fbpx

Ooglidcorrectie Eindhoven

Overweegt u een ooglidcorrectie in Eindhoven of omgeving? Steeds meer mensen kiezen voor een cosmetische ingreep bij afhangende oogleden of wallen onder de ogen. De ooglidcorrectie is één van de ingrepen die jaarlijks duizenden keren met succes wordt toegepast. Acura Medisch Centrum heeft ruime ervaring met zowel boven- als onderooglidcorrecties die door de professionele chirurgen, die bij de kliniek werkzaam zijn, worden uitgevoerd. Heeft u een vermoeide blik, terwijl u zich helemaal niet moe voelt? Veroorzaken afhangende oogleden hoofdpijn? Met een ooglidcorrectie worden uitstekende resultaten bereikt, die u niet alleen een frisse uitstraling geven. Ook uw klachten nemen af, waardoor u weer lekker in uw vel zit.

Ooglidcorrectie Eindhoven.
Ooglidcorrectie Eindhoven.
Bovenooglidcorrectie en onderooglidcorrectie in Eindhoven of omgeving

Sommige mensen combineren een bovenooglidcorrectie en onderooglidcorrectie. Correcties rondom de ogen behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen van Nederland. Een ooglidcorrectie kan worden toegepast aan de bovenste oogleden. Tijdens de ingreep wordt overtollige huid en een teveel aan vetweefsel verwijderd. Soms worden tegelijkertijd de spieren die verslapt zijn gecorrigeerd. Welke operatie techniek bij u wordt toegepast, hangt af van de mate waarin de huid en onderliggende bindweefsels zijn verzakt. Iedereen is anders en ook de verwachtingen en wensen die iemand heeft van een ooglidcorrectie lopen uiteen. Tijdens een intakegesprek bij de plastisch chirurg wordt uitgelegd wat u van een ingreep kunt verwachten en welke corrigerende behandeling bij u toegepast kan worden. Bij de correctie van het bovenste ooglid, wordt het teveel aan huid weggenomen. Uw gezicht krijgt een jeugdige uitstraling en het vermoeide gevoel in uw ogen neemt af. De chirurg brengt hechtingen aan in een huidplooi, waar ze na het herstel niet zichtbaar zijn. Naast een verbetering van uw uitstraling heeft een ooglidcorrectie andere voordelen:

 • Uw zicht wordt verbeterd. De oogleden hangen niet langer over uw ogen.
 • Het drukkende, zware gevoel op uw ogen verdwijnt.
 • De ingreep duurt niet langer dan 60 minuten. Vervolgens mag u naar huis om daar verder te herstellen.
 • Korte herstelperiode. Na 7 dagen kunt u uw werkzaamheden en activiteiten hervatten.
 • Langdurige resultaten.
 • Uiterst kleine kans op complicaties en/of bijwerkingen.

Ondanks alle voordelen die een ooglidcorrectie in Eindhoven of omgeving kenmerkt, zijn er mogelijke nadelen die u ter overweging mee kunt nemen:

 • Zonder medische indicatie worden de kosten niet door uw zorgverzekeraar vergoed. Als de behandeling om cosmetische redenen wordt uitgevoerd, komen de kosten voor uw eigen rekening. Medische indicaties worden verstrekt door uw huisarts. Om hiervoor in aanmerking te komen zijn strenge voorwaarden van toepassing.
 • Niet iedereen komt in aanmerking voor een ooglidcorrectie. Soms komt het voor dat iemand over te weinig huid beschikt om de ingreep met succes toe te kunnen passen. Uw geschiktheid wordt door de plastisch chirurg tijdens een vrijblijvend intakegesprek beoordeeld.
 • Het eindresultaat laat op zicht wachten. Na de ooglidcorrectie verloopt het herstel vrij spoedig. Toch duurt het zo’n 4 tot 6 maanden voordat het eindresultaat optimaal is.
Kosten ooglidcorrectie Eindhoven of omgeving

Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift bovenste ooglid (beide ogen)€ 725
Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

Het betreft een zeer persoonlijke ingreep die uit verschillende mogelijkheden en/of combinaties kan bestaan. Wist u dat een ooglidcorrectie bijvoorbeeld gecombineerd kan worden met een wenkbrauwlift, voor nog betere resultaten? De mogelijkheden voor een passende cosmetische ingreep worden bekeken en besproken tijdens een vrijblijvend intakegesprek. U krijgt advies over de gewenste ooglidcorrectie, waarbij de plastisch chirurg uw situatie beoordeelt. Afhankelijk van uw situatie kan een zorgverzekeraar de kosten voor de ooglidcorrectie, gedeeltelijk, vergoeden. Hiervoor dient u een medische indicatie te hebben, deze wordt door uw huisarts verstrekt. De voorwaarden om voor deze indicatie in aanmerking te komen zijn strikt. Indien uw blik ernstig wordt belemmerd door de afhangende oogleden dat uw gezondheid daar onder lijdt, kan dit aanleiding zijn voor een arts om een medische indicatie te verstrekken.

Beste kliniek van Nederland

De moderne kliniek van Acura Medisch Centrum is gevestigd in het centrum van Weert. Weert is vanuit Eindhoven goed en vlot bereikbaar. U wordt ontvangen in een ontspannen sfeer. Tijdens het intakegesprek heeft u alle tijd en gelegenheid om vragen te stellen over de ooglidcorrectie die u overweegt. Meerdere zaken komen tijdens het gesprek aan bod, waaronder:

 • Uw algemene gezondheid en eventueel medicijngebruik.
 • Allergieën.
 • Uw verwachtingen en wensen van een ooglidcorrectie.

Aan de hand van het gesprek krijgt u van de arts een persoonlijk behandelvoorstel met een overzichtelijke prijsopgave. Kiest u ervoor om de behandeling bij Acura Medisch Centrum uit te laten voeren? Dan wordt een datum gepland voor de ooglidcorrectie. Een groot aantal mannen en vrouwen ging u reeds met succes voor. Meer weten over een ooglidcorrectie in Eindhoven? Maak dan een afspraak bij Acura Medisch Centrum.

Gratis en vrijblijvend een ooglidcorrectie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Eindhoven’ een consult inplannen voor een ooglidcorrectie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu