fbpx

Ooglidcorrectie Hoofddorp

Een vermoeide blik kan als zeer storend worden ervaren. Als u online op ‘ooglidcorrectie Hoofddorp’ heeft gezocht, is er een grote kans dat u op onze site terecht bent gekomen. Een ooglidcorrectie bij Acura Medisch Centrum kan een geschikte cosmetische behandeling zijn, als u hangende oogleden of wallen heeft, waar u zich aan stoort. Omdat wij deze ingreep tegen zeer scherpe tarieven aanbieden, zijn we op het gebied van de ooglidcorrectie één van de grootste klinieken van Nederland. Klachten die u mogelijk heeft door overhangende oogleden, kunnen snel opgelost worden dankzij de ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie Hoofddorp.
Ooglidcorrectie Hoofddorp.
Ooglidcorrectie Hoofddorp en omgeving?

Wanneer u kiest voor een ooglidcorrectie bij Acura Medisch Centrum, vindt de behandeling plaats in Weert of Amsterdam. Een ooglidcorrectie behandeling duurt maximal 60 minuten. Als u deze behandeling bij ons wilt ondergaan, wordt het aangeraden om minimal 30 minuten voor de behandeling aanwezig te zijn.
Wij zijn daarom de aangewezen kliniek als u op zoek bent naar:

 • Bovenooglidcorrectie Hoofddorp en omgeving.
 • Onderooglidcorrectie Hoofddorp en omgeving.
 • Ooglidcorrectie Hoofddorp en omgeving.

Er worden altijd eerst foto’s gemaakt, voordat de behandeling plaatsvindt. Het teveel aan vetweefsel en huid zal vervolgens worden gemarkeerd. Nadat dit is gedaan, worden de oogleden plaatselijk verdoofd en zal de behandeling plaatsvinden. Indien gewenst, is het mogelijk om een rustgevend middel te krijgen. Er bestaat een mogelijkheid om onder volledige narcose te gaan voor de behandeling.

Ooglidcorrectie met laser voor meer precisie

Wanneer een ooglidcorrectie met een laser wordt uitgevoerd, is het mogelijk om extreme nauwkeurige incisies te maken. Bij Acura Medisch Centrum worden de meeste ooglidcorrecties om deze redden met behulp van laserapparatuur uitgevoerd. Tijdens de behandeling wordt het overschot aan huid en vetweefsel verwijderd. Er zullen twee kleine wondjes ontstaan, waarop twee speciale pleistertjes worden geplaatst. Let op dat deze pleistertjes niet nat mogen worden. Het is eventueel ook mogelijk om de ingreep te doen op de klassieke manier, dus zonder laser. Na de behandeling wordt u naar de verkoeverkamer begeleid. Hier kunt u rustig bijkomen en een drankje nuttigen.

Waarvoor dient een correctie van hangende bovenoogleden?

Veel mensen hebben last van hangende of overhangende oogleden. Hangende bovenoogleden kunnen tot verschillende klachten leiden. De meest voorkomende klachten zijn hoofdpijn, druk op de ogen en soms zelfs een belemmering van het gezichtsveld. Daarnaast kunt u een erg vermoeide blik hebben, terwijl dit niet het geval hoeft te zijn. Bij Acura Medisch Centrum zijn ooglidcorrecties een van de meest uitgevoerde behandelingen. U bent bij ons in goede handen voor diverse cosmetische ingrepen, injectables en schoonheidsbehandelingen.
Wij doen ook de onderooglidcorrectie (wallencorrectie), om uw onderoogleden te corrigeren. Door wallen kunt u er namelijk vermoeid of somber uitzien. Na de ingreep ziet u vrijwel direct resultaat. Er is meestal geen sprake van napijn, wanneer u de ooglidcorrectie heeft laten uitvoeren.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Hoofddorp’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu