorrectie bij Acura Medisch Centrum, dat juist net in Nederland ligt. Een behandeling in Duitsland kan soms wat qua kosten schelen, maar dan dient u wel goed te zoeken. Klinieken die zich dichtbij de grens bevinden zijn zich namelijk bewust van de Nederlandse prijzen en spelen hier soms ook op in. Een behandeling in Duitsland kan in sommige gevallen dus iets goedkoper zijn, maar waarschijnlijk komt u dan wel terecht bij een kliniek die iets verder van huis is. Het kan daarnaast natuurlijk zijn dat u het bespaarde geld uiteindelijk weer kwijt bent aan brandstofkosten of een hotelovernachting. Deze factoren dienen allemaal te worden overwogen bij het maken van een uw keuze. Omdat er geen helder overzicht bestaat van alle ooglidcorrectie prijzen in Duitsland, zult u zelf op zoek moeten gaan naar de voordeligste kliniek.

Ooglidcorrectie in Amerika

Amerika is de voorloper op het gebied van plastische chirurgie. Een ooglidcorrectie in het buitenland, in het bijzonder een behandeling in Amerika, kan daarom interessant lijken. In dit land worden jaarlijks een groot aantal behandelingen uitgevoerd en ook het taboe rondom plastische chirurgie is in de Verenigde Staten allang doorbroken. Een ooglidcorrectie in dit land is voor Nederlanders echter meestal niet interessant, omdat de reiskosten en daarnaast ook de behandeling zelf erg duur zijn. Financieel voordeel zal een behandeling in Amerika dus niet snel opleveren. Een ooglidcorrectie in Amerika zou mogelijk wel relevant kunnen zijn als u daar al voor uw werk of vakantie bent, of als u graag door een specifieke kliniek geholpen wilt worden. In alle andere gevallen zal een behandeling vaak te kostbaar en te ver weg zijn.

Ooglidcorrectie in Turkije

Als er wordt gesproken van ‘ooglidcorrectie buitenland’, wordt er vaak al snel gedacht aan Turkije. Turkije is onder andere erg populair op het gebied van haartransplantaties. De voornaamste reden hiervan is dat deze behandeling in Nederland en veel andere landen relatief duur is. Omdat een ooglidcorrectie in Nederland relatief goedkoop is, zijn er weinig mensen die kiezen voor een ooglidcorrectie in Turkije. Er bestaan ook buitenlandse aanbieders, zoals plastiche chirurgie Turkije.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie buitenland’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu