fbpx

Ooglidcorrectie Haarlem

Wanneer u last heeft van een vermoeide blik door hangende oogleden of wallen, kan een ooglidcorrectie een geschikte oplossing zijn. Heeft u online gezocht op ‘ooglidcorrectie Haarlem’? De kans is dan groot dat u bij de kliniek Acura Medisch Centrum terecht bent gekomen. Met locaties in Amsterdam en Weert hebben we een goede spreiding door Nederland en behandelen we mensen door het hele land. We zijn op het gebied van de ooglidcorrectie één van de grootste klinieken van Nederland, dankzij onze uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Het betreft een relatief kleine ingreep, waarmee overhangende oogleden eenvoudig kunnen worden gecorrigeerd. De klachten die u hierdoor ervaarde, horen vrijwel direct na de behandeling al tot het verleden.

Ooglidcorrectie Haarlem.
Ooglidcorrectie Haarlem.
Ooglidcorrectie Haarlem en omgeving?

Als u een ooglidcorrectie wilt ondergaan, zal deze ingreep bij Acura Medisch Centrum plaatsvinden in Amsterdam of Weert. Een ooglidcorrectie zal normaal gesproken maximaal ongeveer 60 minuten duren. Kies voor Acura Medisch Centrum als u op zoek bent naar:

 • Bovenooglidcorrrectie Haarlem en omgeving.
 • Onderooglidcorrectie Haarlem en omgeving.
 • Ooglidcorrectie Haarlem en omgeving.

Voordat de behandeling plaatsvindt, zullen er foto’s worden gemaakt. Tijdens de ingreep word teen teveel aan huid en vetweefsel verwijderd. Voordat de behandeling begint, worden de oogleden plaatselijk verdoofd. Indien u wilt, is het mogelijk om voor de behandeling ook een rustgevend middel te ontvangen.

Ooglidcorrectie met laser voor een optimaal resultaat

Bij Acura Medisch Centrum worden de meeste ooglidcorrecties uitgevoerd met behulp van laserapparatuur. Met behulp van een laser kunnen namelijk zeer nauwkeurige incisies worden gemaakt. Op de kleine wondjes die na de behandeling zijn ontstaan, zullen pleistertjes worden geplakt. Het is belangrijk dat u er voor zorgt dat deze pleistertjes niet nat worden. Het is ook mogelijk om de ooglidcorrectie op de klassieke manier te laten doen, dit wordt in zeer uitzonderlijke gevallen gedaan. Na de behandeling gaat u naar uw verkoeverkamer, om even bij te kunnen komen en rustig een drankje te nemen.

Veel voorkomende klachten vóór de ooglidcorrectie

Hangende bovenoogleden kunnen zorgen voor diverse vervelende klachten. De meest gehoorde klachten zijn druk op de ogen, hoofdpijn en belemmering van het zicht. Er wordt ook vaak gesproken van een vermoeide blik, die niet overeen komt met het gevoel dat de desbetreffende persoon heeft. Bij ons is de ooglidcorrectie één van de meest uitgevoerde behandelingen. Het is ook mogelijk iets te laten doen aan uw wallen. Dit wordt vaak een onderooglidcorrectie genoemd.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Haarlem’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu